تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 752 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درورد و عرض تبریک هدفون جدید جناب rezaomido

من در حال حاضر از M-50 , DT880 PRO استفاده میکنم.اما از AKG هدفونی ندارم.به K702 علاقه زیادی دارم و دوست دارم روزی اونو خریداری کنم.در حال حاضر فکر میکنم خریدنش درست نباشه-از آنجایی که میدونم برای رسیدن به FULL POTENTIAL اون آمپ ددیکیت HIGH END نیازه چون خیلی بدقلقه.میخواستم بدونم آیا درسته که AKG K240MKII رو بخرم؟ آخه میخام SIGNATURE یا جنس صدای AKG رو بشنوم.یا اینکه با داشتن اون دو تا هدفون فرق چندانی رو احساس نمیکنم؟
    نظرتون درباره هدفون های GRADO مثل مدل SR325is چیست؟
    در ضمن آیا امکان هست یک مقایسه کوچک بین AUDIO TECHNICA M-50 , SHURE 840 , SONY MDR7506 داشته باشید؟

خیلی ممنونم.
    برای شناخت و تجربه جنس صدای یک برند نیازی نیست که حتمآ مدلهای گرون قیمت و حرفه ای خرید بلکه جنس صدای یک برند امضاء اون برند هست و از اولین تا آخرین محصول پا برجاست فقط کمی متفاوت اون هم به خاطر حرفه ای شدن

به هر حال اگر دوست دارید با جنس AKG آشنا بشید می تونید K99 رو تهیه کنید
    اگه آمپ ندارید K702 با تمام توان چه صوتی و چه کیفی قابل استفاده نیست

نمیتونم درباره 325 نظر دقیقی بدم چون این هدفون رو به شخصه تست نکردم اما این استایل بیس ضعیفی دارند ولی به طور کلی این مدل یک مدل بسیار خوبی هست و از برندی که متخصص ساخت این استایل هدفون هست
    840:
    1. بیس خیلی خوب
    2. مید بسیار بسیار خوب به همراه جزییات
    3. های خیلی خوب به همراه کمی جزییات
    4. Soundstage اون هر چند Shure برند با ادعایی در این زمینه نیست اما برای یک فول سایز بسته خوب به نظر میرسه
    با پلیر پرتابل قابل استفاده هست و مید اون نقطه قوت صداش هست

M50:
    1. بیس خیلی قوی ولی دلنشین
    2. مید خیلی خوب به همراه جزییات
    3. های خیلی خوب
    4. Soundstge اون فوق العاده هست و با همون مدل رویایی شما دست به گریبانه!
    هر چند قابل اتصال به پلیر پرتابل هست اما بعید میدونم شما حاظر باشید با این هدفون توی اتاق هم راه برید و اینکه Soundstge این هدفون فوق یکی از العده ترین Soundstge در بین تمام هدفونهای زیر 500 تومن هست ولی با کمتر از نصف قیمت

7506:
    1. بیس خوب
    2. مید بسیار خوب با جزییات
    3. های بسیار خوب
    4. Soundstage بین 840 و M50 هست البته بیشتر نزدیک به 840
    این هدفون بر خلاف دو مدل قبلی نیاز به آمپ داره و با پلیر پرتابل یه هیچ عنوان قابل استفاده نیست و از M50 حدود 50 گرم هم سبکتره و راحت تر

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

تشخیص تقلبی s4 هموطور که رضا گفت خیلی آسونه . کافیه یه ذره با نوشته ی klipsch روش بازی کنی با دست ! مدل تقلبی با 1 دقیقه دست کشیدن روش نوشتش پاک میشه . یعنی همون یکی دو روز اول نوشته ی klipsch روش پاک میشه .

راستی من رفیقم که برام s4 گرفته میگه گارانتیش آرتافورده اما 1 سال گارانتی داره ! آخرش من نفهمیدم یک سال داره یا دو سال ؟
    مبببببارک تون باشه

ریویو فراموش نشه (:

حتی اگه 100 سال هم گارانتی بکنند سودی برای ما نداره بهتره که از هدفونتون لذت ببرید سوخت و یا خراب شد و یا سیمش قطع شد و یا هر بلای دیگه ای سرش بیاد مطمئن باشید یکی بهتر ازاین صاحب میشید همونطوری که الان صاحب هدفونی شدید که بهتر از هدفون قبلیتون بود (:

شما هم موفق باشید.

2. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی از دوستان نزدیک خودم که از 2001 رفته امریکا در حال حاضر در کمپانی Klipsch مشغول به کاره... منظورم نمایندگی های خدمات پس از فروش نیست، بلکه کارخونه اصلی که محصولات سری Heritage در اونجا تولید میشه... این دوست ایران که بود کارش نجاری و نقاشی چوب بود و چند سالی میشه که بعنوان نقاش در Klipsch کار میکنه... یکی از دلایل آشنایی من با این برند هم همین دوستم بود... حتی دلیل اینکه در حال حاضر چندتا از مدلهای این برند رو در اختیار دارم اینه که دوستی که داشتم نقشه های باکس و شماتیک های دقیق از محصولات بهم داد که تونستم جعبه رو اینجا درست کنم، همچنین کامپوننت ها (کراس اوور، تویتر، میدرنج و هورن، و ووفر) رو تونستم از طریق ایشون تهیه کنم چون اصولا Klipsch بعنوان پارت یدک هیچ بلندگویی رو بصورت مجزا نمیفروشه... فقط به مشتریانی که محصولی رو خریداری کرده باشن و شماره سریال شناسایی محصول ارائه بدن اونم با ارائه محصول معیوب حاضره مثلا یه ووفر یدک بده... ولی من تمام بخش های بلندگو رو تونستم تهیه کنم... در مورد هدفون هم خودم قبلا S4 داشتم و وصل میکردم به یه آمپ لامپی ... صداش فوق العادست... من در زمینه هدفون تخصص خاصی ندارم ولی خب اصول صداشناسی رو میدونم و وقتی هدفون رو توی گوشم میزارم و یه آهنگی که قبلا بارها و بارها گوش کردم و یه جورایی رفرنس گوشم شده رو میتونم تشخیص بدم که چطور داره پخش میشه... دیتیل صدا چقدره... تفکیک چطوره... سرعت پاسخ بالاست یا پایین (گوش خسته میشه یا نه)... ساند استیج چطوره... داینامیک صدا چطوره... من با برندهای زیادی از Creative تا Dr. dre و سنهایزر مقایسه کردم و به جرات میتونم بگم هدفون 145 هزار تومنی من از اونای دیگه چیزی کم نداشت...
    من اگه یه بار برم به اون فروشگاهی که میگید هدفون میفروشه میتونم تشخیص بدم که فیک هست یا اصلی...
    در ضمن اگه از دوستان کسی بلندگوهای Klipsch رو نیاز داشت میتونم کمک کنم این برند خیلی جای فکر کردن داره... یه بلندگوی 6 میلیونی از این برند از نظر تفکیک و داینامیک و وضوح و شفافیت صدا با اسپیکرهای لوکس گرونقیمت حتی بالای 100 هزار دلار برابری میکنه
    بهتون حسودیم شد که به این راحتی می تونید به نقشه های یه شرکت نسبتآ مطرح دست پیدا کنید (یا کردید)

به هر حال نقشه کاری از پیش نمیبره چون همونطور که میدونید یک پای قضیه ساخت یک اسپیکر پلن و شماتیک هست اما تهیه متریال خودش کلی داستان داره که مطمئنن توی نقشه و پلن این متریال عنوان نمیشه!
    حالا سوالم اینه که شما چطور می تویند همون درایور رو + متریال مورد نیاز رو تهیه کنید بدون اینکه اسم اون کار . . . نباشه

خیلی مثال واقعی نبود که صدای یه اسپیکر 6 میلیونی با 100 هزار دلاری برابری میکنه آیا شما صدای همچین اسپیکری رو شنیدید؟

شما هم موفق باشید.

4. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وانگهی فقط قیمت ملاک نیست... ملاک های برتری یه بلندگو ایناست:
    قدرت هندلینگ (وات موثر) (در مورد این بلندگو 100 الی 400 وات)
    دینامیک (رابطه مستقیم با وات) (بسیار داینامیک)
    تفکیک صدا (بین 105 تا 112 دسی بل که یعنی فوق العاده... حتی از استودیو مونیتورها هم تفکیک بالاتری دارند و این یعنی دیتیل بسیار و جزئیات کامل و صدای شفاف و گرم و شیشه ای)
    حداکثر SPL (حدود 130 دسی بل که برای یه سیستم های-فای خیلی بالاست.. در ولوم های بالا احساس میکنید که چیزی در داخل بدنتان عبور میکند)
    ...
    میشه بگید اینا رو چطوری سنجش کردید و با چه سورسی به این نتیجه رسیدید در حالیکه عنوان کردید که سورس حرفه ای و ریفرنس خوب هم ندارید؟!
    نمیخوام اغراق کنم ولی تفکیک و شفافیت و وضوح صدای این بلندگوها به قدری بالاست که وقتی شما بعنوان مثال رکوردهای سیاوش قمیشی را گوش میدید نت هایی رو می شنوید که شاید هیچگاه قبلا نشنیده اید... یا در مورد خیلی آهنگسازهای بزرگ دیگه حتی میتونید در مورد رکوردشون ایراد بگیرید (البته اگه از تنظیم و آهنگسازی سررشته دارید)
    شما تست های اکوستیک و نتیجه صوتی تون رو با تارکهای ایرانی انجام میدید؟!!!!!
    و تا جایی که می دونم هر چقدر هم که حرفه ای باشید اول از مستر بعد از میکس و بعد رکورد میشه ایراد گرفت حالا شما فکر میکنید من آماتور اگه صدای اسپیکرهای شما رو بشنوم می تونم ایراد رکورد رو مشخص کنم؟!

شما هم موف باشید.

---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

سلام خدمت اساتید!
    غرض از مزاحمت، بنده یه هدفونی می خوام فول سایز، تر جیحا Closed (حالا اگه open هم باشه مشکلی نیست زیاد)، قیمت حداکثر 100 تومن، پلیر مورد استفاده آیپاد تاچ و بیشتر هم کانتری گوشی می کنم، یعنی حدودا 60 درصد مواقع کانتری و 40 درصد بقیه ژانرها.
    چی پیشنهاد می فرمایید؟
    خودم سنهایزر HD 205 و eH 250 به نظرم جالب اومدن ولی تا جایی که خوندم مث که 205 باس خوبی نداره.
    و البته کلا این سوال مطرحه که اصلا میارزه برای این نوع پلیر 100 تومن خرج هدفون کردن؟ یا همون ep-635 خودم کافیه؟
    سلام به شما
    فول سایز Open توی این رنج قیمت سراغ ندارم اما مدلهای:
    1. AKG K99
    2. Audio Technica M30

به خوبی از پس سبک های مورد علاقه شما بر میاد
    پلیرتون اشکالی نداره که یک هدفون 100 تومنی براش ارزش نداشته باشه

شما هم موفق باشید.

6. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به تاپیک ما خوش آمدید و امیدوار از تجربه شما بیشتر استفاده کنیم
    اما شما چطور توی این 10 سال تجربه متوجه خیلی چیزهای به این واضحی نشدید؟!
    البته سواد من که زیاد نیست اما Rezaomido با حدود 20 سال تجربه استفاده فقط از هدفون گفته و می گه:
    تقریبآ تمام هدفونهای بالای 200 تومن به Burn in نیاز دارند اما هدفونهای زیر این قیمت چندان تغییرات اساسی در کیفیت قبل و بعد از این مرحله نخواهند داشت
    آیا برای شما پیش اومده دو هدفون که یکی آکبند باشه و یکی یک هفته از استفاده اون گذشته از نظر صوتی مقایسه کنید؟
    خیلی ممنونم از اظهار لطف شما

دوست عزیز در خصوص نظرتون در مورد Burn in و تجربه ی موصوف که گویا 20 سال بوده بنده به نظر شما احترام میزارم ولی چیزی که من و دوستانی که باهاشون در ارتباط هستم که اکثرشون تجربیات بسیاری در زمینه های-فای دارند بر این مسائل معتقد هستند.. در مورد تفاوتی که در صدا احساس میکنید دوباره باید بگم چیزی نیست جز تغییر رفرنس حس شنوایی شما و نه هیچ چیز دیگر... بازم نظر شما محترمه

این نظر اشتباهه:
    از این مواردی که عنوان کردید به ترتیب اولویت تاثیر پذیریشون به مرحله Burn in:
    1. هدفون: همون بلندگو اما متفاوت و باعث میشه که با حساسیت بیشتری این مرحله سپری بشه چون همونطور که 10 سال تجربه شما باید بگه که اسپیکر در مقابل هدفون ریزه کاری صوتی نداره که اون هم بخش عمده ش برمیگرده به فاصله گوش تا مرکز درایور و تلفات محیط پیرامون و . . .

2. بلندگو: به این مرحله نیاز داره چون دیافراگم بسیار بزرگی دارند و این یعنی اصطکاک بسیار زیاد و همچنین تنش و فشار مکانیکی زیاد به خصوص اینکه Surround اونها بسیار عریض هست و به دلیل اینکه فریم درایور دچار عدم یکنواختی سطحی میشه چه بر اثر مونتاژ و چه بر اثر تنش مکانیکی، و باعث میشه دیافراگم سنتر نباشه و فشار زیادی به Spider ها میاره و تا فیکس شدن Spider ها در موقعیت جدید و تا اینکه دیافراگم سنتر نشه و باعث نشه Surround فورم جدید و فیت و پیچیده شده اون هم بر اساس فریم، نگیره صدای خوبی از درایور در نمیاد. آیا به این نمیگن Burn in ؟!

3. لامپ: با اینکه به نظر شمایی که 10 سال تجربه استفاده از لامپ رو دارید:
    ایا تا به حال تصور این رو نداشتید که ایا گرمای لامپ باعث دفورمه شدن قطعات فلزی لامپ (کاتد و آنود و شبکه و . . ) نمیشه؟
    ایا استفاده از یک فلز و آن هم در خلآء باعث تغییرات نا خواسته نمیشه؟
    آیا استفاده از یک تکه فلز در گاز موجود در لامپ باعث تغییرات فیزیکی نا خواسته قطعات نمیشه؟
    آیا لامپها با اینکه به هیتر برای عملکرد نیاز دارند به گرما حساس نیستند؟
    خوب جواب تمام این موارد یک چیز بیشتر نیست که لامپها همونطور که Burn in نیازمند هستند از Burn in دائمی که همیشه درون آنها در اتفاق هست به نوعی باید دور نگه داشته بشن، تا همون کیفیت صدای اولیه و بعد از بیشترین تغییرات ایجاد شده درون لامپ، پایدار بمونه و اینکه شما چطور بعد از این همه سال تجربه به این مسئله توجه نکردید که لامپ از بین رفتنیه ولی صدای آکبند اون با Burn in شده بسیار متفاوته؟!

4. ترانزییستور: با اینکه تخصص rezaomido هست از توضیحش به دلیل انحراف بحث از موضوع تاپیک صرف نظر میکنم
    باز هم تکرار میکنم نظر شما محترمه ولی شما هیچوقت نمیتونید به قطعیت چیزی رو بگید چون "تنها چیزی که مطلق و قعطیه اینه که هیچ چیز مطلق نیست" اینو فراموش نکنید... در خصوص بخشی که با شماره 1 مشخص کردید حقیقتا چیزی متوجه نشدم لطفا توضیح بیشتر بدین...در مورد بخش دوم بلندگو به هیچ عنوان نیاز به Burn in نداره... من سیستم های بسیاری رو از برندهای مختلف از JBL, Focal, Elac, Klipsch, Peavey, B&W, electronic voice, Altec Lansing, Wilson, Sonus Faber و خیلی برندهای کوچک و بزرگ دیگه رو یا داشتم یا دوستانی داشتم که در استودیو دمو کردند ... یعنی صدا کم نشنیدیم... اکثر دوستانی هم که باهاشون ارتباط دارم کم صدا گوش نکردند و واقعا نظراتشون از های-فای یک گام فراتر رفته و به های-اند رسیده... به حدی که اگه 1000 نفر اهل موسیقی رو بیاریم نمیتونن اون تفاوت هایی که به گوش این اشخاص شنیده میشه رو بشنوند...

در مورد لامپ باید بگم که گرمای لامپ باعث ایجاد تغییر فیزیکی در شماتیک لامپ نمیشه چون حداکثر دمای لامپ های مورد استفاده در آمپلی فایرهای صوتی 400 الی 500 درجه سانتیگراد است ... از جهتی بسیاری از لامپ ها یه damping factor و ظرفیت حرارتی خاصی دارند که تا وقتی به اون دما نرسند نمیتونن بهترین کارایی رو داشته باشن به همین دلیل آمپلی فایر لامپی (بسته به نوع لامپ) باید چند دقیقه روشن بمونه تا بهترین کارایی رو نشون بده
    در مورد سوالات دیگه در مورد گازها و خلاء و ... در حقیقت چیزی متوجه نشدم چون من مهندس شیمی نیستم من رشته اصلیم برق قدرت بوده و اینجا هم در خصوص های-فای صحبت می کنیم نه در مورد ایزوتوپ پلوتونیوم 239 فقط یه جا حرف شما صدق میکنه اون هم در مورد لامپ های با توان بسیار بسیار بالا مثلا لامپ های Eimac مثل Eimac 100th, eimac 250th , eimac 450th .... eimac 1000z یا لامپ های Heavy duty کمپانی های دیگه هست که کاربرد های-فای ندارند و برای ارتباطات رادیویی و تلویزیونی آنالوگ و مخابرات استفاده میشن که گرما خیلی خیلی خیلی زیادی تولید میکنن که البته سینک های خنک کننده نیاز هست و همچنین تجهیزات حفاظت کاتودیک به دلیل القای شدید بار بر پیکره ی لامپ

این هم باید بشه %100.0000

دقیقآ هر چیزی که توی طبیعت وجود داره همیشه در حال تبدیل به چیز دیگه ای هست این قانون بنیادی ماده هست و چیزی نیست که من کم سواد اون رو برای شما که استاد هستید توضیح بدم اما همیشه این تغییرات با سرعت یکنواخت به انتهای مسیر خودشون نمیرسند مثلآ به ترتیبی که شما مثال زدید:
    1. ممکنه توی یه آمپ خازن مورد استفاده در خروجی آمپهای سولید سالها بعد از ، از کار افتادن آمپ باز هم سالم باشه ولی یه خازن مربوط به درایور بعد از یک سال استفاده نیاز به تعویض اون باشه همینطور خازن Power
    حداکثر عمر یه خازن چیزی حدود 20 سال هست و بعد از اون دچار Leakage میشه و شما در صدا هـــــــــوم و هیس خواهید داشت و بلندگوی شما تبدیل میشه به تونل هوا
    2
    . فیلامان تمام آمپها دلیل خرابی لامپ نیست بلکه بیشتر کاتد هست که این مشکل رو ایجاد می کنه و اون هم به خاطر این هست که اغلب آماتورها فکر میکنند که فیلامان خراب شده چون به پایان عمر خودش رسیده بلکه اینطور نیست فیلامان تنگستن لامپها به راحتی دمای بالا رو تحمل میکنه ولی کاتد که نزدیکترین قطعه هست به مررو آسیب دیده و این اولین قسمت هست که اگه با نقشه خوانی آشنایی داشته باشید که صد البته با تجربه 10 ساله ای که فرمودید کاملآ آشنا هستید می دونید که چقدر این کاتد برای یک مدار مهم هست
    متاسفانه این بخش رو شدیدا مخالفم چون عمل عمومی تمام لامپ ها امیت کردن ترمونیک الکترون ها از فلامان به کاتد و تاثیر آن بر آند است که در واقع نقش بیس، کالکتور و امیتر در ترانزیستور رو انجام میدن... البته به این سادگی ها نیست ولی به زبان ساده همچین چیزیه... در یه لامپ فیلامنت و کاتد به نسبت های متفاوتی مستهلک میشن که بستگی به نوع لامپ و طراحی اون داره... اگه بیشتر کنجکاو بودین در مورد لامپ میتونم توضیح بیشتر بدم براتون

به هر حال برای تجربه بد نیست به این لینک هم سر بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3. دیگه برای سیم پیچ ها از شارلاک استفاده نمیشه که بخواد ذوب بشه آخه چند ده ساله که استفاده نمیشه!
    الان به جای اونها از رزین تقویت شده استفاده میشه که به راحتی 400 درجه رو تحمل میکنه البته این درجه تحمل صنعتیش هم نیست چون نمونه صنعتی تا 600 درجه رو تحمل میکنند احتمالآ میدوند که 400 درجه همون مدل تجاری یعنی چه درجه گرمایی
    نه فقط شارلاک بلکه کاورهای pvc هم که جدیدا استفاده میشن دچار ملتینگ یا ذوب میشن... این امر دچار بهم ریختن ساختار داخلی چوک های صوتی از نظر فیزیکی و در نتیجه بهم ریختن امپدانس مورد انتظار در ثانویه میشه که اختلاف فازی و مشکلات بسیار دیگه ای در ادامه مدار ایجاد میکنه... فیدبک منفی و هارمونیک دیستورشن و... هم تحت تاثیر قرار میگیره ... در مورد شارلاک هم باید دوباره بگم که تقریبا اکثر تولید کنندگان بزرگ که محصولات جدید تولید میکنن از شارلاک استفاده میکنن فرقش با گذشته اینه که جنس شارلاک فرق میکنه و مقاومت بیشتری در برابر گرما داره

4. مشکل اینجاست که دیافراگ اصلآ ضعیف نمیشه و این اصطلاح بسیار آماتوری کسایی که که تازه از اسپیکر استفاده میکنند و چون بی ربط هم به عنوان تاپیک نیست:
    من که نگفتم دیافراگ ضعیف میشه... متوجه منظورتون نشدم توضیح بیشتر بده

a. دیافراگم های از 15 سال پیش به این طرف دیگه از کاغذ و پارچه به همراه چسب ساخته نمی شن که بعد از استفاده طولانی پودر و پوسته پوسته بشن
    در سیستم های داینامیک حتما باید از یونیت های با دمپر اکاردئونی استفاده بشه ... در واقع این نوع یونیت ها کارایی بیشتر دارند نسبت به فوم...

b. دیافراگم های امروز با قوی شدن مگنت بسیار کوچکتر ساخته می شوند و این باعث طولانی شدن عمرشون میشه چون اصطکاک اونها با هوا بسیا رکم شده
    این هم مخالفم ... این حرف شما تلویحاً مبیّن این مطلبه که با پیشرفت علم اندازه مگنت ها بزرگتر و اندازه عمومی بلندگوها کوچکتر و صدا بهتر و بلندتر میشه (!!! یه همچین چیزی) که اصلا درست نیست... صدا بر اثر تصادم دیافراگم با هوا ایجاد میشه... هر چقدر هم تکنولوژی عوض بشه باز هم امکان نداره روزی مثلا ووفری داشته باشم که 1 اینچ باشه و مثلا تا فرکانس های خیلی پایین مثلا 10hz رو پخش کنه مگر اینکه اونقدر timber accuracy و response time بالایی داشته باشه که بتونه همون حجم هوایی که مثلا یه ووفر 15 اینچ جابجا میکنه رو جابجا بکنه که از نظر علمی ماده ای نیست که بتونه حداقل 15 برابر از جنس دیافراگم های امروزی مقاوم تر و در عین حال ارتجاعی تر باشه که بتونه اینکارو انجام بده... مبحث خیلی پیچیده ایه... یه مطلب خیلی طولانی ازش توی کتابخوانم دارم ... به زبان انگلیسیه اگه علاقه دارید بگید پیداش کنم براتون بزارم
    c. دیافراگ قسمت وسط هست اون دو قسمت ابتدای و انتهایی هستند که آسیب بیشتری می بینند چون فشار مبدا و مقصد ، کششی توی این دو قسمت تلف میشه

5. مگنت های جدید اینقدر ثبات دارند که حتی 5 سال بدون ضریب افت میشه در نظر گرفتشون و به حدی قوی هستند که قابل مقایسه با مگنت های 10 سال پیش نخواهند بود در این حد قوی معادل 2 تسلا و برای اینکه بهتر متوجه قدرتشون بشید قدرت مغناطیسی زمین در حدود 30 میلیونیم تسلا هست البته این مثال فقط شامل مگنت ساده بود و مگنت الکتریکال هم که بعضی اوقات استفاده میشه 3 تسلا قدرت داره
    جهت اطلاع توی هدفونهای موجود مثل سری تسلا beyerdynamic تمامشون از مگنت با قدرت 1 تسلا استفاده شده
    البته جالبه که در نظر بگیرید که نقطه کانونی با اسمبل کردن دایپل ها به طور انتخابی به طور وحشتناکی قوی میشه که این در حال حاظر تکنولوژی روز هست که خیلی داره روش کار میشه و به نفع ما خلاصه میشه

احتمالآ شاید فقط برای شما اینطور باشه

مثلآ؟
    یکیش همین باورهای غلط در مورد burn in... و خیلی موارد دیگه که فکر نکنم نیازی باشه بازش کنم چون طلبه نداره و منم وقت کافی ندارم بخوام پست های طولانی رو بخونم و پاسخ های طولانی بدم
    موفق باشید

شما هم موفق باشید.[/QUOTE]

8. 5 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فول سایز Open توی این رنج قیمت سراغ ندارم
    Sennheiser px 100-II چی؟ که ظاهرا بسیار محبوب هم هست. آخه کلا قصد دارم چیزی که می گیرم رو داخل محیط بسته استفاده کنم، پس صدای بیرون در کار نیست. برای آسایش اطرافیان گفتم ترجیحا Closed.

پلیرتون اشکالی نداره که یک هدفون 100 تومنی براش ارزش نداشته باشه
    می دونم، خیلی هم دوسش دارم، ولی آخه یه بار شما به آیپاد و پلیرهای مشابه پلیرهای بسیار ضعیف گفته بودید (که البته صحیح می فرمایید در مقیاس کلی)، گفتم شاید مدل هایی که اینجا پیشنهاد می کنید هم برای پلیر های حرفه ای مناسب باشه و روی پلیرهای عمومی فرق چندانی با یه هدفون ارزون قیمت نداشته باشه.

Audio Technica M30
    تو مشخصات این مدل امپدانس رو 65 اهم زده و خب آیپاد حداکثر 32 اهم هست. با توجه به چیزایی که از گفته های شما یاد گرفتم این وسط نیاز به آمپلیفایر خواهد بود، درسته؟

بسیار بسیار ممنون.
    Last edited by {sahand}; 10-11-2011 at 00:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بهتون حسودیم شد که به این راحتی می تونید به نقشه های یه شرکت نسبتآ مطرح دست پیدا کنید (یا کردید)

به هر حال نقشه کاری از پیش نمیبره چون همونطور که میدونید یک پای قضیه ساخت یک اسپیکر پلن و شماتیک هست اما تهیه متریال خودش کلی داستان داره که مطمئنن توی نقشه و پلن این متریال عنوان نمیشه!
    حالا سوالم اینه که شما چطور می تویند همون درایور رو + متریال مورد نیاز رو تهیه کنید بدون اینکه اسم اون کار . . . نباشه

خیلی مثال واقعی نبود که صدای یه اسپیکر 6 میلیونی با 100 هزار دلاری برابری میکنه آیا شما صدای همچین اسپیکری رو شنیدید؟

شما هم موفق باشید.
    در مورد متریال همونطور که گفتم دقیقا از متریال مشابه استفاده شده چون دوستی که دارم در بخش تولید و رنگ کاری باکس ها فعالیت میکنه... کمپانی از چوب Plywood استفاده کرده ما هم از همون نوع چوب استفاده کردیم... از نظر Damping factor هم متریال رو تست کردم و استانداردهای Klipsch رو داشته (حتی بالاتر چون جوبی که من استفاده کردم ساخت ترکیه بود و درصد چسب بیشتری برای جوینت کردن لایه ها در اون بکار رفته بود که به صداگیری بهتر کمک میکنه)
    متوجه نشدم این بخش منطورتون چی بود؟

اگه منظورتون حق کپی رایت و حقوق تولید کننده هست باید بگم من با پرداخت 460 دلار بعنوان حق patent به کمپانی Klipsch حق امتیاز یک جفت بلندگو رو در اختیار دارم که شماره سریال شناسایی داره که در بایگانی کمپانی هم ثبت شده... ازاین نظر خیالتون راحت... از جهتی میتونستم اینکارو نکنم چون اصلا نیازی نیست... شما میتونید با بلندگوی هر شرکتی با هر ظاهری که بخواید بلندگو بسازید و اگه روش ننوشته باشه مثلا Klipsch در واقع میشه گفت شما یه برند جدید خلق کردید و هیچ مشکلی نداره (این مورد رو از مسئولان کمپانی هم سوال کردم) برای اطمینان بیشتر میتونید تول گوگل موارد زیر رو جستجو کنید و ببینید که در فروم خود کمپانی موارد بیشماری از Clone کردن بلندگوهای اصلی پیدا میکنید:
    build klipsch cornwall
    Clone klipsch scala
    clone klipsch cornwall
    lets build a cornscala

در مورد صدای اسپیکر من از شما سال میکنم... شما چه اسپیکرهایی رو شنیدین؟ شما چه سیستم هایی رو گوش کردین؟ ایا تا بحال در یه استودیوی استاندارد اکوستیک صدا گوش کردین؟ ایا با استانداردهای صدا آشنایی دارید؟
    و بله، سیستم های معروفی که من در ایران گوش کردم بسیار بودن که معروف ترین اونها Infinite Rush از ویلسون بوده... Mosque concrete بوده که یه اسطوره توی بلندگوهای گرانقیمته... گرند مستر از هنسون بوده... حتی بلندگوهای بسیار معروف آوانتگارد ... شاید باورتون نشه ولی هستند بلندگوهای 100 و 200 و حتی 500 هزار دلاری در ایران... و بله به واسطه اینکه با دوستان در ارتباط هستم صدای این سیستم هارو شنیدم و میتونم مقایسه خوبی داشته باشم...
    Last edited by klipsch; 10-11-2011 at 00:00.

11. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میشه بگید اینا رو چطوری سنجش کردید و با چه سورسی به این نتیجه رسیدید در حالیکه عنوان کردید که سورس حرفه ای و ریفرنس خوب هم ندارید؟!

شما تست های اکوستیک و نتیجه صوتی تون رو با تارکهای ایرانی انجام میدید؟!!!!!
    و تا جایی که می دونم هر چقدر هم که حرفه ای باشید اول از مستر بعد از میکس و بعد رکورد میشه ایراد گرفت حالا شما فکر میکنید من آماتور اگه صدای اسپیکرهای شما رو بشنوم می تونم ایراد رکورد رو مشخص کنم؟!

شما هم موف باشید.
    من بلندگوهارو از نظر فرکانس پاسخ با اوسیلوسکوپ (از طریق فیدبک منفی) و از نظر حداکثر دسی بل خروجی با دسی بل متر تست کردم... البته در محیط کاملا اکوستیک و شرایط تست استاندارد ولی اینا همش رو کاغذه... صدا باید به گوش خوش بیاد... نخیر من با رکوردهای ایرانی دمو نمیگیریم چون اکثر رکوردهای ایرانی برای اکوستیک اتومبیل تنظیم و مستر میشن که اصلا مناسب نیستند... در مورد سورس نگفتم سورس ندارم... سورس دارم از دک و پری و پاور های رفرنس که حداقل استاندارد هارو داره ولی شما هیچ سیستمی رو نمیتونید ملاک سنجش بلندگوی خاصی بدونید... همه چیز نسبیه... حداکثر کارایی یعنی گوش انسان که چیزی تا این حد دقیق نیست فقط نزدیک به شنوایی انسانه... من و دوستانم که تست صدا میگیرم یه سری رکوردها بین خودمون داریم که یه جورایی شده مرجع برای تست... از جهتی رکوردهای مخصوص تست هست که میتونه نقاط ضعف و توانایی اسپیکر یا امپلیفایر رو مشخص کنه که ما ازش استفاده میکنیم... در نهایت تست های آنالوگ با گرام هم انجام میشه با بهترین گرام هایی که در موجوده ... سعی میکنم همیشه از Denon Dl103R برای تست گرام استفاده کنیم
    اگه توجه کرده باشید من گفتم اگه در آهنگسازی خبره باشید میتونید ایراد رکورد رو بگیرید ... نگفتم با یه اسپیکر خوب یا یه مونیتورینگ خوب هر شخصی میتونه ایراد رکورد رو بگیره

13. 6 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم زدم به سیم آخر و امروز رفتم پایتخت و 2 مدل از Klipsch رو خریدم!

هنوز یه هفته نبود که یه مدل 30 هزار تومانی خیلی خوب از پاناسونیک گرفته بودم(بیس عالی،مید قابل فهم،های قابل قبول ) اونم به خاطر اینکه فقط میخواستم پول به فیک و های کپی بیتس،سنهایزر و بوسه ندم!
    ولی خوب فکر هم نمی کردم بتونم کلیپش اورجینال رو با قیمت واقعی تو ایران گیر بیارم! حتی به سرم زده بود بگم دوستی،فامیلی کسی واسم از اون ور بیاره اما چون شرایط رو همینجا محیا دیدم دیگه معطل نکردم!

اولی مدل In - Ear ریموت دار Image S4i
    دومی مدل On - Ear ریموت دار Image One

تقریبا مغازه رو ترکوندم! شوخی کردم بابا جدی نگیرید با گارانتی آواسان هم گرفتم(دیروز تازه آورده بود و حتی مدلارو وارد سیستمش نکرده بود واسه همین تونستم با یه قیمت خیلی مناسب بگیرم و تازه من اولین خریدارش بودم)
    چک کردم همه چیزشو(جعبه،سریال،ظاهر،جنس صدا(باس پرطنین،مید بسیار خوب و...)
    دوستان به عنوان یه خریدار دارم میگم شک نکنید که اینا که تو این پارت آوردن اصله! پارت های بعدی رو خدا میدونه! فعلا در حد تست ابتدایی بوده و سعی میکنم برسی خودمو از این 2مدل بزودی همینجا بذارم! به عنوان یه پیشنهاد به دوستان میگم اگه میخواید زیر 100 دلار هزینه کنید و دنبال بهترین گزینه تو این رنج قیمت هستید در انتخاب کلیپش شک نکنید! بیشتر از اون قیمت اساتید محترم بارها پیشنهاد کردن ولی اگه دلارو 1300 تومن بگیریم و بخوایم رنج قیمت رو 100 دلار بذاریم من که ندیدم برندی بتونه به پای کلیپش برسه! البته اینم بگم بیشتر از 100 دلار فعلا به وسع خودمم هم نمیرسه!

15. 7 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هنوز یه هفته نبود که یه مدل 30 هزار تومانی خیلی خوب از پاناسونیک گرفته بودم(بیس عالی،مید قابل فهم،های قابل قبول ) اونم به خاطر اینکه فقط میخواستم پول به فیک و های کپی بیتس،سنهایزر و بوسه ندم!
    ولی خوب فکر هم نمی کردم بتونم کلیپش اورجینال رو با قیمت واقعی تو ایران گیر بیارم! حتی به سرم زده بود بگم دوستی،فامیلی کسی واسم از اون ور بیاره اما چون شرایط رو همینجا محیا دیدم دیگه معطل نکردم!

تقریبا مغازه رو ترکوندم! شوخی کردم بابا جدی نگیرید با گارانتی آواسان هم گرفتم(دیروز تازه آورده بود و حتی مدلارو وارد سیستمش نکرده بود واسه همین تونستم با یه قیمت خیلی مناسب بگیرم و تازه من اولین خریدارش بودم)
    دوستان به عنوان یه خریدار دارم میگم شک نکنید که اینا که تو این پارت آوردن اصله! پارت های بعدی رو خدا میدونه! فعلا در حد تست ابتدایی بوده و سعی میکنم برسی خودمو از این 2مدل بزودی همینجا بذارم! به عنوان یه پیشنهاد به دوستان میگم اگه میخواید زیر 100 دلار هزینه کنید و دنبال بهترین گزینه تو این رنج قیمت هستید در انتخاب کلیپش شک نکنید! بیشتر از اون قیمت اساتید محترم بارها پیشنهاد کردن ولی اگه دلارو 1300 تومن بگیریم و بخوایم رنج قیمت رو 100 دلار بذاریم من که ندیدم برندی بتونه به پای کلیپش برسه! البته اینم بگم بیشتر از 100 دلار فعلا به وسع خودمم هم نمیرسه!

چقدر جالب چندین سال فریاد زدیم که "Klipsch با توجه به قیمت بهترین بلندگوی دنیاست" به ندرت کسی توجه کرد و اونایی هم که توجه کردن پشیمان نشدن... خیلی ها اصلا اسم این برند رو نمیتونستن تلفظ کنن... ولی حالا خیلی جالب شده کاربرا میرن خودشون دنبالش و محصولاتش رو خریداری میکنن خیلی خوبه

* بلندگوهای Klipsch با توجه به قیمت، بهترین بلندگوهای دنیا هستند... یعنی هیچ برند دیگه ای نیست که مثلا بلندگویی 6000 دلاری داشته باشه که به اندازه مثلا klipsch Scala صدای مناسب های-فای بده... میشه پارامترهارو بررسی کرد

17. 6 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا با خودم عهد کرده بود دیگه هدفون زیادی نخرم شما ها منو وسوسه میکنید اقا لطف کن بگو اون مغازه کجاست من برم بگیرم در ضمن شما چند گرفتی ؟ و یه چیز دیگه بالاخره با گارنتیه اواسن بگیریم یا اون یکی که اول اورده بود ؟
    در ضمن مبارکت باشه

19. 7 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •