من از شاتل استفاده میکردم اما به خاطر محدودیت مسخره شبانه می خواهم کوچ کنم کدام سرویس دهنده را برای دانلود شبانه پیشنهاد میکنید؟
صبانت
یا
پیشگامان
یا
پارس آنلاین
یا
داتک
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من از شاتل استفاده میکردم اما به خاطر محدودیت مسخره شبانه می خواهم کوچ کنم کدام سرویس دهنده را برای دانلود شبانه پیشنهاد میکنید؟
صبانت
یا
پیشگامان
یا
پارس آنلاین
یا
داتک
Last edited by ehsan_iace; 25-10-2011 at 23:40.
پیشگامان خیلی رو اعصاب راه میره
قطعی های پی در پی و بازنشدن سایت ها برای مدت زمان کمی را هم به ایرادات پیشگامان باید اضافه کرد
یه تست شبکیه بدبد
از دیروز تا حالا سرعتش با مخ خورده زمین
این چندمین باره که سرعتشون کم و زیاد میشه . یکی نیست بگه اگه اینکاره نیستید ببندید دفترو دستکتونو ! فقط بلدن پول بگیرن
با سلام
من اکو 512 شرکت شاتل دارم دو شب سرعت از 3 کیلو بایت بالاتر نرفت مکان من فیص اصفهان است در صورت امکان افرادی هم در این محل هستند وضعیت دانلود خود را بگویند
پارس آنلاين منطقه فيضوضعيت شبانش چطوريه؟شركت ديگه اي هست كه بهتر باشه؟پيشاپيش ممنون از راهنماييتون
واسه من که مشکلی نداره.هم شب هم روز مرکز آزادی![]()
نکته مهم:
سلام به دوستان عزیز
تو سرویس ADSL فاصله منزل تا مرکز مخابراتی خیلی مهمه
هر چه نزدیکتر باشه سرعت بهتر و هر چه دورتر باشه سرعت کندتر میشه
برای همینه که بچه ها با سرویس یکسان و ISP یکسان سرعتای متفاوت دارن
من 1 مگ شبکیه دارم 250 تا دانلود میده در حالی که یکی از دوستام که منزلشون از مرکز مخابراتی دوره سرعت دانلودش 80
سلام
لطفا راهنمایی کنید به پیش شماره 2271 کدوم شرکت سرویس میده ؟ (شاتل و پیشگامان و پارس آنلاین رو میدونم نمیدن)
با تشکر
دیشب شبکیه چه حالی داد.5 گیگ دانلود داشتم!![]()
من ديشب رفتم پارس آنلاين بگيرم (مجتمع پارك) دختره كه اونجا بود گفت بخشنامه اومده از امشب ديگه با كارت دانشجويي سرعت بالاي 128 نميديم؟جريان چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)