تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 1137 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505555955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

يه سئوال ميپرسم ،شايد تكراري باشه ،

زبان فارسي 2 تو كنكور مياد ؟ يا فقط زبن فازسي 3 و پيش هستش؟
    دوسته گلم
    شما اگه بری زبان فارسی 3 رو بخونی متوجه می شی که تمام مطالبش ماله دوم هست و فقط یه سری مطالب بهش اظافه شده.
    بزار این طوری بهت بگم :
    زبان فارسی 2 پیش نیاز هست و شما باید اول اونو پاس کنید تا بتونید زبان فارسی 3 رو بخونید و بفهمیدش.
    پس بهتره شما زبان فارسی 2 رو بخونی تا بطونی روی مطالب زبان فارسی 3 تسلط پیدا کنی.
    به طور مستقیم از زبان فارسی 2 سوال نمیاد ولی همونطور که گفتم زبان فارسی 2 یه پیش نیازه و باید پاس بشه.

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

خواهش میکنم.
    فقط یه چیزی یادم رفت بگم:
    برای شیمی هم مبتکران بگیر هم اموزش و هم تست واقعا کتاب خوبی هستش .
    اگر فکر میکنی از ریاضی سال اول دبیرستان یه چیزایی یادت نیست حتما اول اون رو بخون چون خیلی جاها باید اون رو کاملا بلد باشی.
    موفق باشی.
    سال اول هیچی ندازه جز فصل آخرش و تجزیه و اتحاد ها.که در سال دوم دوره می شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

ولی من جدی گفتم!!
    اینو هم بگم من با کسی شوخی ندارم!!
    این دفعه رو میگذرم کسی بخواد مسخره کنه بدجوری حالش رو میگیرم
    به خصوص اینکه سنش کوچیکتر از من باشه
    این جوجه ها هم واسه ما شاخ شدن!!
    عزیزم شما پست های قبل منو بخونی متوجه میشی من با احترام با صحبت همه میکنم!
    ایشون مسخره کرد منم جوابشو دادم!فکر نمیکنم به شما مربوط باشه!
    کسی هم به شما توهین نکرد که شما پریدی وسط!!
    یه بار دیگه میگم من با همه با احترام صحبت میکنم اما اگه کسی بخواد یه خورده پاشو از گلیمش دارزتر کنه بدجوری حالش رو میگیرم!
    شما هم بهتره به جای دخالت سرت به کار خودت باشه!منظورم هم از جوجه شما نبودی!خودش میدونه به کی بودم!
    ما هم با احترام صحبت ميكنيم . جوجه هم ما به كسي نگفتيم . ولي ميخوايد با اين سابقتون تو فروم جوجه باشيد ما كاري نداريم . احترام امام زاده را متولي اش نگه ميدارد . اگه شما به خودتون اينقدر افتخار ميكنيد بهتر است حضرتعالي احترام خودتان را حفظ كنيد . من نه احترام خودم رو با اراجيف گويي كم كردم و نه دلم ميخواد بقيه خودشون رو از اوني كه هستن بالاتر ببينند .

اين خودش دليل كوچكتر شدن هست نه بزرگتر شدن . البته اگه ميخوايد ما و دوستان برا حفظ احترام شما چون شما خيلي از كليد تشكر خوشتون مياد هر روز با هر تاپيكي سي تا تشكر حواله كنيم .

اگر برا شما مهم هست كه پروفشنال هستيد برا ما مهم است كه با بچه ها دور هم به هم اطلاعات بديم و هر چي ديگه شما بگيد!!!
    اينكه هر تاپيكي رو بچه ها بيان نيم ساعت آرايه هاي تكبر ورزي شما رو جمع كنند خسته كننده است نه يه شوخي كوچيك از طرف من . البته آرايه هاي ديگر رو هنوز كشف نكردم من

در آخر هم بگم كه من شما رو مسخره نكردم . فقط برام جالب نبود كه به اون دليلي كه ذهن شما رو اينطور كه معلومه خيلي مشغول ساخته هي بنويسم كه من يكي رو ميشناسم فبها .
    من آنم كه رستم بود پهلوان
    اگر شما ميخوايد جواب بديد اينجا همه دارند درباره خودشون صحبت ميكنند كه من اين و من اون . نه از يه منبع كه حضرت خروس جاش رو نميدونه اعلام كنند دوستان كه من آن هستم كه رستم بود صددرصد رشته رياضي

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوسته گلم
    شما اگه بری زبان فارسی 3 رو بخونی متوجه می شی که تمام مطالبش ماله دوم هست و فقط یه سری مطالب بهش اظافه شده.
    بزار این طوری بهت بگم :
    زبان فارسی 2 پیش نیاز هست و شما باید اول اونو پاس کنید تا بتونید زبان فارسی 3 رو بخونید و بفهمیدش.
    پس بهتره شما زبان فارسی 2 رو بخونی تا بطونی روی مطالب زبان فارسی 3 تسلط پیدا کنی.
    به طور مستقیم از زبان فارسی 2 سوال نمیاد ولی همونطور که گفتم زبان فارسی 2 یه پیش نیازه و باید پاس بشه.

ديژ

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

سال اول هیچی ندازه جز فصل آخرش و تجزیه و اتحاد ها.که در سال دوم دوره می شه.
    ديگه مثلا املاي دوم رو كه نبايد بخونم ، يا قسمت هاي نگارشش رو؟

به نظرم فقط بايد قسمت هاي دستوريشو بخونم . درسته؟

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

شما می تونی شیمی برای درس نامه هم همون مبتکران بازرگان رو بگیری.کلا برای شیمی همون مبتکران خیلی بهتره.
    سلام
    گفتم یه سری به اینجا بزنم که پارسال خیلی کمکم کرد.
    به نظر [COLOR="Red"]من شیمی کلا آموزشی مبتکران نمیخواد البته پیش 2 استثناست
    شیمی های مبتکران (تست) درسنامه هاش خیلی کامله و کپی آموزشیش هست درسنامه ها. مثلا شیمی 2 که از رو کتاب درسی میشه خوند چکار به اموزش داره یا شیمی 3 که ویرایش جدید کتاب تست خیلی خوبه
    پیش1 هم که خیلی آسونه
    فقط برای من پیش 2 سخت بود با یه فصل از شیمی 2 که اونم آخرای سال رفعش کردم. من امسال زدم 84 . خیلیم کنکورمون آسون بود . اگه سر ریاضی فیزیک یه خورده زیاد میاوردم و مثلا شیمی رو توی 42 43 دقیقه حل میکردم 100% بالای 90 زده بودم.
    پیش 2 رو هم من فقط آموزشی مبتکران رو خوندم با تستای کنکورای جدید از 84 تا 88 داخل و خارج رشته های ریاضی و تجربی.
    شیمی زیاد دردسر ساز نیست همه جاش روونه مگ حفظیای کنار صفحه ها که کلا حالمو هم میزنه یعنی میزد و البته اونجوریا هم ازش سوال نیومده مگر چند مورد تکراری.

5. 3 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

درسته
    از نگارش یه سوالای محدودی میاد همیشه تو یه چارچوب خاص
    ولی من زبان فارسی 3 رو خوندم مشکلی تو فهمیدنش و سوال هاش نداشتم
    شما هم شروع کن زبان فرسی 3 رو اگر دیدی مشکل داری تو فهمیدن درس ها برو زبان فارسی 2 رو هم یه نگاه بنداز

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها پس تاپیک 89 چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

بچه ها پس تاپیک 89 چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دیروز مدیر محترم قفلش کردن
    گفتن فعلا قفله
    حالا نمی دونم چی شده...
    بچه ها یکم کل کل می کردن شاید به خاطر اون قفل شده
    شایدم دیگه وقت 89 گذشته

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

با خودمون عهد کرده بودم بعد کنکور تا جایی که میتونم هم از شکست ها و هم اگه بوده از موفقیت ها به سال پایین تری های خودم کمک کنم!
    اما با این حرفا پشیمون شدم!والا سال قبل کسی نبود این موقع به ما بگه چه کتابی خوبه چه کتابی بد وچه کار کنید درسته وچه کار غلطه به خاطر همین هم تابستون من همین جور هدر رفت و وقتی اینجا رو پیدا کردم خیلی از مشکلاتم حل شد.

در مورد اون کلیک تشکر.عزیزم اینجا همه بچه های کنکوری 89 منو میشناسند نیازی هم ندارم که کلیک تشکر برام بزنند و من هیچ جا از خودم تعریف نکردم وپست های قبل منو بخونید میبینید که بیشتر سوال پرسیدم تا بخوام جواب داده باشم!!اما وقتی وقت میذارم و با این سرعت تایپ کم میشینم می نویسم والا ناراحت میشم اونی هم که سوال پرسیده جواب نده!!من که وظیفم نبوده که بخوام جواب کسی رو بدم.اما چون دیدم کسی جوابش رو نیمدونه و شاید بتونم با چند خط نوشتن مشکلش رو حل کنم راهنمایی میکنم

من مثل این میمونه که شما توی جمع یه سوالی رو مطرح میکین و کسی جوابت رو نمیده و تحویلت نمیگیره و یه نفر بلند میشه جواب سوالت رو میده و تو هم بدون اینکه ازش تشکر کنی جوابشو میدی ومیری!

دوست عزیز ارزش یه فرد به پروفشنال شدنش نیست بلکه به شخصیتش و احترامشه.درسته من نباید میگفتم جوجه!!اینجا هم عذر میخوام!

در ضمن من نه مغرور بودم و نه مغرور هستم ونه مغرور خواهم بود!!نمیدونم کمک کردن به بچه های سال پایینی و ... چرا نوعی مغروریت تلقی میکنی!!

همیشه حالم هم از تعریف از خود به هم میخورده و هر کسی تعریف الکی از خودش میکرد رو میخوام سر به تنش نباشه اما ایننجا این نسبت رو به بنده دادن!!

در مورد این که" من آنم كه رستم بود پهلوان "مثل این که بحث صد زدن شد منم گفتم میشه 100 زد ومنم یکیشون رو میشناسم.حالا شما بحث رو به اینجا کشوندین و مسخره کردین وبعد باز هم میایید این حرف رو میزنید!

بعدشم شوخی حدی داره و بهتره با دوستای خودت شوخی کنی نه کسی که نه می شناسیش نه جنبه اش رو میدونی.اگه میخوای بگی من بی جنبم آره من جنبه شوخی رو ندارم!

دوست عزیز هنوز که نتایج کنکور نیومده که من بخوام براتون منبع بیارم که کی 100 زده بذار نتایج بیاد بعدا.اینو که میدونی که تازه یه هفته هم از کنکور نگذشته!

برد از آن کسی هست که اشتباه کسی رو تکرار نکنه!!و به تجربه بقیه گوش بده!
    این آخرین پستم بود که اینجا گذاشتم و دیگه غلط کنم بخوام کسی رو راهنمایی کنم!!والا من پارسال کلی کتاب خریدم که اکثرا اشتباه بود و به درد نخور که خیلی برام هزینه بر داشت.خواستم امسال اینجا به بچه های اینجا کمک کنم که اشتباه من رو تکرار نکنند و زیاد براشون هزینه ای بر نداره اما مثل اینکه....

از تمامی بچه های گل و با شخصیت فروم عذر خواهی میکنم این طور صحبت کردم!!
    طرف حرفم هم یه نفر بود از بچه های دیگر فروم واقعا عذر میخوام.
    همه بچه هاي فروم باشخصيت اند و من و شما رو ميبخشند كه اين بحث هاي دور از رويه اين تاپيك رو شروع كرديم . ضمنا ما هم از اون جوجه گفتن شما ناراحت شديم و هم از نوع برخوردتون . ولي بهرحال من هم از بچه ها بخاطر انحرافي كه در بحث ها پيش آورده اييم پوزش ميخوام .

از شما دوست عزيز amirdb هم ميخوام اينجا حضور داشته باشيد . به سوالاي من جواب نديد ولي دوستان ديگر به تجربه شما احتياج دارند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

يه نكته كه همه متوجه هستند احتمالا اينه كه كلمات املا زبان فارسي چون از كتاب ادبيات انتخاب ميشه برا همه دوستان هنگام خواندن ادبيات دوره و مرور ميشه .

بنظر من فقط درسهاي حفظي كه برخي تعاريف مربوط به قواعد و شيوه هاي درسي زبان رو آورده نياز به خوندن ندارند . حالا من چون نگاه نكردم نميتونم قضاوت كنم ولي بعضي درسهاي دوم عينا در سوم تكرار ميشه

به همين خاطر همون طور كه farshid72 گفتند برا تسلط بر كتاب زبان سوم كه منبع كنكوره خوندن كتاب زبان دوم مورد نياز هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی گسسته خیلی سبز رو داره بگه خوبه یا نه
    دیفرانسیل خیلی سبز مهر ماه میاد تحلیلی هم همینطور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •