بنده از شما عذر میخوام . خوب تایپک رو به امون خدا ول میکنید ما هم که از خدا خواسته . البته از ناشی گری ما هم نباید گذشت . به هر حال عذر خواهی
بنده از شما عذر میخوام . خوب تایپک رو به امون خدا ول میکنید ما هم که از خدا خواسته . البته از ناشی گری ما هم نباید گذشت . به هر حال عذر خواهی
امروز رفتم جمهوری
st30 50 2600000
vt30 50 3800000
کیفیت تصویر هردو کنار هم مقایسه کردم به نظرم vt30 کمی بهتر و شارپ تر بود و رنگ مشکی رو بهتر نشون میداد
اما اون 1200 هزار تومن برای کسی که همون 2600000 رو هم با دردسر جور کرده پول زیادی هست و با خریدن st30
چیز زیادی رو از دست نمیده
اما برای کسی که در هزینه مشکلی نداره موضوع برعکس هست و اون 1200000 تومن ارزش هزینه بیشتر رو داره
در کل اگر تصمیم به خرید پلاسما بگیرم با بودجه خودم ترجیح میدم که 50 st30 رو بگیرم تا vt30 42
اما این حساسیت زیاد به نظر من برای ما بی مورد است چرا؟
چون در هنگام خرید مهمترین گزینه بودجه هست بعد باقی مسائل
اما باز بین 46 ex720 با 50 st30 موندم؟؟؟
من متاسفم
قصد بی احترامی به قوانین سایت نداشتم فقظ چون فشار زیادی وجود داشت خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم
به هر صورت عذر خواهی می کنم از تمامی دوستان
ولی باور کنید هیچ مساله ای جز مشکلات مطرح شده وجود نداشت.
در پایان ممنون میشم دوستان بزرگواری کنند بین دو مدل led pana d25 ,e30 یکی را که بهتر باشه به من معرفی کنند واسه عوض کردن چون تا فردا بیشتر فرصت ندارم
سلام عزیزان
من میخوام یه LED 3D 42بخرم یک پیشنهاد خوب میخوام
پیشنهاد میکنم بری تایپک led
شما بهتره خانومتو راضی کنیچون خیلی مزیت ها رو از دست میدی ولی اگه میخوای بگیری e30 بهتره
50st30 بگیر حالشو ببر...............
ممنون از راهنمایی دوستان
تفاوت منو و تنظیمات دستی دو مدل st30و vt30 در چه چیزهایی هست؟
vt30 تنظیمات پیشرفته و حالت thx داره که st30 نداره.................
با سلام:
لطفا" بفرماييد بهترين تلويزيون 46 اينچ پلاسمای پاناسونيک کدام است؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)