اين پچي كه دوستان بالاتر معرفي كردن همونجوري كه از اسم پچ هم پيداست مال Pesedit.com نيست.
دوستان اشتباه نكنن
اين پچي كه دوستان بالاتر معرفي كردن همونجوري كه از اسم پچ هم پيداست مال Pesedit.com نيست.
دوستان اشتباه نكنن
خیلی ممنون درست شد
مرسی
به خدا ثواب داره جواب مارم بدین![]()
تو settings تيك VSync رو بر داري فريم ريت بالاتر از 60 هم ميره. ولي توصيه ميكنم اين كار رو نكني چون اولا تو بعضي از سيستم ها باعث ايجاد لرزش در تصوير ميشه دوم اينكه فريم ريت بالاي 60 محسوس نيست و تاثيري در كيفيت نداره.
قسمت پوینت های بازیکنای من غیر فعاله! تا 22 تا ظرفیت داره ولی نمیزاره بهش چیزی اضافه کنم و روو صفر
مونده!.. ببینم برای اکتیو کردن این قسمت نباید از تووی Extra Setting توو منوی اول بازی چیزی رو خرید
تا بازیکنا پیشرفت کنن؟؟
نحوه استفاده ازشون اين توريه كه در حالتي كه دگمه مود دسته روشنه L1 رو نگه ميداري و يكي از جهت هاي جوي استيك راست رو مي زني و بازيكنت اون چهار حركتي رو كه براي اون جهت تعريف كردي به ترتيب انجام ميده.
براي تعريف كردن حركت ها هم يا يكي از 3 تاي خودش رو اديت كنيد يا يه دونه جديد بسازيد، بعد براي هر كدوم از جهت ها مي تونيد تا 4 حركت تعريف كنيد كه واجب نيست هر 4 تاش پر بشه(توصيه ي منم اينه كه زياد شلوغش نكنيد).
هر حركتي رو كه انتخاب ميكنيد اگه جهت دار باشه ازتون مي پرسه كدوم طرف(چپ يا راست).
موفق باشيد.
- سازگار با DLC 1.01 .
- رفع تمامی ارور های مربوط به پچ ورژن 3
- صحیح شدن نام تمامی تیمها و بازیکنان
- افزودن اطلاعات سالم در مورد تمامی تیمها
- آخرین آپدیت از ترکیب تیمها
- شعار جدید برای تیمها
- آنلاک شدن تمامی محصولات فروشگاه PES
- توپهای جدید ( Update new C.R7 boot)
- فیس جدید
- آخرین آپدیت از سرود بعضی تیمهای ملی
- کیت های جدید (تمامی لیگ ها)
- ادبوردهای جدید
- افزودن اسپانسر های واقعی جهت بستن قرارداد در مستر لیگ
بچه ها کسی طرز کار boot changer رو بلده من هر کاری می کنم نمی تونم اگه کسی بلده خبر بده
یه سوال سیو های Pes 2010 رو 11 میاد؟![]()
برای بار سوم میپرسم ، میشه جواب این پست رو بدین ؟ :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)