تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 1746 اولاول ... 3554054454514524534544554564574584594655055559551455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

tryndamere چی آنلاکش کنم ؟ (فقط 1400 تا دارم)

2. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

tryndamere چی آنلاکش کنم ؟ (فقط 1400 تا دارم)
    بچه ها به من گفتن فقط با فری چمپ بازی کنم تا بشم لول 20 . پولتو نگه دار لول 20 شدی Runs بخری . فعلا با همین فری ها بازی کن

در مورد آیتم ها هم وقتی میری تو بازی خودش بهت پیشنهاد میده چی بزاری . اونارو بزن

4. 2 کاربر از Mohaddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا من بیشتر از کوادرا نمیگیرم همیشه چمپ پنجم یا تو پایگاه یا یه لین دیگه یا کشتنشاولین هیرویی هم که با هاش بازی کردم Ryze بود اون موقع همه نوب بودن گند کاری من زیاد معلوم نبوددیگه تا حالا بیشتر با جکس بازی میکنم(جدیدا هیرو انلاک کردم کمتر بازی میکنم باهش)قبلنا با جکس از هر 20 مسابفه 21تا برنده بودم حتی اگه همتیمی هام نوب بودن یا حسابی فید میدادن جدیدا از هر 20تا17تا رو میبرم که بازم خوبه با بیشتر هیرو ها همه چی میشه بازی کرد جانگل و.... من با zedمید ،تاپو جانگل بازی کردم الحمد ال.... تو همش هم بد نبودم جدیدا جانگل خیلی خراب کاری میکنم
    Last edited by daniel'; 28-05-2013 at 12:02.

6. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان nasus ابیلیتی Q ش یه قسمت داره اینجوری (x+) رنگش بنفشه اون چیه؟
    اون مال ابیلیتی یکش میباشد اگر دشمن(مینین های کوچک یا مانستر های کوچک) را با ابیلیتی یکش بکشی(لست هیت) به شما3تا اتک دیمیج به صورت دائمی میده واگر چمپ یا مینین های بزرگ یا مانستر های بزرگ رو بکشی 6تا یعنی دو برابر3 به تو اتک دیمیج میده همین qش که اگر درست باهاش بری opاش میکندکس نوای ناگرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

اه اه اه ، نمی دونم قسمت چیه امروز هر چی noob و troller بود به من افتاد!
    اون از بازی اول که bot دائم feed می داد ، junlger هم هی میومد می مرد.
    اونم از دومی که ADC ترول رد ، انگلیسی هم بلد نبود ، فقط مثل گوشتکوب واستاده بود attack میداد support بدبخت هی می مرد.

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ته چمپ فقط tryndamere یعنی تک به تک همه رو میزنه شاید فقط این یارو talon رو نزنه ولی دیگه همه رو میزنه امتحان کردم که میگم خیلی قویه نامرد فقط کافیه یه رانس خوب داشته باشی و بری همه رو بترکونی من الان رانس های ap همه کاملا و ad هنوز نصفش کامله با همین نصفه با tryndamere همین 1 ساعت پیش 29/7 بردیم خیلی حال میداد نامردا 6 میکردم همشون در میرفتن اعصابم رو خورد کردن یه 3 بار اینجوری شد بعد 6 میکردم در میفرتم تو اون جاهای سبز بعد اونا میومدن بعد .......
    خلاصه ولی یارامون shaco بود که همون اول لیو داد و یه لئونا فیدر داشتیم که فید میداد ولی خدایی teemo مون قشنگ بازی میکرد خیلی آلتیمیت میکاشت و gp مون هم نمیزاشت یونیت های به تاور برسن تا می خواستن بزنن 6 میکرد!
    فعلا که تو کف کامل کردن رانس هستم بعد اون میخوام Khazix بگیرم و بعدش vi این KHazix خوراکش اول بازی Vayne هست آخ که این واین رو بد میترکونه اول 6 شد لول q رو آپگرید و بعد میپره رو سر واین یه 1 میزنه و یه 2 و 1 تک و دوباره q مرد !

داره خودمونی میشه abrams's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام شما لولتون درسه؟ من تو قسمت update 2/2 این ارورو میده و دیگه جلو تر نمیره میشه کمک کنین؟ اینم لینکه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی به ساپورت هم پست دادم گفت خودش درست میشه ولی ....
    Last edited by abrams; 28-05-2013 at 08:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا این 6 می کرد یعنی چی هی میگین؟
    یا این feed دادن چیه؟

من چرا بوت نمی تونم بکشم لامصب هروقت به من میفتن فول جانن و من میارمش پایین و میمیرم یکی دیگه میکشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها به من گفتن فقط با فری چمپ بازی کنم تا بشم لول 20 . پولتو نگه دار لول 20 شدی Runs بخری . فعلا با همین فری ها بازی کن

در مورد آیتم ها هم وقتی میری تو بازی خودش بهت پیشنهاد میده چی بزاری . اونارو بزن
    من از همین الان شروع کردم خرید runs

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ته چمپ فقط tryndamere یعنی تک به تک همه رو میزنه شاید فقط این یارو talon رو نزنه ولی دیگه همه رو میزنه امتحان کردم که میگم خیلی قویه نامرد فقط کافیه یه رانس خوب داشته باشی و بری همه رو بترکونی من الان رانس های ap همه کاملا و ad هنوز نصفش کامله با همین نصفه با tryndamere همین 1 ساعت پیش 29/7 بردیم خیلی حال میداد نامردا 6 میکردم همشون در میرفتن اعصابم رو خورد کردن یه 3 بار اینجوری شد بعد 6 میکردم در میفرتم تو اون جاهای سبز بعد اونا میومدن بعد .......
    خلاصه ولی یارامون shaco بود که همون اول لیو داد و یه لئونا فیدر داشتیم که فید میداد ولی خدایی teemo مون قشنگ بازی میکرد خیلی آلتیمیت میکاشت و gp مون هم نمیزاشت یونیت های به تاور برسن تا می خواستن بزنن 6 میکرد!
    فعلا که تو کف کامل کردن رانس هستم بعد اون میخوام Khazix بگیرم و بعدش vi این KHazix خوراکش اول بازی Vayne هست آخ که این واین رو بد میترکونه اول 6 شد لول q رو آپگرید و بعد میپره رو سر واین یه 1 میزنه و یه 2 و 1 تک و دوباره q مرد !
    kha zixخیلی سخته دادا حالا وقتی گرفتیش اون موقع در میابی ولی وقتی فول ایتم براش بگیری با 6 ضربه یه towerرو میزنه البته باید باهاش حسابی بلد باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •