تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 455 از 461 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    الف- برای کنکور زبان این زیرگروه ها یعنی چی؟زیرگروه1 -2 -3 -4 کدوم زیر گروه واسه زبان انگلیسیه؟
    ب- ما میتونیم بعد انگلیسی فرانسه رو هم انتخاب کنیم(مایی که آزمون تخصصیه انگلیسی رو دادیم؟

با این رتبه
    رتبه کل در سهميه33110
    رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)82451
    مترجمی زبان پیام نور شهرخودم قبول میشم؟(منطقه2-دختر)
    کسی هست که دانشگاه یا موسسه غیرانتفاعی بره و بگه هرترم حدودا چقدر داره شهریه میده؟
    دانشگاه های پیام نور خوابگاه ندارند؟

دانشگاه فرهنگیان ویزه داوطلب آزاد سن کمتراز24 سال میخواد.آره؟

باتشکر
    در کل این دانشگاها زیاد با هم فرقی نمیکنن هر کدو رو بزنی و قبول شی خوبه
    Last edited by ballboy; 13-08-2012 at 19:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    یه جای اروم و راحت و خلوت

پيش فرض

نوشته شده توسط saeed 1428
    ﺑﻪ ﻧﺘﯿﺠﺖ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﯼ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺯﻭﺩﯼ ﻫﺎ ﺭﺳﯿﺪﮔﯽ ﮐﻨﻦ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﺑﮑﻨﯽ ﭼﻮﻥ ﺍﮔﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺿﺖ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﻓﺮﺻﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﻧﺪﻥ ﻣﺸﮑﻠﺖ ﮐﺎﺭﻧﺎﻣﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺑﻮﺩ

والا نمره خام دو سه تا از درسام به نظرم کم بود به خصوص زبان که نمره نهاییم 18 بود که باید اینجا تاثیر مثبت میداد و دو تا درس دیگه انتخاب رشته کردم فقط 12 تا اولویت انتخاب کردم خوب هست یا باید بیشتر بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نوشته شده توسط saeed 1428
    ﺑﻪ ﻧﺘﯿﺠﺖ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﯼ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺯﻭﺩﯼ ﻫﺎ ﺭﺳﯿﺪﮔﯽ ﮐﻨﻦ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﺑﮑﻨﯽ ﭼﻮﻥ ﺍﮔﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺿﺖ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﻓﺮﺻﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﻧﺪﻥ ﻣﺸﮑﻠﺖ ﮐﺎﺭﻧﺎﻣﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺑﻮﺩ

والا نمره خام دو سه تا از درسام به نظرم کم بود به خصوص زبان که نمره نهاییم 18 بود که باید اینجا تاثیر مثبت میداد و دو تا درس دیگه انتخاب رشته کردم فقط 12 تا اولویت انتخاب کردم خوب هست یا باید بیشتر بود
    پاسخنامت رو چک کردی با اون چیزی که فکر می کردی مطابقت داشت یا نه؟ در مورد نمره نهایی هم باید بگم سیستم اینا خیلی پیچیدست و....... حتما تاثیر مثبت نداشته که تاثیر ندادن راستی رشتت رو نگفتی ولی سعی کن با توجه به رتبه ای که داری و رتبه ای که فکر می کنی آگه اعتراضت رو قبول کنن میاری یه انتخاب رشته کامل انجام بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

پاسخنامه رو ندیدم ولی از رو درصدی که بعد از کنکورگرفتم با بدبینانه ترین حالت درصد باید از اینی که هست بیشتر میشد اعتراضم رو از سیستم پاسخگویی اعلام کردم رشته ریاضی منطقه3 رتبه 14838 کشوری 79438 با توجه به رتبه 4 تا از روزانه تبریز 3 تا ارومیه و یه دونه پیام نور تبریز و یه دونه شبستر به روزانه امیدی ندارم شبانه هم که دردسر داره (البته اگه احتمال قبولی باشه) غیر که بی خیال راشتی اولویت رشته مهندسی کامپیوتر هست به نظرتون خوبه بازم ممنون از توجهتون

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پاسخنامه رو ندیدم ولی از رو درصدی که بعد از کنکورگرفتم با بدبینانه ترین حالت درصد باید از اینی که هست بیشتر میشد اعتراضم رو از سیستم پاسخگویی اعلام کردم رشته ریاضی منطقه3 رتبه 14838 کشوری 79438 با توجه به رتبه 4 تا از روزانه تبریز 3 تا ارومیه و یه دونه پیام نور تبریز و یه دونه شبستر به روزانه امیدی ندارم شبانه هم که دردسر داره (البته اگه احتمال قبولی باشه) غیر که بی خیال راشتی اولویت رشته مهندسی کامپیوتر هست به نظرتون خوبه بازم ممنون از توجهتون
    پاسخنامه رو از سایتش بگیر نگاه کن ببین شاید اشکال از خودت بوده یکی از رفیقام چند تا سوال فیزیک رو جابجا زده بود . در کل یه فرصت ویرایش انتخاب رشته داری هر رشته ای که علاقه داری یا اگه قبول بشی میری رو بزن تا فرصتت از دست نره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

پاسخنامه رو که رتبم نمیکشه ببینم ولی احتمال 97% عوض نزدم در هر صورت بی خیال فقط یه نگا به انتخاب رشتم میکنید اول مهندسی کامپیوتر بعد فناوری بعد برق بعد مکانیک این مال تبریز ارمیه هم همین طور بعد کامپیوتر پیام نور تبریز بعد شبستر بعداز اینا فناوری پیام تب بعد شبستر 12 اولویت زدم ترتیبشون خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

ببین این مشکل من هم هست تمام جوانب رو در نظر بگیر . من هم بین سمنان زنجان و کاشان مونده بودم که دیدم با توجه به اینکه خودم زبان ترکی بلدم و راحتتر می تونم تو زنجان ارتباط برقرار کنم قراره اونجا رو انتخاب کنم راستی شرایط آب وهوایی رو هم در نظر بگیر خیلی مهمه در کل همه چی بستگی به نظر خودت داره
    اها درست می گی
    من ترکی بلد نیست و به مشکل بر می خوردم به همین خاطر تبریز و اون طرف ها رو نزدم بابدزنجان رو اخر بزنم

داره خودمونی میشه seventy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یا ایهاالناس کمک.
    اقا تو این اصلاحیه سنجش نوشته مهندسی نفت دانشگاه تهران ولی محل تحصیل رو نوشته فومن.
    حالا سوالم اینه که اینا واقعا مدرک دانشگاه تهرانو میدن یا نه؟
    دیگه وقتی نمونده ما رو دریابید.
    یا حضرت خضر

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستانی که انتخاب رشتشونو اصلاح کردن می خواستم بدونم میشه رشته جدید هم اضافه کرد یا فقط حذف و یا اصلاح داره.؟ تو رو خدا جواب بدین

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستانی که انتخاب رشتشونو اصلاح کردن می خواستم بدونم میشه رشته جدید هم اضافه کرد یا فقط حذف و یا اصلاح داره.؟ تو رو خدا جواب بدین
    همه کار میشه کرد

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •