تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 1024 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505555955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

در آغاز فعالیت Iran Parast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به دوستان مضطرب کنکور
    من سال دوم هستم
    حسابان سوم رو خودم دارم می خونم چون به نظر میاد مهمترین درس گروه ریاضی باشه
    مبانی فیزیک هالیدی رو خوندم و تمام نمرات فیزیک و ریاضی و هندسه م تقریباً تا حالا کامل بوده
    ولی درصدهای کانونم خوب نیست! خیلی وقت کم میارم
    در مورد کمبود وقت دوستانی که تجربه دارید نظرتون چیه؟ چطور باید این مشکل رو برطرف کنم؟
    رتبه های منطقه ام از 44 بوده تا 68 و رتبه های کشوریم از 1200 تا 1600 بود اما مطمئن هستم اگر کمبود وقت نداشتم بهتر می شد. استفاده از ترفندهای تست زدن هم جز بالا بردن اضطراب فایدۀ دیگه ای نداره
    چه پیشنهادی دارید؟

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

کانون به من فقط کارنامه مشاوره ای میده.
    شماها چطور کارنامه تونونو گرفتیم.کارنامه ی منو نمیده.

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا یادم رفت شیمی3رو وارد پاسخ نامه کنم!!!
    بچه ها واسه شما هم تا حالا این اتفاق افتاده؟خدا رحم کنه از این اتفاقا سر کنکور اصلی نیوفته!

4. 6 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

نمیدونم چرا یادم رفت شیمی3رو وارد پاسخ نامه کنم!!!
    بچه ها واسه شما هم تا حالا این اتفاق افتاده؟خدا رحم کنه از این اتفاقا سر کنکور اصلی نیوفته!
    منم کارنامه میخوام.
    کانون کارنامه ی منو نمیده فقط مشاوره ای رو میده شما چه جوری گرفتی کارنامت رو ازش؟

6. این کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

سلام دوستان من یه سری سوال داشتم ( اگه ابتداییه ببخشید )
    1- من ریاضی هستم و میخوام هنر هم شرکت کنم :
    الف ) آزمون هنر بعد از آزمون ریاضیه یا قبلشه ؟؟؟ اگه قبلشه یه خاطره خستگی شرکت نمی کنم
    ب) از یکی شنیدم می گفت اگه جز نخبگان باشی می تونی همزمان دو تا رشته رو توی 1 دانشگاه بخونی برای مثال میشه یه مهندسی و یه رشته هنر مثل ( عکاسی یا موسیقی ) توی دانشگاه تهران خوند ؟؟؟؟؟
    ج) اگه بله چجوری / یعنی اگه من دو تاشو امتحان دادم و رتبم توی ریاضی شد A و توی هنر شد B هر دوشم در حدی باشه که رشته هارو بیارم توی فرم انتخاب رشته باید چجوری انتخاب کنم ( دوستم میگفت باید ریاضیارو تو فرم بزنی بعد که میری دانشگاه می تونی علاقتو اعلام کنی و اگه نخبه باشی می تونی رشته دومو بری البته دوستم زبانو میگفت من هنر می خوام اصلاَ چنین چیزی میشه ؟؟؟؟ اگه اینحوریه من اصلاَ چرا هنر بدم !!!!
    د )با قبول شرایط بالا تا چه حد باید نخبه باشی ؟ محدوده رتبه ؟

2- امسال ( پیش ) مدرسه بهمون یه کارت دانش آموزی داد آیا این شماره دانش آموزی که اینجا نوشته همونیه که برای ثبت نام لازمه ؟؟؟ یا با پارسالیه فرق کرده ؟؟؟

3- من یه سری اطلاعاتو باید از مدرسه بگیرم و باید تاشنبه صبر کنم این ترافیکه سایتی که میگن خیلی جدیه ؟؟ یه وقت بدبخت نشیم

4- من اینترنتم دایل آپ از توی خونه هم میشه ثبت نام کرد یا کافی نت ؟؟؟

5- این فرم پیش نویسی که آخر دفترچه هست دقیقاَ همینو تو سایت وارد می کنیم ؟؟؟؟

6- اگه کد رهگیری. کپی نکرده کامپیوتر خاموش شد چه کار باید بکنیم مسئله خیلی جدیه ؟؟
    ببین کلن شرایط تحصیل همزمان رشته های زبان یا هنر تا اونجایی که من شنیدم یکسانه.
    تو توی کنکور هنر و ریاضی شرکت می کنی و بعد رتبه ای میاری که بتونی واسه جفتشون انتخاب رشته کنی.توی فرم انتخاب رشته اول ریاضی بعد رشته ی هنرت رو وارد می کنی.و همون رشته ی ریاضی رو پیگیری می کنی و در نهایت ثبت نام(تا اینجا به اون هنری که قبول شدی کاری ندارن) بعد که رفتی دانشگاه(واسه رشته ی ریاضیت)حدودن سه ماه یا یه ترم میری بعد تو این مدت معدلت باید بالای 17 باشه.بعد میری به دانشگاه تقاضا میدی که می خوام رشته ی هنری که قبول شدم رو بخونم اونا هم تحقیق می کنن که تو بچه ی خوبی بودی تا الان یا نه اگه بودی (چه درسی چه اخلاق و شئونات اسلامی (!) )میان میگن شرایط داری و میتونی دو تا رشته رو همزمان بخونی.
    اما اگه تو رشته ی اصلیت بلنگی و نمراتت افت کنه از رشته ی هنر اخراج میشی.بهت میگن شرایطش رو نداری.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

بابا هیچ منبع درست و حسابی برای پرسیدن سئوالات نیست. مسخره کردن خودشون رو. اه...

اتفاقا به ما هم گفتن که اون سه تا رو حتما انتخاب کنید. گفت بعدا توضیح میدیم که چرا باید انتخاب کنید.

آقا کسی از مشهد هست؟ من این کد بخش رو چی بزنم؟ من الان تو کدوم بخش هستم؟ من فلکه آب و اطراف حرم زندگی میکنم.

تو جدول برای مشهد سه تا بخش در نظر گرفته: 1: احمد آباد 2: رضویه 3: مرکزی

من موندم الان تو کدوم بخش هستم و کد کدوم بخش رو تو فرم ثبت نام کنکور سراسری وارد کنم؟

از یه طرف چون مرکز شهر هستم میگم شاید مرکزی رو باید بزنم و از یه طرف دیگه میگم چون اطراف حرم هستیم باید رضویه رو بزنیم شاید این جا رو اسمش رو گذاشتن رضویه.

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

118 هم که هیچی نمیدونه.
    بزن مرکزی خود مشهد میشه مرکزی اطافش که محله محله و حدودن روستایی میشه مال ملک آباد و رضویه است.تو که تو خود مشهدی بزن مرکزی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

دیگه از اعصاب خوردی دارم میمیرم.........تو دیفرانسیل مخم هنگ کرده بود ،کلی سرش وقت گذاشتم
    همین هم باعث شد بقیشونو خراب کنم.(ریاضی پایه 23%؟؟؟؟؟؟؟ معلممون منو میکشه)

10. 7 کاربر از iman0007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sabok sangin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بچه ها...دیروز رفتم ثبت نام کنم یادم افتاد دی تازه دیپلم میگیرم
    برای ثبت نام جای معدل دیپلم رو باید چی کار کنم
    لطفا کمک کنید تا مهلت تموم نشده
    ممنون

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منم کارنامه میخوام.
    کانون کارنامه ی منو نمیده فقط مشاوره ای رو میده شما چه جوری گرفتی کارنامت رو ازش؟
    معمولا این جور مواقع از ساعت 20 به بعد میاد
    Last edited by shabeashegha; 11-12-2009 at 19:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این هم کارنامه ی ما .

14. 9 کاربر از ZafMaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •