وقتي دستگاه مبره تو حالت اسليپ بعد ار اينكه دوياره راش بندازم دستگاه هنگ ميكنه چرا؟
وقتي دستگاه مبره تو حالت اسليپ بعد ار اينكه دوياره راش بندازم دستگاه هنگ ميكنه چرا؟
ببخشید من وقتی ویندوز 7 را نصب می کنم نمی توانم کارت صدام را نصب کنم یعنی
درایور در خود سیدی مادر بورد نصب نمی شود
در خود سایت اصلی مادر بورد هم درایور برای 7 نیست
از درایور های دیگر در سی دی های دیگر هم استفاده می کنم ولی جواب نمی دهد
خواهشن من را راهنمایی کنید
مدل مادر بورد من هم اینه
asus p4v800d-x
![]()
سلام
از نرم افزار driver genius یا driver pack استفاده کنید تا اتوماتیک برای شما از اینترنت دانلد کنه
سلام
توی اینترنت سرچ کنید درایور مخصوص 7 را دانلود کنید
معمولا سون همه رو میسناسی و اغلب نیاز به درایور نیست! مگه مینتون مال چه سالی هست؟
بله مورد مهمی نیستفقط می خواستم برشون گردونم.راهی هست؟؟؟
نخیر راهی نیست.
شاید باآپدیت ویندوز 2باره بیاد
سلام
به تالارهای پی30ورلد خوش اومدی.انشالله مدیر شدنت رو ببینم
فکر نکنم ویندوز 7 مشکلی با نت فرمورک یا وی سی ++ داشته باشه. Compability نصب رو چک کردی؟
از دو حالت خارج نیست.
1. مشکل سخت افزاری ( به ویژه کارت گرافیک )
2. مشکل نرم افزاری ( به خاطر کرک ویندوز )
به تالارهای پی30ورلد خوش اومدیانشالله مدیر شدنت رو ببینم
گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی دادا...3 تا پست پشت سر هم؟!
همونگونه که دوستان گفتن هارد و درایو نوریتون احتمالا کم سرعتن. البته نظر من اینه که افزون بر این ها دلیل تندتر بارگزاری در سیستم های ضعیف تر اینه که در هنگام نصب ویندوز سخت افزار رو چک می کنه و اگه ببینه ضعیفه، یه سری کامپوننت ها رو غیر فعال می کنه و از نصبش صرف نظر می کنه که باعث می شه تندتر پنجره عوض کنه و بره توی محیط نصب اصلی...
عدم سازگاری درایور کارت صدا با ویندوز. بگرد یکی برای ویندوز 7 گیر بیار
دستتون رو می بوسم
شاد و پیروز باشین![]()
با بعضی از نرافزار ها میشه سخت افزار ها رو تست کرد. البته من خیلی ازشون اشتفاده نکردم پس نرم افزار بهت معرفی نمی کنم، این بمونه با دوستان.
ولی همینجوری و تقریبی بگم اگه از درایو نوریت باشه مشخصه، تو لود سی ها و رایت و کپی و ... اذیت میکنه ولی اگه از هارد باشه برعکسه. البته اگه میخوای تست کنی روش اول رو امتحان کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)