تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 755 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دقیقا مشکل من رو دارید منم مدل 4450 هست بعد یه مدت پیغامش از اینی که شما نوشتید به پیغام زیر عوض شده
    Toner nearly Out :Presss Status Monitor /Cancel
    الان روی استند بای هم نمیره
    ولی توی کیفیت پرینت هنوز هیچ مشکلی وجود نداره به نظر من یه جای کار میلنگه
    منم توی صفح قبل پرسید ظاهرا کسی نمیدونست
    تا جایی که من فهمیدم دستگاه چراغ اخطارش روشن شده و از داخل مانیتور و کامپیوتر پیغام Toner nearly Out :Presss Status Monitor /Cancel رو میده ؟!
    خب شما فکر نمی کنید این دستگاه بدبخت از کجا باید بفهمه که پودر داخل کارتریج شما تمام شده و باید تعویض بشه پس یک نمراتور روی کارتریج هست که با رسیدن به رقم خاصی این ایرور شروع میشه ! شما بدون توجه با این پیغامها کار خودتون رو ادامه بدید تا زمانی که چاپ شما از قسمتی کمرگ تر و طوسی تر بشه بعدا برای شارژش اقدام کنید
    حال ممکنه برای بعد از شارژ بخواهید دیگه این پیغام تکرار نشه که هزینه می کنید و او چیپ رو عوض می کنید حال گاهی اوقات این چیپ ها نسوزش وجود داره و گاهی هم نداره ، ولی در این مدلها به نظر من پیغام ها رو ندید بگیرد و اصلا چیپ روی کارتریج رو عوض نکنید

2. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aramus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سوال من رو فراموش کردین . جواب بدید ممنون میشم

سلام دوستان

من یه پرینتر Canon MG5240 دارم یه ماه نیست خریدم و جوهر هم داره از 4 خط جوهر دو خط داره
    وقتی باهاش چاپ روی CD میزنم ، کدر چاپ میکنه و اصلا جالب نیست
    ولی روی کاغذ Photo Paper Plus Glossy II میزنم خوب میشه البته یه مقدار کمی با عکس داخل LCD تفاوت دار ( خیلی کم کدر ) ولی باز خوبه

حالا نمیدونم چیکار کنم اعصابم رو خرد کرده تا حالا 15 تا DVD خراب کردم تا تست کنم ولی بازم نشد

به نظر دوستان چیکار کنم ؟
    یکی از دوستان گفت تست 4 رنگ بگیر

تست گرفتم ابی رو یه چیزی تو مایه های سبز و ابی زده ولی تست رنگ روی A4 ابی رو خوب زده
    قرمز و زرد هم از عکسی که داخل کامپیوتر هست یه مقداری تیره تر شده
    مشکی که هیچی اصلا مشکل نداره

ویرایش
    ================
    یه عکس با گوشیم گرفتم شاید بهتر متوجه بشید

تست روی CD
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تست روی A4
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا چی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان سوال من رو فراموش کردین . جواب بدید ممنون میشم

یکی از دوستان گفت تست 4 رنگ بگیر

حالا چی ؟
    چیزی که از چاپ 4 رنک در دو جای مختلف ( a4و cd ) نشون میده اینه که دستگاه و کارتریج شما مشکل نداره
    به نظر من 2 چیز می تونه باشه
    1- اولیش و مهمترینش اینه که موقع اینکه روی سی دی پرینت می کنین تنظیمات کاغذش (Media Type: ) رو روی چی میزارین ؟؟؟ ! ( نوع تنظیمات کاغذ روی کیفیت خیلی تاثیر داره ) !!
    2- و دومیش جنس کاغذ یرینت لیبل سی دی شما مشکل داره از یک مارک دیگه ای هم تست بگیرید

5. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام
    من یه دستگاه 4 کاره کانن 4350 دارم که الان با پرینترش به مشکل برخوردم.. اونم اینکه به ازای هر یه برگ پرینت، یه برگ گزارش هم تحویل میده مبنی بر اینکه این صفحه با این نام در این تاریخ در این ساعت و ... پرینت گرفته شد.. در واقع یک فایل 5 صفحه ای رو 10 صفحه پرینت میگیره.. توی تنظیمات ریپورت هم رفتم و همه رو غیرفعال کردم.. ولی باز حل نشد... درایورش رو ریمو کردم و دوباره نصب کردم.. بازم حل نشد
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

داره خودمونی میشه aramus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیزی که از چاپ 4 رنک در دو جای مختلف ( a4و cd ) نشون میده اینه که دستگاه و کارتریج شما مشکل نداره
    به نظر من 2 چیز می تونه باشه
    1- اولیش و مهمترینش اینه که موقع اینکه روی سی دی پرینت می کنین تنظیمات کاغذش (Media Type: ) رو روی چی میزارین ؟؟؟ ! ( نوع تنظیمات کاغذ روی کیفیت خیلی تاثیر داره ) !!
    2- و دومیش جنس کاغذ یرینت لیبل سی دی شما مشکل داره از یک مارک دیگه ای هم تست بگیرید
    Media Type رو روی :
    1 - ( printable disc ( recommended
    2 - ( printable disc ( others

روی هر دو گذاشتم فرقی نداشته
    غیر ایت 2تا هم دیگه برای CD چیزی نداره

به نظر شما از چه مارکی استفاده کنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با سلام
    من یه دستگاه 4 کاره کانن 4350 دارم که الان با پرینترش به مشکل برخوردم.. اونم اینکه به ازای هر یه برگ پرینت، یه برگ گزارش هم تحویل میده مبنی بر اینکه این صفحه با این نام در این تاریخ در این ساعت و ... پرینت گرفته شد.. در واقع یک فایل 5 صفحه ای رو 10 صفحه پرینت میگیره.. توی تنظیمات ریپورت هم رفتم و همه رو غیرفعال کردم.. ولی باز حل نشد... درایورش رو ریمو کردم و دوباره نصب کردم.. بازم حل نشد
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

سرویس منوئل این مدلها رو گرفتم دارم مطالعه می کنم یکم به من وقت بده فعلا چیزی در این مورد پیدا نکردم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا جایی که من فهمیدم دستگاه چراغ اخطارش روشن شده و از داخل مانیتور و کامپیوتر پیغام Toner nearly Out :Presss Status Monitor /Cancel رو میده ؟!
    خب شما فکر نمی کنید این دستگاه بدبخت از کجا باید بفهمه که پودر داخل کارتریج شما تمام شده و باید تعویض بشه پس یک نمراتور روی کارتریج هست که با رسیدن به رقم خاصی این ایرور شروع میشه ! شما بدون توجه با این پیغامها کار خودتون رو ادامه بدید تا زمانی که چاپ شما از قسمتی کمرگ تر و طوسی تر بشه بعدا برای شارژش اقدام کنید
    حال ممکنه برای بعد از شارژ بخواهید دیگه این پیغام تکرار نشه که هزینه می کنید و او چیپ رو عوض می کنید حال گاهی اوقات این چیپ ها نسوزش وجود داره و گاهی هم نداره ، ولی در این مدلها به نظر من پیغام ها رو ندید بگیرد و اصلا چیپ روی کارتریج رو عوض نکنید
    سلام
    ضمن تشکر من این قسمت رو متوجه نشدم
    حال گاهی اوقات این چیپ ها نسوزش وجود داره و گاهی هم نداره
    منظور از نسوزش چیه؟
    اگه من الان بخوام اون پیغام نیاد و چراغ روشن نشه چیکار باید کرد الن اصلا دستگاه روی استند بای نمیره و هر کپی که میگیره بوق میزنه
    راهی نیست شمارنده رو ریست کنم؟
    کلا میخوام به گونه ای بشه که شارژهای بعدی هم این پیغام رو نده
    و در آخر ایا شارژ کاتریج این مدل سخت هست؟اموزشی چیزی داره خودم پودر بخرم شارژ کنم؟ اگه هست ه لطف کنید اموزشش رو بزارید و هم اینکه پودر رو از چه مارکی بخرم؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یه کارتریج مدل 53A داشتم که فقط تونرش رو عوض کردم. حالا این جوری پیرنت می گیره. مشکلیش از کجاس؟

کمرنگ می گیره و مهم تر از همه گوشش سیاه می افته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر من این قسمت رو متوجه نشدم

منظور از نسوزش چیه؟
    اگه من الان بخوام اون پیغام نیاد و چراغ روشن نشه چیکار باید کرد الن اصلا دستگاه روی استند بای نمیره و هر کپی که میگیره بوق میزنه
    راهی نیست شمارنده رو ریست کنم؟
    کلا میخوام به گونه ای بشه که شارژهای بعدی هم این پیغام رو نده
    و در آخر ایا شارژ کاتریج این مدل سخت هست؟اموزشی چیزی داره خودم پودر بخرم شارژ کنم؟ اگه هست ه لطف کنید اموزشش رو بزارید و هم اینکه پودر رو از چه مارکی بخرم؟
    با تشکر
    منظور از نسوز اینه که نمره نمی ندازه و تمام نمیشه و عوضش نمی کنی ( حال شاید برای این مدل اصلا نباشه !!)
    بوقش رو که می تونی توی منو کاری کنه که دیگه نزنه
    پس اگه نمی خوای این پیغام تکرار بشه باید چیپ روی کارتریج رو با هر بار شارژ عوض کنی ( توصیه نمیشه )
    شارژ اصلا سخت نیست فقط افراد مختلف با سلیقه فراوان باید این کار انجام بشه و گرنه خونه و زندگی شما رو سیاه و کثیف می کنه
    یک چند عکس از طرفین کارتیجت بزار راهنماییت کنم چطور باز کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان
    یه کارتریج مدل 53A داشتم که فقط تونرش رو عوض کردم. حالا این جوری پیرنت می گیره. مشکلیش از کجاس؟

کمرنگ می گیره و مهم تر از همه گوشش سیاه می افته

تعویض درام نیاز است !!

13. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •