کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس میگه آپدیت درست انجام نشده و فایل های آپدیت، خرابند.
از قسمت update عمل rollback to the previous databases رو انجام بده تا کاسپر به وضعیت آپدیت قبلی در بیاد. بعد دوباره آپدیت رو انجام بده. البته بهتره برا جلوگیری از هدر رفتن همین آپدیت، یک پشتیبان ازش تهیه کنی.
ضمنا از تاریخ دیتابیست فکر کنم، تازه نصب کردی. آخرین ورژن 8.0.0.506 هست که مشکلاتش از نسخه های قبل کمتره.
Last edited by omid-p30; 15-03-2009 at 14:53.
سلام
قبلا اینقدر گیر نمیداد ! یعنی قبل از نصب ویندوز ...
یک سوال تو قسمت Male Ware Protection اگه من اون رو LOW بذارم مشکلی ایجاد خواهد شد ؟!
![]()
ممنون از جوابتون
این قسمت rollback to the previous databases کجاست ؟ هر جا گشتم نبود!
اگه کسپر دوباره نصب کنم و این اپدیت رو برگردانم امکان داره درست شده و اخه اپدیت تا اخر رفت حدود 33 مگ !
این کار رو انجام بده ولی بعید میدونم کمک کنه. اون عبارت هم سمت چپ دکمه سبز رنگ شروع کننده آپدیت هست،
البته چون آپدیت اول بوده، ممکنه همون طور که گفتی نباشه. اگر با کاری که گفتی درست نشد، چاره ای نیست یکی از کارهای زیر پیشنهاد منه.
اگر اون rollback وجود نداشت کاسپر رو دوباره نصب کن و این بار بگذار یک سره بدون متوقف کردن آپدیت و بدون وبگردی آپدیت انجام بشه . راه حل بهتر هم سایت تبیان آپدیت کامل ورژن 8 رو قرار داده که برای 8.0.0.506 و 8.0.0.454 تست کردم ولی 8.0.0.357 رو مطمین نیستم. میتونی اونجا بپرسی. اگر باز مشکلی بود همونطور که گفتم، آخرین ورژن، مشکلات کمتری داره.
اگر به خاطر گیر دادن هاش منظورته که میخوای low کنی، من این کار رو نمیپسندم، همون طور که high رو نمبپسندم .
به هر حال معنی recommended مشخصه. بگو با کدوم گیرش مشکل داری، شاید راه حل های بهتری باشه، مثل غیر فعال کردن بعضی پیام ها، یا استفاده از حالت اتوماتیک، یا بردن برنامه به بخش make trusted و ....
Last edited by omid-p30; 16-03-2009 at 12:42.
نه ! منظور من اینه که اصلا قبلا این همه گیر نمیداد ! حتی Userinit logon application و windows explorer رو هم با دایل کلیک از روی همین پیام براشون Exclusion درست کردم ولی باز هم خیلی سوال میپرسه ! قبلا اینقدر سوال نمیپرسید ...
قرار دادن حالت گارد بر روی LOW از ضریب امنیت سیستم بسیار کم خواهد کرد
در زمینه پیغام ها ، شما ابتدا ببینید برنامه های ویندوز و برنامه های مفید در پوشه Trusted قرار گرفته اند یا خیر ؟
دوست عزیز این مشکل بدلیل عدم آپدیت بخش خاصی از آنتی ویروس ( برخلاف سایر بخش ها ) رخ میدهد
شما این بار با فیلطرشکن آپدیت کنید تا رفع شود
این کار رو انجام بده ولی بعید میدونم کمک کنه. اون عبارت هم سمت چپ دکمه سبز رنگ شروع کننده آپدیت هست،
البته چون آپدیت اول بوده، ممکنه همون طور که گفتی نباشه. اگر با کاری که گفتی درست نشد، چاره ای نیست یکی از کارهای زیر پیشنهاد منه.
اگر اون rollback وجود نداشت کاسپر رو دوباره نصب کن و این بار بگذار یک سره بدون متوقف کردن آپدیت و بدون وبگردی آپدیت انجام بشه . راه حل بهتر هم سایت تبیان آپدیت کامل ورژن 8 رو قرار داده که برای 8.0.0.506 و 8.0.0.454 تست کردم ولی 8.0.0.357 رو مطمین نیستم. میتونی اونجا بپرسی. اگر باز مشکلی بود همونطور که گفتم، آخرین ورژن، مشکلات کمتری داره.ممنون دوستان عزیز از راهنمایی های مفیدتوندوست عزیز این مشکل بدلیل عدم آپدیت بخش خاصی از آنتی ویروس ( برخلاف سایر بخش ها ) رخ میدهد
شما این بار با فیلطرشکن آپدیت کنید تا رفع شود
درود
من برای اولین بار در عمرم دارم از این آنتی ویروس استفاده میکنم ورژن 8.0.0.506اينترنت سكيورتي ولی مشکلاتی داره که چرا آیکن کاسپر غیر فعال شده و موقع آبدیت به 2 مگابایتی بیشتر آبدیت نمیکنه در ضمن هنوز 29 روز دیگه وقت داره نسخه تریال عکسم ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسها برای من نشون داده نمیشند. پست زیر رو بخون یا به طور خلاصه عکس رو در tinypic.com آپلود کرده و لینک
IMG Code for Forums & Message Boards رو عینا در پست کپی کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)