تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 623 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

داره خودمونی میشه aaarrraaassshhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تو قسمت ایمیل باید ایمیل دومتون رو بزنید. همون میلی که موقع ثبت نام در یاهو وارد کردین. بعد هم به احتمال زیاد سوال امنیتی خواهد پرسید.
    دیگه نمیره تو اون قسمت و ایت ارور رو میده:

We're sorry that you cannot access the alternate email address or mobile number you provided for your account.

Please return on December 17, 2011, after 08:51 GMT, when you will be able to reset your password by answering the secret question you chose for your account. Why must I wait?

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دیگه نمیره تو اون قسمت و ایت ارور رو میده:

We're sorry that you cannot access the alternate email address or mobile number you provided for your account.

Please return on December 17, 2011, after 08:51 GMT, when you will be able to reset your password by answering the secret question you chose for your account. Why must I wait?

شما با vpn در یک روز از چند سرور مختلف استفاده کردی برای لاگین شدن تو یاهو. اگه سرور قبلی که باهاش لاگین کردی رو می دونی از همون استفاده کن و به احتمال زیاد مشکلت حل شه. اگه هم یادت نیست وضعیت رو بدترش نکن. یعنی یکی یکی سرورهای مختلف رو امتحان نکن. منتظر باش تا 17 دسامبر بعد با همین سرور کانکت شو.

---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

واسه من هم از این لینک های ریست پسورد فرستاده میشه مشکلش چیه؟
    البته به هر لینکی اعتماد نکنید. امکان داره اصلا ربطی به یاهو نداشته باشه. و هرکسی که یه سری اطلاعات ازتون داشته باشه می تونه درخواست پسوورد کنه و چون میل دوم به یاهو دادین نحوه ریست کردن پسوورد رو به میل دیگه میفرسته. هیچ وقت یاهو ریست یک میل رو به همون میل نمی فرسته.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

شما با vpn در یک روز از چند سرور مختلف استفاده کردی برای لاگین شدن تو یاهو. اگه سرور قبلی که باهاش لاگین کردی رو می دونی از همون استفاده کن و به احتمال زیاد مشکلت حل شه. اگه هم یادت نیست وضعیت رو بدترش نکن. یعنی یکی یکی سرورهای مختلف رو امتحان نکن. منتظر باش تا 17 دسامبر بعد با همین سرور کانکت شو.

---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

البته به هر لینکی اعتماد نکنید. امکان داره اصلا ربطی به یاهو نداشته باشه. و هرکسی که یه سری اطلاعات ازتون داشته باشه می تونه درخواست پسوورد کنه و چون میل دوم به یاهو دادین نحوه ریست کردن پسوورد رو به میل دیگه میفرسته. هیچ وقت یاهو ریست یک میل رو به همون میل نمی فرسته.
    به هر دو ایمیل فرستاده میشه همیشه ولی هیچ وقت بازش نکردم تا حالا چون دلیلی هم نداشته!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من اصلا از v p n برای لاگین شدن تو یاهو استفاده نکردم فقط برای ورود به فیس بوک استفاده کرم راستی تو قسمت help ایمیل طرف دومو زدم و ok شد اگه پسوردم بره به ایمیل اون من طرفو از کجا گیر بیارم؟ از ایران رفته
    Last edited by aaarrraaassshhh; 17-12-2011 at 17:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان من از ورژش 9 تا اخرین ورژن یاهو مسنجر ورنصب کردم ولی بدون وی پی ان نمیتونم تالک داشته باشم حتی توی کنفرانسهای خصوصی دلیل این کار رو میشه بگید باید چکار کنم ممنون میشم ار راهنمایی یکی کمک کنه لازم دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا بعد باز کردن یاهو و لاگین کردن،این ارور رو میگیرم و فورا مسنجر بسته میشه.
    چون از یکی از فایلهای سیستم 32 مورد میگرفت شک کردم شاید ویندوز خرابه از ایمیج ریکاوری کردم اما نشد.
    حتی یه ویندوز جدید نصب کردم بازم درست نشد.
    آخرین نسخه انواع runtime روی سیستم نصبه و حتی مسنجر رو رو حالت ویندوز xp هم اجرا کردم نشد.
    ویندوزم ویندوز 7 هستش نسخه 64 بیت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

دوستان من میخوام از مسنجر voice بگیرم ولی درست نمیدونم باید چکار کنم ممکنه کامل راهنمایی کنید که باید چکار کنم

داره خودمونی میشه mohammad3103's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما از داخل یاهو مسنجر به این ترتیب پیش برین
    messenger > preferences > video & voice
    اونجا ببینید وبکمتون رو شناخته ؟؟؟ انتخابش کنید.
    تو قیمت test هم بهتره یه تست خودکار رو انجام بدین . ( روی open vide and voice setup کلیک کنید )
    ببینید مشکل حل میشه یا نه.
    -
    مسير بالا رو رفتم وبكمم تصوير داره حتي توي video call هم تصوير دارم اما تو my webcam و كنفرانس تصوير ندارم
    جالب تر اين كه وقتي از مسر messenger-prefrences - webcam broadcast ميرم گزينه هاي camera source و camera setting غيرفعال هستند اما وقتي از مسير messenger-my webcam-file- prefrences ميرم هر دو گزينه فعال هستند و تصوير سياه از وبكم نشون ميده .
    به نظر شما مشكل از ورژن مسنجر نيست؟ من 11.5 رو دارم استفاده ميكنم قبلا از 10 استفاده ميكردم خوب بود بعد يهو اينطوري شد.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

مشکل حل شد با آی دی یکی از بستکان آنلاین شدم دیدم آِیدیم آنلاین هست BUZZ زدم دیدم جواب داد آِیدیم حک شده بود یارو گفت چرا پسورد فیس بوکت با آیدیت یکیه اینو که گفت شکه شدم گفت آِیدیتو بهت میدم وایسادم گفت end me و رفت و الان آیدیم دزسته

10. این کاربر از aaarrraaassshhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام

دوستان من میخوام از مسنجر voice بگیرم ولی درست نمیدونم باید چکار کنم ممکنه کامل راهنمایی کنید که باید چکار کنم

بخواین ویس بگیرین طرف مقابل شما Voice Call میزنه که روی مانیتور شما یک پیغام ظاهر میشه و باید Accept کنید تا ارتباط برقرار بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •