توی این لینک همه چیز رو در مورد پچ توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این لینک همه چیز رو در مورد پچ توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان چند سوال فنی و حرفه ای..........!!!
چطور میتونم وقتی دارم با ماشین توی یک خیابون میپیچم دوربین هم پشت سر ماشین بیاد ؟؟؟
چطور میتونم دکمه ها رو عوض کنم ؟؟؟ مال من فقط یه دسته بازی هست روی هرچی کلید میکنم هیچ اتفاقی نمیافته...........
توی خیابون میشه مثل سن اندرس با ماشین دختر بلد کرد ؟؟؟ یا فقط با همون زیدم باید حال کنم ؟؟؟
ممنونم..........
من تقریبا 2 سال San Andreas رو ادیت کردم و نتیجش این شد که GTA IV دقیقا همون ماشینهایی که ما آورده بودیم تو SA رو خودش داره.ناراحت نباش
چند ماه دیگه بروبچ هکر کارشون رو شروع میکنن وکمباین و تراکتور رو هم به بازی اضافه می کنن![]()
حالا پس یک کار کنیم بهتره. ماشینهای قدیمی بزاریم تو IV.
تاپیک ادیت و پچ برای GTA IV بزنم؟؟؟
برای شروع پیکان وارد بازی کنیم.
کسی میدونه نرم افزار برای باز کردن فایلهای IMG تو IV و باز کردن فایلهای WTD اومده یا نه؟؟
فایلهای DATA هم سر جاشه. ولی Handling فرمتش عوض شده ولی هنوزم با Notepad باز میشه. اما ترتیبش تغییر کرده.
مشکل اولت از کرک هست. کرکت رو عوض کن درست میشه.دوستان چند سوال فنی و حرفه ای..........!!!
چطور میتونم وقتی دارم با ماشین توی یک خیابون میپیچم دوربین هم پشت سر ماشین بیاد ؟؟؟
چطور میتونم دکمه ها رو عوض کنم ؟؟؟ مال من فقط یه دسته بازی هست روی هرچی کلید میکنم هیچ اتفاقی نمیافته...........
توی خیابون میشه مثل سن اندرس با ماشین دختر بلد کرد ؟؟؟ یا فقط با همون زیدم باید حال کنم ؟؟؟
ممنونم..........
دومی من نمیدونم.
سومی هم بله میشه. کافیه شبها به خیابونها شلوغ بری. مسافرا (!!!) کنار خیابون ایستادند. یعنی مثل بقیه راه نمیرن.
پیشنهاد میکنم با ماشین کوپه برو مسافر (!!!) کشی.
نه دوست من موردی نداره من خودم دارم اجرا می کنم مشکلی هم نداره
ضمنن این در حقیقت پشتیبانی راک استار از sp3 که همه برن نصب کنن
استفاده کن موردی نداره
ضمنن این کار دو طرفه هستش مشکل داشتی کافیه از همون مسیر اون عدد 300 رو به 200 تبدیل کنی
خوب آپدیت جدید برای این بازی هم منتشر شد
متونید از این آدرس بگیرید
[/code] 173003268/GTA4_Patch1.zip[/code]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینجا که هم منبع هستش هم متونید دانلود کنید از اون
حجم 34 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تغییرات :
A fix to the crash after legal screen that some German customers were reporting.
-Numerous improvements to the video editor: Smarter naming of videos, improved rendering quality, better fx during replays
-Fix to bowling while using certain sensitive mice
-Fix for ATI 1900 shadows
-Overall savings to memory
-Graphic improvements to particle systems and mirrors
-Multiplayer character settings are preserved
-Support for DirectInput controllers
موفق باشید
ببخشید آهنگ ها رو با چه فرمتی باید ریخت توی اون آدرس تا توی بازی اجرا شن من کلی آهنگ ریختم ولی اون رادیویی که باید اجراشون کنه رادیو پخش می کنه ؟
Grand Theft Auto 4 Save 65 %کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omidtb; 15-12-2008 at 10:41.
بازم سلام
در مورد اون شیشه باید بگم انگار باید کرک عوض کنم.
یه مورد دیگه :
users تو game spot به این بازی پر از باگ امتیاز 7.2 دادن !!!
نکته ای جانبی تو بازی که من با اون خیلی حال کردم اینبود :
به یه ماشین سوار شدم موبایلم زنگ زد اول گفتم پی داره از اسپیکر های خودم صدای نویز موبایل میاد ولی بعدا دیدم داره از
توی ماشین صدای (" دید دید دید دی دی دی دی دیییییییییید *) میاد کلی کف کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازی رو خیلی وسیع ساختن کاش یه xbox داشتم که به این همه مشکل برنمیخوردم
بابابابابااباببااب من مشکل سایه دارم کمک کنید.نامردا.بابا چی کار کنم.پچ ریختم اخرین اپدیت گرافیک رو گرفتم. نشد.یکیک بگه کمک کنید.
سلام آقا من یک مشکل دارم با این بازی لعنتی هی تصویرش میره اینور انور یک دفعه اینجوری میشه یعنی دوربینیش میشه رهنمای کنید رم سیستمم:2 گیگ باس 800 کارت گرافیک 8500
کمک کنید تو رو خدا؟؟؟؟؟!!!!!
عزیزان میگم اگه میشه مشکلاتتون رو تو این تاپیک حل کنید این جا کم کم داره خیلی شلوغ میشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)