سلام من این تاپیک رو قبلا رفته بودم من مشکلم اینه که بازی هایی که تو این تاپیک گفته فول اجرا میشه تو گوشی من starwars و brain برای من تریاله
ممنون
سلام من این تاپیک رو قبلا رفته بودم من مشکلم اینه که بازی هایی که تو این تاپیک گفته فول اجرا میشه تو گوشی من starwars و brain برای من تریاله
ممنون
سلام
تو همون تاپیک دوستمون N97 داشت... شما با بچه های کلوپش مطرح کن شاید مشکل از فریمور گوشیت باشه..! چون ممکنه رو فریمور های جدید جواب نده!
شاد باشی![]()
سلام.من پوشه سیو بازی Hooked On: Creatures of the Deep رو کپی کردم.بعد گوشی رو مستر ریست کردم و دوباره nGage رو نصب کردم همچنین بازی رو.حالا که پوشه2000AFBC رو میذارم سر جاش تو بازی سیو هامو نمیاره.چه کار کنم؟
گوشی من 95 8گیگ ولی هنگامی که بازی رو نصب میکنم یه eror میده kern-exec3 ایا کسی میدونه چیه؟
سلام
من انگیج رو روس n73 نصب کردم بازیها رو اجرا میکنه فقط وقتی می خواد بازی Mile.High.Pinball-BiNPDA.n-gage رو اجرا کنه ارور qut of memory رو میده
رمم هم 2گیه که نصفش خالیه
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام
اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو نگاه کن مشکلت حل میشه!![]()
کسی نیست جواب بده؟![]()
سلام من کلاینت رو نصب کردم ولی موقع نصب بازی (آسفالت 3)ارور 1 میده!
ممنون میشم کمک کنید.
واسه من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه :
close some applications and retry starting the game
چه کار کنم ؟
گوشیتون رام کم میاره ... چندتا برنامه که بازه رو ببندید و اجراش کنید ... ( یا یه بار خاموش روشن کنید ..)واسه من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه :
close some applications and retry starting the game
چه کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)