به نظر دوستان بین مزدا 3 مگان 2000 سوناتا 4 سیلندر جنتو به ترتیب شتاب کدومشون بیشتره؟
به نظر دوستان بین مزدا 3 مگان 2000 سوناتا 4 سیلندر جنتو به ترتیب شتاب کدومشون بیشتره؟
بودجتون چقدره؟!آخه من ميخوام با اسب بابام مسابقه بدم، برند زياد مهم نيست
مزدا 3 نسل جدید: 10.5
سوناتا 2008: 10.2
سوناتا 2009: 8.9
جنتو: 10.5دستی و 13 اتوماتیک!
Last edited by farshad bugatti; 01-10-2010 at 23:02.
با سلام دوستان واساتید نظرتون در باره اوانته چیه ؟ نسبت به قیمتش کارایی داره؟
اوانته در رنج خودش رقیبانی مثل جنتو - زانتیا - مگان - سراتو 2008 رو داره که میشه گفت یکی از بهترین ها تو رنج خودش هستش.
اگه بخواهیم کلی مقایسه کنیم زانتیا که از رقیبان اصلی اوانته هستش هم قدیمی شده و هم کیفیت ساختش خیلی پایین اومده! در ضمن هزینه نگهداری و استهلاک زانتیا از اوانته بیشتره! پس اوانته انتخاب متفاوت و خوبی میتونه تو رنج خودش باشه.
سلام :با تشکر از پاسخ فوری که دادید من تو نوبت اوانته دنده ای هستم و دعوت نامه هم امده ایا همینو بگیرم یا اتوماتش ایا مصرف بنزین و هزینه نگهداریش بالا نمیره؟ایا غیر از گیربکس تفاوت فنی دیگه ای با هم دارند؟
من 2 سال هست اسپورتیج دارم که 30.000 تا کار کرده از صفر هم دست خودم بوده ، نظرتون چی هست که بفروشم پرادو 2 در کارکرده بگیرم ؟
نمیخوام هم خیلی هزینه کنم . کلاً چه جوریاست قیمت ها ؟ قیمت کارکرده ی اسپورتیج و پرادو ؟
یک نفر هم میگفت الان 6 سیلندرش ارزون تر از 4 سیلندرش شده به خاطر مصرف بنزین ، البته چنین حرفی با عقل من جور در نمیاد !
ببخشی این سوالو اینجا میپرسم.ولی تو ریس بین زنتیا 405 2000 و 207 کدوم اول میشه؟
نه به غیر از گیربکس هیچ تفاوتی با هم ندارن!سلام :با تشکر از پاسخ فوری که دادید من تو نوبت اوانته دنده ای هستم و دعوت نامه هم امده ایا همینو بگیرم یا اتوماتش ایا مصرف بنزین و هزینه نگهداریش بالا نمیره؟ایا غیر از گیربکس تفاوت فنی دیگه ای با هم دارند؟
حالا خوبیه دنمده ای در اینه که هم شتابش زیاده و هم مصرفش کمه!
مبارکت باشه.
پرادو هم 4 درش و هم دو درش 2 نوعه!من 2 سال هست اسپورتیج دارم که 30.000 تا کار کرده از صفر هم دست خودم بوده ، نظرتون چی هست که بفروشم پرادو 2 در کارکرده بگیرم ؟
نمیخوام هم خیلی هزینه کنم . کلاً چه جوریاست قیمت ها ؟ قیمت کارکرده ی اسپورتیج و پرادو ؟
یک نفر هم میگفت الان 6 سیلندرش ارزون تر از 4 سیلندرش شده به خاطر مصرف بنزین ، البته چنین حرفی با عقل من جور در نمیاد !
VX و GX
دو در دست دوم تا 40 تومن میشه پیدا کرد مدل (GX) که اپشنش از VX کمتره!
این سوال شما تا اینکه فنی باشه بیشتر تفریحی هستش!ببخشی این سوالو اینجا میپرسم.ولی تو ریس بین زنتیا 405 2000 و 207 کدوم اول میشه؟
چون اصلا نمیشه همینجوری گفت که کدوم بهتره!
چون موتور یک ماشین بعد کارکرد طی چندین سال کیفیت خودشو از دست میده! و در نتیجه قدرت و شتابش نسبت به روز های اول کاسته میشه!
405 2000 رو نمیتونم بگم اما 207 اول و بعد زانتیا میشه!
با سلام به دوستان.آيا تويوتا ياريس تيپترونيك هم داريم؟
دوستان کسي درباره خريد 206 تيپ 6 صفر ميتونه راهنمايي کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)