من يه دانشگاه زنگ زدم برا زمان ثبت نام ازشون بپرسم گفت دو روزم اردو داريم كسي ميدونه قضيه اين اردو چيه و آيا تو همه دانشگاههاست يا نه؟
من يه دانشگاه زنگ زدم برا زمان ثبت نام ازشون بپرسم گفت دو روزم اردو داريم كسي ميدونه قضيه اين اردو چيه و آيا تو همه دانشگاههاست يا نه؟
Last edited by SuperSt@r; 01-09-2011 at 15:56.
اعلام نتایج کنکور سراسری پزشکی و غیرپزشکی آزاد روز یکشنبه :
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد از زمان دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: نتایج دو کنکور سراسری پزشکی و غیرپزشکی سال 90 دانشگاه آزاد روز یکشنبه 13 شهریور اعلام می شود. به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله سجادی جاغرق امروز سه شنبه 8 شهریورماه در نشست خبری با خبرنگاران، زمان دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های پزشکی و غیرپزشکی را اعلام کرد.
وی افزود: داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز آزمون دانشگاه آزاد به نشانیبا وارد کردن اطلاعات داوطلبی از نتایج خود مطلع شوند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد یادآور شد: 486 هزار و 656 نفر در آزمون های سراسری دانشگاه آزاد در سال 90 پذیرفته شده اند.
وی تاکید کرد: نتایج آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های پزشکی و غیر پزشکی در سال 90 ساعت 19 روز یکشنبه 13 شهریور اعلام می شود.
Last edited by Jalal @ A.gh; 01-09-2011 at 15:53.
میشه بدونم چه دانشگاهی؟!؟!!؟
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
مملکت امام زمانیه دیگه هیچ چیز قابل پیش بینی نیس... یهو دیدی فردا اومد...![]()
صنعتتي اصفهان البته معلوم ني قبول شم![]()
سلام.نتیجه ی انتخاب رشته ی سراسری چندم میاد؟
+
رتبه ی 2200 منطقه 3 از گلستان هستم رشته ی تجربی . پزشکی یا دندون پزشکی احتمال داره قبول شم؟؟؟
Last edited by deaddeaddead; 01-09-2011 at 16:41.
سلام
دو روز پيش اخبار اعلام كرد20تا22 مياد شما اگه چند فحه قبل اين تايپيك رو ببيني دوسه روز پيش بحثش بود و الانم همه چيزي اونجا هس
بعضی دانشگاهها چند روز قبل از شروع ترم اول اردو میبرن به منظور آشنایی با روندکاری ، استاد راهنماها ، بچه ها با همدیگه ، جشن ورود به دانشگاه و... صنعتی اصفهان اردوش پارسال مشهد بود
ولی در کل کار جالبیه و خیلی خوش می گذره اگه گذاشتن حتماَ برید ( البته اجباریه اگه بذارن)
صنعتى اصفهان هر سال ميبره مشهد نميدونم امسال هم ببره يا نه
كه اونجا شير فهمتون ميكنند
تقربیا همه دولتیا ببرن.یه بار مارو بردن اردوگاه شهید منتظری تو شهریار .خیلی حال داد. ولی فک کنم یه روزه ببرن
نخير اجبارى نيست البته ميگن بايد بياييد ولى نرى هيچ اتفاق خاصى نميفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)