آقا یکی لطف کنه این Scoreboard Selector 1.1 رو یه جا دیگه آپ کنه من از هیچ کودوم از لینکا نمیتونم بگیرم .
آقا یکی لطف کنه این Scoreboard Selector 1.1 رو یه جا دیگه آپ کنه من از هیچ کودوم از لینکا نمیتونم بگیرم .
شما وقتی پوشه اسکور برد سلکتر رو آنزیپ کردی، محتویاتشو کپی میکنی توی پوشه img. بعد یه فایل bat داره. اونو اجرا میکنی و لیست اسکور برد ها رو نشون میده. هر اسکور بردی رو که خواستی شمارشو میزنی و بعد هم اینتر. بعد برای خروج x رو میزنی و بعد هم اینتر. بعدم برو بازی رو اجرا کن.
من فقط یه بار و اونم توی تیم ملی آرژانتین شدم 8.5!
چرا عصبانی میشی
فک کنم اشتباهی ریختی
باید پاکش کنی و یکی دیگه بریزی
ببخشید من تا این حد بلد بودم![]()
من سه بار نمرم 8 و حتی 5/8 شده. بیشتر موقعی بهت هشت میده که هت تریک کنی![]()
من هم چندین بار شده 8.5 بشم ولی هرچی سعی کردم فلسفه اش رو نفهمیدم که به چه دلیل این نمره رو میده اکثرا وقتی عادی و موثر بازی می کنم 8 میشم ولی بعضی وقتها نمیدونم یهو چرا 8.5 میشه البته یه حدسی می زنم وقتی مقابل یه تیم درجه 1 مثه بارسا یا رئال یا منچستر و حتی میلان بازی می کنید و تعداد پاس گلها و گگلها زیاد میشه 8.5 میشد البته این فقط یه حدسه مطمئن نیستم
من تو بازی بارسا جلوی ویارئال 7 تا گل برای بارسا زدم و 1 پاس گل (بازی 8-0 شد) ولی 8 بهم داد!
3گل 3 پاس گل- پاس هاي درست زياد و وظايف مربوط به پستت =10من هم چندین بار شده 8.5 بشم ولی هرچی سعی کردم فلسفه اش رو نفهمیدم که به چه دلیل این نمره رو میده اکثرا وقتی عادی و موثر بازی می کنم 8 میشم ولی بعضی وقتها نمیدونم یهو چرا 8.5 میشه البته یه حدسی می زنم وقتی مقابل یه تیم درجه 1 مثه بارسا یا رئال یا منچستر و حتی میلان بازی می کنید و تعداد پاس گلها و گگلها زیاد میشه 8.5 میشد البته این فقط یه حدسه مطمئن نیستم
عجب
فکر کنم لول بازی هم تاثیر داره . من روی تاپ پلیر بازی میکنم![]()
اینم برای عوض شدن و تغییر دسته xbox به ps3
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اسکوربورد CANAL+
لینک دانلود :
این لینک مشکل داشت. این لینک اصلی:
Last edited by Crespo; 29-11-2008 at 00:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)