متاسفانه هزینه ثابتی نداره. من از فروشگاه همراه اول نسبت به تعویض سیم کارتم اقدام کردم و فقط 5 تومن از شارژ سیم کارتم کم شد. بعضی دوستان از طریق دفاتر خدمات تعویض کردند و 8 تومن ازشون گرفتند.
توصیه میکنم از طریق فروشگاه اقدام کنید.
متاسفانه هزینه ثابتی نداره. من از فروشگاه همراه اول نسبت به تعویض سیم کارتم اقدام کردم و فقط 5 تومن از شارژ سیم کارتم کم شد. بعضی دوستان از طریق دفاتر خدمات تعویض کردند و 8 تومن ازشون گرفتند.
توصیه میکنم از طریق فروشگاه اقدام کنید.
خیر، هزینه فعالسازی نداره. سال قبل یکسری مشکلات در این طرح بود که امیدوارم امسال دیگه بوجود نیاد.
به طور مثال بعد از 5 دقیقه مکالمه تماس قطع میشد و وارد 55 دقیقه رایگان نمیشد.
اعتباری 5000
دائمی 8500
توی ایرانسل گزینه " کنترل مصرف آزاد" هست که با فعال کردنش دیگه بعد از اتمام زمان اینترنت و ... از اعتبار اصلی استفاده نمیکنه.
آیا مثل این توی همراه اول هست؟
چطوری جلوی خورده شدن اعتبار اصلی رو بگیریم؟
با تشکر.
یه سوال دیگه هم داشتم:
آیا سرعت توی سیم های معمولی با usim فرق میکنه؟ (منظورم 3g هست).
من هر کاری میکنم نهایتا سرعتم 400 کیلوبایت هست. (3g).
خیر، همراه اول چنین امکانی نداره
تا جایی که من تست کردم هیچ فرقی نبوده
خیر
خیر
مراقب باشید با سیم کارت دائمی به هیچ وجه حتی دیتا رو روشن نکنید چه برسه به مصرف که واقعا خطرناکه
محض اطلاع: تعرفه اینترنت داخلی نصف شده و همه ی شرکتها موظفند که حجمی که از سرورهای داخلی استفاده میشه رو نصف حساب کنند و اگر هنوز نکردن یعنی دزدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bzt; 12-06-2016 at 13:40.
به سلامتی یک گیگ داخلی میشه 1800 تومن ترکیبی هم حساب کنید میشه 4000
به خاطر همینه همراه اول یک گیگ رو نه هزار تومان می فروشه اون یک گیگ شبانشم برای خودش نگه داره . فقط سر مشتری شیره می ماله میگه دو گیگ بعدشم میگه 1+1 . ایرانی ها چه روشهایی ... بلدن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)