تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 905 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام . 1- اگروز از جنس فلز بنجل و نازک هست و زود میپوسه . اما اگر بریدگی یا شکستگی بوجود میاد پس اگزوز وِل هست و خیلی بازی میکنه تو جاش . 2- یا کلاچ رگلاژ نیست یا پنجه های دیسک ( خورشیدی دیسک ) خرابه و صفحه رو کامل جدا نمیکنه از دیسک . درضمن کمی گاز دادن بعد از کلاچ گرفتن باعث بهتر جا رفتن دنده خصوصاً دنده معکوس میشه .
    پس برای اگزوز میشه گفت نمیشه کاری کرد و باید هر سال بخرم؟

کلا این مورد برا همه هست؟

+

کلاژ رو چندین بار رگلاژ کردم اما فرقی نکرد.

اون خورشیدی که گفتید خودم میتونم تنظیمش کنم؟

تو این مورد هم هرچی گاز میدم چه کم چه زیاد بازم تاثیری نداره. + دنده یک هم همینطوره به طوری که حتما ماشین باید ایستاده باشه تا جا بره حتی یه حرکت کوچیک هم باعث میشه سخت جا بره. ولی باقی دنده ها مشکلی ندارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام منم همین مشکل رو با اگزوز پرایدم دارم . دوسال پیش عوض کردم باز الان سر و صداش راه افتاده . کسی میدونه اگزوز خوب چیه؟ کجا میشه پیدا کرد ؟

ی سوال دیگه هم اینکه شوینده انژکتور که تو باک میریزن جنس خوبش که تو بازار هم پیدا بشه چیه؟ قیمتش حدودا چنده

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام منم همین مشکل رو با اگزوز پرایدم دارم . دوسال پیش عوض کردم باز الان سر و صداش راه افتاده . کسی میدونه اگزوز خوب چیه؟ کجا میشه پیدا کرد ؟

ی سوال دیگه هم اینکه شوینده انژکتور که تو باک میریزن جنس خوبش که تو بازار هم پیدا بشه چیه؟ قیمتش حدودا چنده
    من تهران هستم و از چراغ برق که مرکز قطعات خودرو هست هر سری با کلی گشتن بهترین جنس رو میخرم. بازم این مشکل هست.

4. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aghili89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

فعلا منبع اگزوز پراید، مارک مشهد نسبت به بقیه بهتر جواب میده

6. 2 کاربر از aghili89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان عزیز یکی اینکه شوینده انژکتور آنچنان هم چیز جالبی نیست یعنی خودتونو رو خیلی درگیر این مسایل نکنید نظر من اینه که با تعویض به موقع روغن و ف ی ل هوا و روغن و سوخت و اینکه هر از چند مدت یکبار بنزین س و پ اونم دو باک بزنید و اگه ماشینتون گازیهحتما از بنزین هم استفاده کنید فکر نمی کنم نیازی به مکمل یا شوینده پیدا کنید . تجربه شخصی . چون اگر مواد تقلبی و یا مشکل دار بریزید اونوقته که پشیمونی میاره
    یک برند بنام STP هست که میگن خوبه ولی نایاب
    درکل استفاده ضروری نداره

8. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس برای اگزوز میشه گفت نمیشه کاری کرد و باید هر سال بخرم؟

کلا این مورد برا همه هست؟

+

کلاژ رو چندین بار رگلاژ کردم اما فرقی نکرد.

اون خورشیدی که گفتید خودم میتونم تنظیمش کنم؟

تو این مورد هم هرچی گاز میدم چه کم چه زیاد بازم تاثیری نداره. + دنده یک هم همینطوره به طوری که حتما ماشین باید ایستاده باشه تا جا بره حتی یه حرکت کوچیک هم باعث میشه سخت جا بره. ولی باقی دنده ها مشکلی ندارن.
    ممنون از دوستان یک نکته رو اضافه کنم
    در مورد اگزوز آیا فقط درونش می تکه یعنی شما از صداش این حس به شما دست میده و حساسید و عوض می کنید؟
    متاسفانه جنس موجود در بازارر بیکیفیت و بعد از اولین بار تعویض دیگه مشتریش خواهید شد
    اما پوسیدگی درونی اگزوز چند عامل دیگه هم داره از جمله منطقه زندگی و شرایط نگه داری خودرو شما
    در مناطق سرد و در زمسنات ماشین هایی که بیرون از پارکینگ هستند و صبح زود به سر کار می رند در برخی موارد اگه دقت کنید آب هم از اگزوز میریزه که این باعث پوسیدگی میشه همچنین رانددگی در باران مناطق آب گرفته یا هوای مرطوب بصورت زاد و دایمی
    همچنین کارواش زیاد که آب ممکنه وارد سیستم بشه
    همچنین خرابی موتور که اب به اگزوز نشت کرده باشه
    همچنین شستن ماشین در زمان داغی اگزوز و ....
    البته به نظرم استفاده از مکمل زیاد و یا گاز بیش از حد و یا بنزین س و پ ر بصورت همیشگی هم باعث این میشه
    جالبه که توی این چندین سال تابحال مشکلی با اگزوز نداشتم

در مورد سیستم دنده هم همونجور که فرمودند
    خراب بودن دیسک بیشترین دلیله
    دیسک قابل تنظیم نیست و باید تعویض شه که بهتره به همراه صفحه کلاچ و بلبرینگ عوض شه ( پک کامل و مرغوب ) متاسفانه جنس نا مرغوب - استفاده نا درست مانند بیش از حد بالا تنظیم کردن کلاچ - نیم کلاچ بیش از حد - کلاچ گرفتن پشت چراغ خطر یا در ترافیک سنگین - پارو از روی کلاچ بر نداشتن و ماشین پرکار و سنگین مخصوصا در سربالایی ها تاثیر زیادی داره
    دقت کنید صدای خاصی از گیرباکس میشنودی یا نه
    البته در برخی موارد در صورتی که با تست دیسک و صفحه روو سالم یافتید ممکنه از راد های دنده و یا واسکازین هم باشه که با تعوض اون ممکنه درست شه
    می دونم ماشین شما چه مدلیه و چه مقدار و در چه شرایظی کار کرده
    ما رو در جریان بذارید

10. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Only 50#3!14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تنهایی

پيش فرض

سلام، من ماشین پژو پارس معمولی مدل 89 دارم، از روز اولی که این ماشین رو گرفتم ازش ناراضی بودم، 3 تا مشکل بزرگ با این ماشینم دارم:
    1: ترمز - ماشین قبلی که 405 داشتم و ABS نبود، احساس میکنم خیلی راحتتر و زودتر ماشین ایست میکرد، ولی با این ترمز ABS اصلا ترمز خوب عمل نمیکنه و رد ترمز ABS رو آسفالت نمیافته.. تا حالا چندبار لنت ترمز تعویض کردم و نمایندگی بردم ریگلاژ انجام داد و جدیدا هم یک مکانیک گفت بخاطر بوستر ترمز هست که روی بوستر ترمزم نوشته سمند و گفته باید بوستر ترمزی بگیری که روش پژو نوشته باشه ولی روی ماشین دیگه رو رفتم نگاه کردم اون هم سمند نوشته بود ولی خیلی خوب عمل میکرد.. نظر شما چیه؟

2- فرمان - فرمان ماشین خیلی سفت هست و اصلا شبیه یک فرمان هیدرولیک نیست و فرمان پراید خیلی نرم تر هست و حتی پژو پارس های دیگه که سوار شدم همچنین 405 قبلی خودم خیلی فرمانش روانتر از این بود.. پژوی پارس یکی از دوستانم که مدل 91 بود رو سوار شدم از نرمی فرمانش خیلی لذت بردم و با انگشت کوچیکه به راحتی میشه در حالت ایستاده چرخوندش.. اینم از مکانیک سوال کردم و گفت نمیدونم چیه فرمانت رو باید آلمینیومی بگیری که اونم قیمتش بالاست و مطمئن نیستم که اگه بگیرم درست میشه یا نه.. نمیخوام با هزینه بالا ریسک کنم..

3- تعویض دنده که خیلی سفت و محکم جا میره.. دنده ی پراید رو میشه با انگشت کوچیکه جابجا کرد ولی این رو باید یکمی سخت و سفت جا بدی.. اینم به مکانیک گفتم گفت باید دنده رو باز کنم کلا برات گریس کاری کنم.. ولی من ماشین رو از وقتی صفر تحویل گرفتم این مشکلات همراهش بود، فکر نکنم مشکلش فقط گریس کاری باشه..

این مشکلاتی که گفتم.. توی پژو پارس مدل 91 که سوار شدم اصلا حس نمیشن.. به نظرتون باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ممنون از دوستان یک نکته رو اضافه کنم
    در مورد اگزوز آیا فقط درونش می تکه یعنی شما از صداش این حس به شما دست میده و حساسید و عوض می کنید؟
    متاسفانه جنس موجود در بازارر بیکیفیت و بعد از اولین بار تعویض دیگه مشتریش خواهید شد
    اما پوسیدگی درونی اگزوز چند عامل دیگه هم داره از جمله منطقه زندگی و شرایط نگه داری خودرو شما
    در مناطق سرد و در زمسنات ماشین هایی که بیرون از پارکینگ هستند و صبح زود به سر کار می رند در برخی موارد اگه دقت کنید آب هم از اگزوز میریزه که این باعث پوسیدگی میشه همچنین رانددگی در باران مناطق آب گرفته یا هوای مرطوب بصورت زاد و دایمی
    همچنین کارواش زیاد که آب ممکنه وارد سیستم بشه
    همچنین خرابی موتور که اب به اگزوز نشت کرده باشه
    همچنین شستن ماشین در زمان داغی اگزوز و ....
    البته به نظرم استفاده از مکمل زیاد و یا گاز بیش از حد و یا بنزین س و پ ر بصورت همیشگی هم باعث این میشه
    جالبه که توی این چندین سال تابحال مشکلی با اگزوز نداشتم

در مورد سیستم دنده هم همونجور که فرمودند
    خراب بودن دیسک بیشترین دلیله
    دیسک قابل تنظیم نیست و باید تعویض شه که بهتره به همراه صفحه کلاچ و بلبرینگ عوض شه ( پک کامل و مرغوب ) متاسفانه جنس نا مرغوب - استفاده نا درست مانند بیش از حد بالا تنظیم کردن کلاچ - نیم کلاچ بیش از حد - کلاچ گرفتن پشت چراغ خطر یا در ترافیک سنگین - پارو از روی کلاچ بر نداشتن و ماشین پرکار و سنگین مخصوصا در سربالایی ها تاثیر زیادی داره
    دقت کنید صدای خاصی از گیرباکس میشنودی یا نه
    البته در برخی موارد در صورتی که با تست دیسک و صفحه روو سالم یافتید ممکنه از راد های دنده و یا واسکازین هم باشه که با تعوض اون ممکنه درست شه
    می دونم ماشین شما چه مدلیه و چه مقدار و در چه شرایظی کار کرده
    ما رو در جریان بذارید
    از صداش میفهمم که مورد پیدا کرده و بعد از بازدید و ضربه زدن به منبع میفهمم که سوراخ شده و قسمتهای داخلش هم خراب شده.

من هر سری یه جنس میگیرم اونم با کلی گشتن. تقریبا تو این کار ماهر شدم

ماشین هم همیشه تو پارکینگ بوده و 50% استفادش تو صبح زود هست و در طول یک ماه 1 هفته در خارج تهران و هوای خوب و 3 هفته دیگه در تهران و مرکز شهر هست.

کاواش هم اصلا نمیبرم.

موتور هم سالمه.

از مکمل و بنزین سوپر هم استفاده نمیکنم.

گاز هم هر هفته که میرم خارج شهر تو جاده استفاده میکنم چون تو تهران اصلا به صرفه نیست.

+

برای دنده هم فکر کنم اگر به جز اون مورد آخر مورد دیگه ای باشه یه پولی تو گلوش گیر کرده

موقع دنده عوض کردن هم 30% مواقع با صدای قیــــــــــــژ دنده عوض میشه .

ماشین مدل 86 با 80.000 کارکرد هست.

ممنون از راهنمای هاتون . بازم اگه موردی بود بگید تا بگم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از صداش میفهمم که مورد پیدا کرده و بعد از بازدید و ضربه زدن به منبع میفهمم که سوراخ شده و قسمتهای داخلش هم خراب شده.

من هر سری یه جنس میگیرم اونم با کلی گشتن. تقریبا تو این کار ماهر شدم

ماشین هم همیشه تو پارکینگ بوده و 50% استفادش تو صبح زود هست و در طول یک ماه 1 هفته در خارج تهران و هوای خوب و 3 هفته دیگه در تهران و مرکز شهر هست.

کاواش هم اصلا نمیبرم.

موتور هم سالمه.

از مکمل و بنزین سوپر هم استفاده نمیکنم.

گاز هم هر هفته که میرم خارج شهر تو جاده استفاده میکنم چون تو تهران اصلا به صرفه نیست.

+

برای دنده هم فکر کنم اگر به جز اون مورد آخر مورد دیگه ای باشه یه پولی تو گلوش گیر کرده

موقع دنده عوض کردن هم 30% مواقع با صدای قیــــــــــــژ دنده عوض میشه .

ماشین مدل 86 با 80.000 کارکرد هست.

ممنون از راهنمای هاتون . بازم اگه موردی بود بگید تا بگم
    برا اگزوز چیز بیشتری نمی نونم بگم مگر اینکه یه جنس خارجی پیدا کنید حتی دسته دو ولی نمی دونم کار درستیه یا نه آیا صدای ماشین رو خیلی بد و ناهنجار می کنه یا تاثیری روی نفس ماشین داره؟
    در ورد دیسک و صفحه پراید اگه تاحالا عوض نکردید پس بعد از 80000 حتما باید عوض کنید البته ممکنه حالا حلا کار کنه تا وقتی دیگه خورد شه ولی اگه تست قرت کردید یا خیلی اذیت می شید دیگه شربت پول رو توی حلقش بریزید ولی با یک خرج پک کامل دیگه راحت میشید
    دیده شده که راد کلاچ یا باصطلاح دوشاخه کلاچ در جای خدش هرز بشه و این مشکل رو بوجود بیاره که با باز کردن گیرباکس معلوم میشه و پینهاد می کنم اگه باز کردید دیگه دیسک و صفحه رو عوض کنید

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام، من ماشین پژو پارس معمولی مدل 89 دارم، از روز اولی که این ماشین رو گرفتم ازش ناراضی بودم، 3 تا مشکل بزرگ با این ماشینم دارم:
    1: ترمز - ماشین قبلی که 405 داشتم و ABS نبود، احساس میکنم خیلی راحتتر و زودتر ماشین ایست میکرد، ولی با این ترمز ABS اصلا ترمز خوب عمل نمیکنه و رد ترمز ABS رو آسفالت نمیافته.. تا حالا چندبار لنت ترمز تعویض کردم و نمایندگی بردم ریگلاژ انجام داد و جدیدا هم یک مکانیک گفت بخاطر بوستر ترمز هست که روی بوستر ترمزم نوشته سمند و گفته باید بوستر ترمزی بگیری که روش پژو نوشته باشه ولی روی ماشین دیگه رو رفتم نگاه کردم اون هم سمند نوشته بود ولی خیلی خوب عمل میکرد.. نظر شما چیه؟

2- فرمان - فرمان ماشین خیلی سفت هست و اصلا شبیه یک فرمان هیدرولیک نیست و فرمان پراید خیلی نرم تر هست و حتی پژو پارس های دیگه که سوار شدم همچنین 405 قبلی خودم خیلی فرمانش روانتر از این بود.. پژوی پارس یکی از دوستانم که مدل 91 بود رو سوار شدم از نرمی فرمانش خیلی لذت بردم و با انگشت کوچیکه به راحتی میشه در حالت ایستاده چرخوندش.. اینم از مکانیک سوال کردم و گفت نمیدونم چیه فرمانت رو باید آلمینیومی بگیری که اونم قیمتش بالاست و مطمئن نیستم که اگه بگیرم درست میشه یا نه.. نمیخوام با هزینه بالا ریسک کنم..

3- تعویض دنده که خیلی سفت و محکم جا میره.. دنده ی پراید رو میشه با انگشت کوچیکه جابجا کرد ولی این رو باید یکمی سخت و سفت جا بدی.. اینم به مکانیک گفتم گفت باید دنده رو باز کنم کلا برات گریس کاری کنم.. ولی من ماشین رو از وقتی صفر تحویل گرفتم این مشکلات همراهش بود، فکر نکنم مشکلش فقط گریس کاری باشه..

این مشکلاتی که گفتم.. توی پژو پارس مدل 91 که سوار شدم اصلا حس نمیشن.. به نظرتون باید چیکار کنم؟
    دوست گرامی
    1- اینو بدونید که بیشتر abs هشاییکه روی ماشین های ایرانی نصب می کنند و حتی abs ماشین های بروز هم در ترمز گیری کمی ضعیف تر از ترمز معمولی هستند
    البته همونطور که خودتون هم گفتید متفاوته و ممکنه توی یک ماشین مشابه شما بسیار متفاوت باشه
    در کل ضعیف بودن ترمز از خیلی چیزا میتونه باشه مخصوصا بوستر ترمز و سیستم abs
    ترمز عقب رو هم تنظیم کنید.
    سفت بودن فرمان هم خیلی دلیل ها می تونه داشته باشه از روانکاری سیبک و اینا گرفته تا ضعیف بودن پمپ هیدرولیک یا گرفتگی لوله ها و....
    دنده هم همینطوره از واسکازین تنظیم کلاچ دیسک و صفحه تا کشویی
    ولی با تنظیم و ریختن وا سکازین فورمول 4 بهتر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •