در کل این دانشگاها زیاد با هم فرقی نمیکنن هر کدو رو بزنی و قبول شی خوبه
در کل این دانشگاها زیاد با هم فرقی نمیکنن هر کدو رو بزنی و قبول شی خوبه
Last edited by ballboy; 13-08-2012 at 19:40.
نوشته شده توسط saeed 1428
ﺑﻪ ﻧﺘﯿﺠﺖ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﯼ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺯﻭﺩﯼ ﻫﺎ ﺭﺳﯿﺪﮔﯽ ﮐﻨﻦ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﺑﮑﻨﯽ ﭼﻮﻥ ﺍﮔﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺿﺖ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﻓﺮﺻﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﻧﺪﻥ ﻣﺸﮑﻠﺖ ﮐﺎﺭﻧﺎﻣﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺑﻮﺩ
والا نمره خام دو سه تا از درسام به نظرم کم بود به خصوص زبان که نمره نهاییم 18 بود که باید اینجا تاثیر مثبت میداد و دو تا درس دیگه انتخاب رشته کردم فقط 12 تا اولویت انتخاب کردم خوب هست یا باید بیشتر بود
پاسخنامت رو چک کردی با اون چیزی که فکر می کردی مطابقت داشت یا نه؟ در مورد نمره نهایی هم باید بگم سیستم اینا خیلی پیچیدست و....... حتما تاثیر مثبت نداشته که تاثیر ندادن راستی رشتت رو نگفتی ولی سعی کن با توجه به رتبه ای که داری و رتبه ای که فکر می کنی آگه اعتراضت رو قبول کنن میاری یه انتخاب رشته کامل انجام بده
پاسخنامه رو ندیدم ولی از رو درصدی که بعد از کنکورگرفتم با بدبینانه ترین حالت درصد باید از اینی که هست بیشتر میشد اعتراضم رو از سیستم پاسخگویی اعلام کردم رشته ریاضی منطقه3 رتبه 14838 کشوری 79438 با توجه به رتبه 4 تا از روزانه تبریز 3 تا ارومیه و یه دونه پیام نور تبریز و یه دونه شبستر به روزانه امیدی ندارم شبانه هم که دردسر داره (البته اگه احتمال قبولی باشه) غیر که بی خیال راشتی اولویت رشته مهندسی کامپیوتر هست به نظرتون خوبه بازم ممنون از توجهتون
پاسخنامه رو از سایتش بگیر نگاه کن ببین شاید اشکال از خودت بوده یکی از رفیقام چند تا سوال فیزیک رو جابجا زده بود . در کل یه فرصت ویرایش انتخاب رشته داری هر رشته ای که علاقه داری یا اگه قبول بشی میری رو بزن تا فرصتت از دست نره.
پاسخنامه رو که رتبم نمیکشه ببینم ولی احتمال 97% عوض نزدم در هر صورت بی خیال فقط یه نگا به انتخاب رشتم میکنید اول مهندسی کامپیوتر بعد فناوری بعد برق بعد مکانیک این مال تبریز ارمیه هم همین طور بعد کامپیوتر پیام نور تبریز بعد شبستر بعداز اینا فناوری پیام تب بعد شبستر 12 اولویت زدم ترتیبشون خوبه
اها درست می گی
من ترکی بلد نیست و به مشکل بر می خوردم به همین خاطر تبریز و اون طرف ها رو نزدم بابدزنجان رو اخر بزنم
یا ایهاالناس کمک.
اقا تو این اصلاحیه سنجش نوشته مهندسی نفت دانشگاه تهران ولی محل تحصیل رو نوشته فومن.
حالا سوالم اینه که اینا واقعا مدرک دانشگاه تهرانو میدن یا نه؟
دیگه وقتی نمونده ما رو دریابید.
یا حضرت خضر![]()
دوستانی که انتخاب رشتشونو اصلاح کردن می خواستم بدونم میشه رشته جدید هم اضافه کرد یا فقط حذف و یا اصلاح داره.؟ تو رو خدا جواب بدین![]()
همه کار میشه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)