دوستان اطلاعات ردُ بدل کنن ؛ نه الفاظ.....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان اطلاعات ردُ بدل کنن ؛ نه الفاظ.....
دوست عزیز اگر مودم وایرلس خواستی وهمون طور کهbraik گفت tp-linkر td-8960n عالی هم اکسس پوینت هست هم رویتر وهم وایرلس 4پورت lanهم داره تا 14 تا وایرلس راحت ساپورت میکنه قیمت هم بستگی داره 85تا95 با گارانتی های مختلف (حتما فرادانش بخر).اگر سوالی داشتی در خدمت هستم.
با تشکر.
هادی
![]()
چقدر یقوره... شبیه رادیو های زمان جنگ جهانی دوم میمونه که روی مین های ضد نفر نصبش کرده باشن...![]()
آره tp-link ها قیافه ندارن اما سری n این مارک در عین حال که کیفیت و برد قابل قبولی داره تو محدوده زیر 90 تومن هم یکی از بهترین انتخابهاست . من خودم کیفیت عالی محصولات asus رو می پسندم اما این مدل tp-link در مقایسه با asus am604g از نظر برد و کارایی بالاتره . اگه بخوایم عادلانه مقایسه کنیم باید این رو با سری n از asus مقایسه کنیم که اون هم قیمت بالاتری داره .
کلا آدم هر چقدر پول بده آش میخوره ! اگه بحث قیمت نباشه من سری N محصولات linksys رو به همه اینا ترجیح میدم . اما باید دید با این مودم وایرلس می خواین چه کاربردی داشته باشین . برا استفاده خانگی به نظرم هزینه بالاتر از 100 تومن برای مودم نیازی نیست ! با همین قیمت حدود 90 تومن هم آخرین تکنولوژی wi-fi رو بدست میارید هم کارایی کاملا راضی کننده تو استفاده خانگی با برد مناسب .
قیافه مودم هم اهمیت زیادی نداره چون آدم که نمیخواد صبح تا شب بشینه مودم رو نگاه کنه !فکر کنم کسی که مودم وایرلس رو یه بار ست میکنه میذارتش کنج اتاق بعدش هم ماه به ماه اصلا گذرش سمت مودم نمیوفته !
اگه هم میخواد با دیدن مودم همیشه لذت ببره میتونه حدود 140 تومن یه دونه linksys wag160n بخره هم کارایی عالی هم ظاهر زیبا هم ......![]()
ارزش بردش داره .دوستان هم به خاطر ظاهر نمی خواهن کارایی می خوان .اگر شما این دستگاه را از نزدیک ببینید این حرف نمیزنید با اون مارک TP-LINKروش که تو تاریکی برق میزنه دوست دارید اون همیشه روبه روی چشم شما باشه .
برد مودم وایرلس سریN باید150 متر تو فضای باز باشه اما من با اینکه مودم در فضای کاملا بسته است خودم تو حیاط میرم که فاصله ان 300 متر است سیگنال باز روی عالی و خوب است .
بزرگیش هم به خاطر 2 انتن بودن ان هم هست.
اگر دوست داشته باشید با مودم های هم سطح خودش یک بحث کاملا تخصصی میزارم که بدونید با این قیمت TP-LINK 8960N یعنی چی.
Last edited by jabarsink2000; 02-06-2010 at 17:24.
به شما میتونم یک مودم سری N از شرکت LINKSYSهم معرفی کنم قیمت:75000تومان
WAG-120N
اما از نظر برد و سرعت انتقال داده ها TP-LINKیک سر گردن بالا تر هست.
![]()
خودم میدونم... 2 تا انتن بر هم نهی سازنده میکنند، دامنه موج افزایش میکنه...
اقا کسی هست MAC Address ی که تو accounting.askiran.com نشون میده با اونی که تو ipconfig -all نشون میده، با اونی که پشت مودم نوشته فرق کنه؟؟؟!!! یعنی کلا این 3 تا با هم فرق کنن؟؟؟ البته دو کاراکتر اولشون فرق کنه، و بقیه یکی باشن...![]()
Last edited by bios2bb; 02-06-2010 at 20:05.
درسای فیزیک پیش را خوب خوندیا![]()
سلام دوستان یکی میشه لطف کنه یه روش برای کانکت شدن با لن بگه
طوری که دیگه نیاز به usb نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)