خوب دقت کنی میفهمی چی گفته دیگه.
گفته مشکل از کابل شبکه هست.
شاید مشکل از مودمته یا مشکل نرم افزاری. شایدم کابلش خرابه یک چک بکن.
من دقیق نمیدونم دیدم دو تا پست دادی گفتم یک جوابی بدم دیگه: دی.
خوب دقت کنی میفهمی چی گفته دیگه.
گفته مشکل از کابل شبکه هست.
شاید مشکل از مودمته یا مشکل نرم افزاری. شایدم کابلش خرابه یک چک بکن.
من دقیق نمیدونم دیدم دو تا پست دادی گفتم یک جوابی بدم دیگه: دی.
1. مودم رو خاموش کنید. کابل برقش رو هم جدا کنید. کابل شبکه رو هم از پورت مربوطه جدا کنید.
2. برید تو device manager/ network adapters و روی device مورد نظرتون ( کارت شبکتون)
right click/ properties/ advanced/ link speed/duplex mode رو طی کنید.
3. مقدار value را به 100Mbps/full duplex تغییر دهید.
4. سیستم رو خاموش کنید. کابل power سیستم رو جدا کنید.
5. بعد از چند دقیقه کابل power سیستم رو وصل کنید...سیستم رو روشن کنید. مودم رو هم وصل کنید. انشا ا.. مشکلتون حل شده باشه.
این همه کاری بود که برای من جواب داد. توجه کنید که من مطمئن بودم کابل و مودمم سالم هستند و رو سیستم دیگه جواب میدادن.
موفق باشید.
از اینجا پیداش کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
یه سری اطلاعات میخواستم در مورد همین adsl.مثل قیمتش و سرعت و نحوه ی استفاده.
یه جایی شنیدم که میگفتن مثلا چند مگا بایت میگیرن و بعضی ها هم ماهیانه پول میدن.ما هم تو حومه تهران زندگی میکنیم.میخواستم بدونم شرایطش چطوره.
بازم ممنون
سلام دوستان ... خواهش میکنم در این زمینه کمک کنید ...
.
من تا چند روز دیگه نقل مکان میکنم به غرب تهران و چون کارم مرتبط با اینترنت هست باید زودتر شرکتی که در اون منطقه بهترین سرویس رو میده پیدا کنم و درخواست بدم .....
.
پیش شماره 4425 و مرکز سعادتمند هستم ... حالا از دوستانی که در غرب تهران زندگی میکنن و شرکتهای ADSL این منطقه رو میشناسن و ازشون اکانت گرفتن و راضی هستند رو معرفی کنن تا بعد از تحقیق بتون سفارش بدم ..
.
البته اون شارژ ماهیانه هم برای مهمه چون بعضی از شرکتها هستند کیفیت سرویسشون اصلاً به مبلغی که میگیرن نمیخوره ... برای همین میخوام قیمتش هم مناسب باشه ...
.
ممنون میشم زود راهنمائیم کنید ..
سلام سامان جان!
محدود میخوای یا نا محدود؟
64 یا 128 یا بالاتر؟
شارژ ماهیانه 30 تومن خوبه یا کمتر؟
سپنتا واسه نامحدود و لایزر و در اکثر مناطث برای محدود خوب هستند!
شما هم به سوالاتی که در پست بالا پرسیدم جواب بده تا راهنماییت کنم!
می خوای تا بیاد من جواب بدم؟!
- 64 -128 (هنوز تصمیم نگرفتم!!!!!!) لطف کن برای هر دو نسخه بپیچ!
- شارژ ماهانه هم داشته باشه و دورو برِ 10-12 تومن باشه آخه من مثه شما ها دانلود باز نیستم!!!
شما میتونی eco 128 شاتل بگیری اگه پول 3 ماه رو با هم پرداخت کنی میشه ماهی 9.900 با محدودیت 5 گیگ در سه ماه!
لايزر هم خوبه . كه براي 3 ماه 256 ميده با 5 گيگ ترافيك ( حجم ) كه ميشه 30 هزار تومن .
به غير از پول مودم هست كه بهتره خودت بخري . كلا آسياتك شاتل و لايزر خوبن . شاتل و لايزر فكر ميكنم به صرفه تر باشن .
پس یه ماهه دیگه ارائه نمی دن... و همینطور 64 (از حرفاتون اینطوری دستگیرم شد)
چطور 3ماه شد 5گیگ؟!این قیمتا رو بدون آبونمان دارید می گید دیگه؟ یا بخاطر همون 3ماه 5گیگه؟!!
داستان این دود شدن ترافیک چیه که بچه ها می گن؟!
یکی گفته بود شب خوابیده و صبح پاشده دیده 300مگش نیست شده! از صبانت بود فکر کنم
ISPها دارن زرنگ بازی در میارن؟ فکر کنم خود بچه ها دیگه اونقدر سرشون می شه که بدونن چقدر ترافیک داشتن
راستی اینا اگه شارژشون عقب بی افته چه بلایی سر آدم میارن؟ باید دوباره مدارک رو براشون فرستاد؟ هنگام عقد قرارداد برای اولین بار باید هزینه ای بابت راه اندازی (رانژه) به مخابرات یا ISP پرداخت کنم؟ فقط هزینه تعرفه هستش؟ این 15-20 تومنی که می گن، برای اتصال مودم و این چرت و پرتاس دیگه؟ یا نه!!
سوالا آماتوریه دیگه... شرمنده!
Last edited by Hamid1000; 17-07-2009 at 20:51. دليل: ادیت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)