با سلام. این راه حل رو انجام بدین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مثل همونه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم رو هم ریستارت کنین درسته میشه.![]()
با سلام. این راه حل رو انجام بدین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مثل همونه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم رو هم ریستارت کنین درسته میشه.![]()
سلام
Kasper sky 2017
میخام
نه
Kaspersky internet security 2017
واسه منم این error ظاهر شد (win7) خود ویندوز یه آپدیت (KB976932) واسه سرویس پک داره حدود 10 مگ هست مشکل رفع میشه یعنی نیازی نیست که حتما سرویس پک نصب بشه و مشکل عدم نصب حل میشه...
نتیجه نصب KIS 2017 یه مدت مردد بودم بخاطر اینکه بعضی از دوستان میگفتن مشکل قطع اینترنت و غیره و با 2016 سر میکردم ولی ورژن 17.0.0.611b دان کردم موقع نصب دوباره 172 مگ دان کرد و شد 17.0.0.611d ولی خوب مشکل قطعی اینترنت ندارم و یه سریال واسه 2016 تو بخش کرک گذاشتم روی اینم کار کرد سرعت ران شدنش موقع بالا اومدن ویندوز خیلی بهتر شده در کل اگر نصب نکردین حتما نصب کنین
سلام به همه مدیران و دوستان عزیز
من دیسک بوتیبل کاسپراسکای رو دانلود کردم و با برنامه روی فلش کپی کردم. وقتی که از طریق بوت اجرا میکنم صفحه مربوط به کاسپراسکای میاد یک مقدار که لود میشه ارور زیر رو میده و اجرا نمیشه. لطفاً راهنمایی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه مدیران و دوستان عزیز
من دیسک بوتیبل کاسپراسکای رو دانلود کردم و با برنامه روی فلش کپی کردم. وقتی که از طریق بوت اجرا میکنم صفحه مربوط به کاسپراسکای میاد یک مقدار که لود میشه ارور زیر رو میده و اجرا نمیشه. لطفاً راهنمایی کنید.
سلام
مثل اینکه ورژن 18 هم اومده
کسی لینک داره بذاره!
درود
دوستان دو روز هست تا قند شکن روشن نباشه کاسپر آبدیدت نمیشه .... چرا اینطوری شده؟؟؟
Last edited by borzou_one; 24-05-2017 at 16:44.
برای من که مشکلی نداره
راحت آپدیت میشه!
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
سلام
وقتی یه فیلم خاصی رو میخواهم نگاه کنم لبتاپ خودش خاموش میشه
گفتم شاید ویروسیه انتی ویروس کاپرسکی رو نصب کردم
حالا هر وقت میخواهم اسکن کنم خاموش میشه
مشکل کجاست ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)