تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 455 از 551 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

آره، از پارس آنلاین 128 سه ماهه 29 تومن (6گیگ)
    پینگ تو cmd 170-180 میده. از اونجایی که قبل از ورود به هر هاست پینگو چک میکنم که پینگم با هاست زیر 100 باشه، لگ و دیلی اصلا ندارم.
    حجمم فیکسه فیکسه! فقط وقتی که میدونم داداشام میخوان بیان و ... 9گیگ میگیرم که کم نیارم.
    سرعت دانلود شبانه معمولا 100ه و تا 120 هم میره، تا حالا زیر 60 نیومده.
    یه مدتی شبی فیکس حداقل 1گیگ دانلود داشتم، ولی تابستون که شروع شد، دانلودم کمتر شده، ولی بازم بعضی وقتا به 1گیگ میرسه.
    سرعت دانلود توی روز چنده !؟

دانلود رایگان شبانش از ساعت چند تا چنده ؟! مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

سلام من از مخابرات 512 نامحدود دارم ( منطقه ی کوثر ). جدیدا خیلی داغون شده دیگه انواع و اقسام ارور ها اومدن سراغم . یه مشکلی که از اول داشتم پریدن لینک بوده ( چراغ دی اس ال ) که به هر دری زدم درست نشد الان روزی 20 - 10 بار قطع میشه . پینگش که افتضاحه . استاندارد من در آوردی 1/10 به جای 1/8 هم که دارن ! در نتیجه سرعت دانلود به زور به 60 می رسه . از همه بدتر هر بار که دی سی میشه داون استریم مودم عوض میشه . حالت عادی 750 هستش با هر بار دی سی میاد روی 220 اینا که ریت دانلود قشنگ بشه 18 -19 کیلوبایت .
    جدیدا هم دو سه روزی هست ارورهای 691 - 619 می گیرم باید حتما روی بریج باشه تا با 100 بار ری دایال کردن وصل بشی .
    پشتیبانی هم که ریده همیشه اشغاله معلوم نیست چه کلکی زدن که هیچوقت بوق آزاد نمی خوره .
    آیا دیگه از این تخمی تر هم وجود داره دوستان ؟

سلام
    دوست من از دفعه قبلی که اینترنت مخابرات قطع شد همه چیز منم بهم ریخته بود دو روز خدا شاهده درگیر بودم اخر به نتیجه نرسیدم چرا adsl منم وصل میشد باز دوباره چشمک زن میشد آخر خودم با هزار ور رفتن در مودم تونستم با سیستم مخابرات دوباره کانفیگ کنم تا چراغ رو ثابت کنم ولی دیروز هم کلا اینترنت ما 1 روز کامل دوباره قطع بود تا الان
    شما اگر مخابرات بری نامه بدی یا رئیس رو ببینی همفایده نداره بهترین کار همون پشتیبانی هست من همه راه رو رفتم

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

منم همین مشکل رو دارم
    من مرکز فرشچی هستم
    سلام
    عزیز من با تغییراتی در advance و بعد adsl تونستم چراغ لینک adsl رو ثابت کنم اگر مشکل شما حل نشده بگید تا راهنمایی کنم چه کار کردم

داره خودمونی میشه mahdibarcelon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

شاتلیهای عزیز
    امشب یعنی دوشنبه 17 مرداد.کنفرانس برای راههای مقابله با محدودیت دانلود شبانه شاتله.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من رفتم تو سايت مخابرات tci-khorasan.ir ولي هيچ اطلاعاتي پيدا نكردم از سرويسشون
    ميشه يكي تعرفه سرويس هاشونو به من بگه به همراه محدوديت ترافيك و مدت دوره و زمان اينترنت شبانه و سرعت و همه بقيه جزئيات.
    ممنون
    سوال ديگه اين كه در مشهد از بين اينا كدومشونو پيشنهاد ميكنيد؟ : پيشگامان،آسياتك،شاتل،مخاب رات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من رفتم تو سايت مخابرات tci-khorasan.ir ولي هيچ اطلاعاتي پيدا نكردم از سرويسشون
    ميشه يكي تعرفه سرويس هاشونو به من بگه به همراه محدوديت ترافيك و مدت دوره و زمان اينترنت شبانه و سرعت و همه بقيه جزئيات.
    ممنون
    سوال ديگه اين كه در مشهد از بين اينا كدومشونو پيشنهاد ميكنيد؟ : پيشگامان،آسياتك،شاتل،مخاب رات
    اگه فیبر نوری هستی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه کابل مسی :
    کد:
    به نظرم شاتل یا مخابرات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان شاتلي چرا شبا سرعت اينقد كمه؟ در حد 7kbps

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگه فیبر نوری هستی :
    کد:
    اگه کابل مسی :
    کد:
    به نظرم شاتل یا مخابرات
    دومي كه باز نميشه ؛ اولي هم توش اطلاعاتي نيست.... نوشته شمارتونو وارد كنيد بعدش ميره تو يك صفحه كه فقط مال خريده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دومي كه باز نميشه ؛ اولي هم توش اطلاعاتي نيست.... نوشته شمارتونو وارد كنيد بعدش ميره تو يك صفحه كه فقط مال خريده
    دومی باز میشه هیچ مشکلی نداره !

تو همون صفحه خرید سرعت و انتخاب میکنی و این که چند ماهه میخوای واست پولشو حساب میکنه ! لازم نیست حتما بخری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اولي باز ميشد اونم حالا هر كار ميكنم باز نميشه، حتي cache هاي گوگل هم براي اين صفحه باز نميشه(با بقيه سايت ها مشكلي ندارم)
    راستي اون دفعه هم كه باز شد، هيچ چي توش نبود، بعدشم ظاهرا اين 2 آدرس يكي ان، اولي ريديركت ميشه به آدرس دوم.
    يه سوال ديگه: از كجا بفهمم جزو كابل مسي ام يا فيبر نوري؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اولي باز ميشد اونم حالا هر كار ميكنم باز نميشه، حتي cache هاي گوگل هم براي اين صفحه باز نميشه(با بقيه سايت ها مشكلي ندارم)
    راستي اون دفعه هم كه باز شد، هيچ چي توش نبود، بعدشم ظاهرا اين 2 آدرس يكي ان، اولي ريديركت ميشه به آدرس دوم.
    يه سوال ديگه: از كجا بفهمم جزو كابل مسي ام يا فيبر نوري؟

نمیدونم والا من همین الان دوباره هر دو تا آدرسو چک کردن دوتاش باز شد در ضمن یکی هم نیست دو پیج مجزا هست .

میتونی تو آدرس زیر نگاه کنی تا حدودی معلوم کرده چه شماره هایی نوریه و چه شماره هایی مسی :

کد:
    نهایتا زنگ بزنی امور مشترکین بهت میگن .

11. این کاربر از amirreza.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •