همین سایت ایران مارکت سنتر خوبه...
برای راه اندازیه فروشگاه اینترنتی.
برای تبادل فیلم dvd هم هر کس پایه هست من هستم..
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
همین سایت ایران مارکت سنتر خوبه...
برای راه اندازیه فروشگاه اینترنتی.
برای تبادل فیلم dvd هم هر کس پایه هست من هستم..
نه عزیز ایران مارکت سنتر و .... که یه شیوه ی پرداخت (پستی) است
ببین خود این پی سی ورلد یه فروشگاه داره -بعد کالاهاش را برای ارسال لینک می ده به ایران مارکت سنتر
خوب ----سه زاری افتاد؟؟؟؟؟
من هر چی که بخوای دارم-جدیدترین فیلمهای ایرانی و خارجی از 2003 الی 2009 -موزیک، فول آلبوم های بی نظیر -برنامه های کمیاب و گران قیمت خارجی و داخلی - برنامه های فارسی قفل شکسته ( انواع حسابداری ها -مثنوی معنوی-شاهنامه فردوسی-درج-حافظ-سعدی )-بازی های جدید و قدیمی- یه کلکسیون بی نظیر از ویندوز ها -از 95 بگیر تا Seven همه فعال شده-یه Xp هم دارم بدون تغییر (ماه) یکی می خواست 20 هزار تومان بخره نفروختمش-کاملترین مجموعه ی نرم افزارهای موبایل از آیفون بگیر تا سری 60 در بره--- و مهمتر از همه یه کلکسیون کم نظیر از عکسهای Vector و PSD لایه باز مخصوص طراحان-کاملترین پک Brush موجود و .....
من 3 تا هارد 500 گیگ دارم -تقریبأ فقط یکی ایش 100 گیگش خالیه بقیه تا خرخره پر ان..
تازه جدیدأ روی دی وی دی و سی دی هم آرشیو می کنم تا حالا 58 تا دی وی دی شده-200 تا سی دی
یکی از بچه ها(آقا محسن) Chabook
ایشون یکی از برنامه نویسان توپ توی اصفهان است-البته به گفته ی خودش بهتر از اون خیلی ها هستن-
ایشون یه فروشگاه درست کرده با C# , ASP.Net اما هنوز مونده تا کامل راه اندازی بشه-ایشون هم مثل من آرشیو کاملی دارن -برای همین هم به سرشون زده که فروشگاه بسازند و آرشیوشون را بفروش برسونند
هر کی پایه است پیغام خصوصی بده و نام و محتویات آرشیوهاش را برام بفرسته
ان شاالله می خوایم اصفهان را به قطب فرشگاه آنلان ایران تبدیل کنیم
من خودم حساب کردم حدود 900 محصول قابل فروش توی آرشیوم دارم
حاج محسن هم همین حدود
هر کی پایه ی کار است بیاد وسط میدون![]()
Last edited by Saha Software; 19-01-2009 at 22:13.
بیا یاهو ساها.: دی
پس Nasser شما ییی؟؟؟
شرمنده نبودم
من در خدمتم امر بفرمایید
ضمنأ
اولأ ساها نیست : بلکه سها است
ثانیأ من سها نیستم -سها نام یک مجموعه است
اسم من مهدی است
Last edited by Saha Software; 19-01-2009 at 22:50.
بله منم......
خوشبختم مهدی جان....
![]()
بچه ها کم پیداییند ؟؟؟
هنوز امتحانات تموم نشده؟؟
مال من تموم شده . خدا رو شكر ، معادلات ديفرانسيل و محاسبات عددي رو پاس كردم ولي از بقيه نمرات خبري نيست .
فردا هم بايد بريم پول بريزيم به حساب واسه ترم جديد و روز از نو ، روزي از نو !!
پيشنهادي جالب از يک هم ميهن درباره امارات:
يکي از هم ميهنان در پيشنهادي جالب با توجه به مسائل اخير پيش آمده و گستاخيهاي امارات نوشت: چرا اسم خيابان ظفر -تهران- را به "خليج فارس" عوض نميکنند تا امارات مجبور بشه براي آدرس سفارتش از اين اسم استفاده کنه ؟ در ضمن يه بخشنامه هم به پست بدهند که هر نامه اي به اين آدرس بود اگر اسم خليج فارس را ننوشته بود با ذکر علت به فرستنده ارجاع بدهند. اگر به نظر شما هم پيشنهاد جالبي است براي بقيه هم بفرستيد شايد به گوش مسئولان برسد
قبلا هم مطرح شده بود . . .
بدرد نميخوره چون اونا هم همين كارو با ما ميكنن !!
مردم به نود آری گفتند/ فردوسیپور: این رکورد در گینس ثبت شود
آفتاب: برنامه تلویزیونی «نود» با طرح پرسش «آیا با رویکرد برنامه نود موافقید»؟ از مخاطبان خود دوشنبه شب روی آنتن شبکه سه سیما رفت.
به گزارش سرویس ورزش آفتاب، رکورد ارسال پیامک به یک برنامه تلویزیونی دوشنبه شب شکست و دو میلیون و یکصد و سی هزار تن در نظر سنجی برنامه نود شرکت کردند که از این میان 97 درصد موافقت خود را با این برنامه اعلام و تنهاسه درصد نظر مخالف خود را نسبت به این برنامه ابراز کردند.
ارسال پیامک به این برنامه به حدی شدت گرفته و بی سابقه بود که عادل فردوسی پور، با ابراز شگفتی از حمایت گسترده مخاطبان از برنامهاش رکورد ارسال پیامک را قابل ثبت در کتاب «گینس» دانست.
فردوسی پور در این برنامه چندین بار از حمایت مطبوعات و اقشار مختلف مردم از برنامه نود تشکر کرد و البته با قرائت متنی اعلام کرد که حمایت برخی رسانههای خارجی از این برنامه یک «سوءاستفاده سیاسی» است.
عادل فردوسی پور در ابتدای برنامه این هفته نود، به تشریح سیستم آنالیز پیامکهای دریافتی از بینندگان این برنامه پرداخت و گفت: «جزئیات سرنوشت تک تک پیامکهایی که به برنامه نود ارسال میشود در دیتابیس سامانه پیامک برنامه نود موجود است».
فردوسی پور افزود: «به عنوان مثال در برنامه چند هفته قبل برنامه نود که غلامحسین پیروانی میهمان برنامه بود، حدود یک میلیون و پانصد هزار پیامک به برنامه ارسال شد، که در صورتی که افرادی شک و شبههای در مورد این پیامکها دارند، نود میتواند ریز تمام شماره تلفنها را در اختیار این افراد قرار دهد».
فروسی پور خاطر نشان کرد: «به نظر میرسد، افرادی هستند که ممکن است بیکار باشند و علیرغم داشتن چند مسئولیت مختلف، این وقت را داشته باشند که به بررسی تمام این یک میلیون شماره بپردازند»!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)