بچه ها من دیروز یک بخش جدید با قیمت تو بخش حساب ( همین بخشی که همش شماره داره ) دیدم که یک عدد جدید اضافه شده( الان هر کار می کنم نمی تونم باز کنم -باز بشه شماره اش که مقدار پیدا کرده رو می گم )کسی می دونه این چیه اضافه شده؟![]()
بچه ها من دیروز یک بخش جدید با قیمت تو بخش حساب ( همین بخشی که همش شماره داره ) دیدم که یک عدد جدید اضافه شده( الان هر کار می کنم نمی تونم باز کنم -باز بشه شماره اش که مقدار پیدا کرده رو می گم )کسی می دونه این چیه اضافه شده؟![]()
سلام
من چون خودم وایمکس استفاده نمیکنم زیاد سردر نمیارم.۳،۴ روز پیش وایمکس یکی از دوستم قاطع شد به من گف براش وصل کنم،خودشم زیاد وارد نبود،من اول ۱۲ تومن ریختم دید وصل نشد، ۲ تومن دیگه ریختم که وصل شد
الان دوباره امروز اینترنتش قطع شده،الان سوال من اینه اون ۱۴ تومانی که ریختم تو این ۳روز که تموم نشده بود،الان رو ماه جدید نمیره؟ یعنی پرید اون پول؟
خوب یه نکته. مال من الان به صورت پیش فرض الان روی همین حالت هست و همش لیمیت میشه و قطع میشه. حالا می ذارمش روی g ببینم چی میشه. بهرحال بازم ممنونم.
سلام
من جواب چند تا از سوال هاتون رو که تا حدودی بلدم میدم
1- تنها راه فهمیدن این موضوع خوندن بیشتر صفحات این تاپیک وتاپیک مبین نته والبته راهی که همیشه
پیشنهاد میشه اینه که مودم یکی از دوستان رو بگیرید وباهاش تستی کنی
2-ایرانسل نامحدود میده مبین نت نامحدود نداره
3-شاید ظاهرا مودم ها فرقی با هم نداشته باشن ولی هر کدوم فقط تو شبکه خودشون کار میکنن
(مودم های همدیگه رو قبول نمیکنن)
5 و6-اگه محدود بخوای مبین واگه نامحدود بخوای ایرانسل بنظر من بهتره البته این یه نظر کاملا شخصیه
خوب حالا من چند تا سوال از دوستان دارم
من اگه بخوام سه ماهه با مودم رایگان بگیرم وقتی تموم شد میتونم مثلا 6 ماهه بگیرم ویا ایرانسل
گیر میده ومیگه همون طرح قبلی تو باید بگیری
دوستان این 1.8 گیگ رو نفهمیدین جریانش چیه ؟؟ تا فردا بیشتر وقت نیستا !!!![]()
چرا تهمت دروغ گویی میزنین؟؟
گفتم که اینترنت شبانه رایگانه
به زودی اطلاع رسانی میشود.
نه. الان هم توی Ecare نمیره ببینم کم شده نشده چه خبره
![]()
استفاده کن بره . چون تو یه قسمت جدا زده و تاریخ انقضا هم داره ! من که دارم درایور هامو آپدیت میکنم . بعدشم میخوام بزارم فیلم دانلود شه !!![]()
تا 5 روز پیش که من استفاده میکردم نبود
حداقل بگو از چه ساعتی رایگان هست؟
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید من چند مدت پیش وارد قسمت config مودمم شدم تغییراتی اعمال کردم مودمم تنظیماتش به هم ریخته
دوستان این تنظیمات شامل MAC Address بود که از کنسول Telnet به دستگاه وصل شدم بود.
قبلا ایرانسل یک فایل برا آپدیت کردن دستگاه روی سایتش قرار داده بود میخواستم ببینم کسی اون فایل رو داره بهم بده
مودم من BM632 همون مودم زرد هست
ممنون
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)