با كمي افزايش بودجه Panasonic FZ38 يا Canon SX20 انتخابهاي خوبي مي تونه باشه .
با كمي افزايش بودجه Panasonic FZ38 يا Canon SX20 انتخابهاي خوبي مي تونه باشه .
میگم پست ما از قلم افتاد...
دو صفحه پیش ، ممنون میشم جواب بدین.
با وضوح HD (که میشه 1280 * 720) فیلم می گیره.
قیمتش چنده ؟ ... 320 تومن؟ ... بله - به نظر میاد با این پول بشه دوربین هایی با کیفیت عکس بهتر خرید .. همین صفحات آخر رو یه نگاه بنداز .. چندین مدل سونی و canon و پاناسونیک در این حدود قیمت معرفی شده.
sd980 --- sx200 -- tz3
Last edited by seymour; 12-01-2010 at 20:54.
آقا اگه ممکنه مقایسه این عکسها رو بذارین ممنون میشم. راستی من اصلا دقت نکرده بودن که G11 مگاپیکسلش از G10 کمتره!
من نگفتم نیازی به لنزهای دیگه نداره. حرفم این هست که یه مدت با همین لنز کار کنه و از دوربین استفاده کنه تا بعدا با در نظر گرفتن شرایط و این که چه لنزی نیاز داره و چقدر میخواد هزینه کنه یه مدل انتخاب کنه.
و ضمنا در نظر داشته باشید که همه چیز محدوده ی زوم نیست. شارپ ترین لنزها اونایی هستند که فاصله ی کانونی ثابت دارند.
رزولوشنش که گفته شد چقدره. ولی این که کیفیت فیلمبرداریش چطوره و عملکردش چطوریه یه بحث دیگه س که من نمیکنم خوب باشه.
من هم SD980 IS رو پیشنهاد میکنم. البته از برند فوجی هم دو تا انتخاب بسیار عالی هست: F70 EXR و F100fd
اگه من خودم بخوام انتخاب کنم L100 رو از این لیست حذف میکنم. H20 هم چون لنزش اصلا واید نیست بهتره آدم بهش فکر نکنه. SX200 به نظرم بالاتر از بقیه هست و انتخاب مناسب تریه. F70 EXR از فوجی و ZS3 پاناسونیک هم هستند که دومی نمیدونم قیمتش تو این محدوده هست یا نه.
اگه فقط و فقط عکاسی براتون مهمه G10 و G11 مدل های خوبی هستند. تفاوت اصلی این دو مدل در عملکردشون از نظر نویز هست. G10 تو نور روز به دلیل رزولوشن بالاترش عکس های با جزئیات بیشتر میگیره ولی G11 در نور کم عملکردش خیلی خوبه (البته در نور کافی هم عکسش عالیه و تفاوتش با G10 فقط در رزولوشن هست و نه کیفیت).
مبارک باشه. من نمونه ی فیلمبرداری این مدل رو با SX1 مقایسه کردم واقعا یه سر و گردن بالاتره.
درسته که رزولوشنش پایین تره ولی کنان از قصد این کار رو کرد تا دوربینش بتونه از پس تمام وضعیت های عکاسی بر بیاد. عملکرد ضعیف روی حساسیت های بالا ایرادی بود که به G10 گرفته می شد و کنان به این انتقادها عکس العمل نشون داد و مدل G11 رو وارد بازار کرد.
Last edited by prowler88; 14-01-2010 at 11:11.
با سلام
یه دوربینی میخوام که هم در اندازه نسبتا کوچک باشه
فیلم برداری و عکس گرفتنش در حالت کیفیت اچ دی باشه (فول اچ دی هم میشه؟)
چون در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم پس انتظاراتمو با زبون عوام میگن خب
- دقتش طوری باشه که بتونه تو هوا ، چیزی مثل مگس رو به طور کاملا دقیق و بدون مات بودن شکار کنه
- خیلی حرفه ای باشه
حالا چی با این مشخصات پیشنهاد میدین؟
قیمتش هم خودتون بگین من بودجه اختصاص ندادم
ممنون
دوست عزیز دوربین حرفه ای ، عکاسی حرفه ای و سختی داره.اگه تازه کار هستید از دوربین آماتور پیشرفته یا نیمه حرفه ای شروع کنید.
Last edited by Diego; 14-01-2010 at 23:31.
سلام.
خب قبل از هر چیز باید بودجه رو مشخص کنید. دوربین 200 تومنی داریم دوربین 2 میلیون تومنی هم داریم. و ضمنا این طور که من برداشت کردم اولویتتون با فیلمبرداری هست. درسته؟
خب طبیعتا اگه فیلم برداریش عالی باشه میشه از روی فیلم هاش هم عکس گرفت
پس به نظرم باید فیلم برداریش خیلی عالی باشه
همچنین اگه فیلم برداریش عالیه پس حتما عکس گرفتنش هم به مراتب با کیفیت تر و حرفه ای تر از فیلم برداریش باید باشه
الانم که برای جهت اطلاع بودن اگه بخوایم بدونیم ، قیمتش مهم نیست
یعنی شما یه همچین دوربینی معرفی کنیم ، زمان خریدمون اولویت اصلی رو با مورد پیشنهادی شما در نظر میگیریم
ممنون
این نکته رو در نظر بگیرید که اگر قرار باشه دوربین حرفه ای (SLR) بگیرید باید به دانش عکاسی هم تسلط داشته باشید تا بتونید به درستی از دوربینتون استفاده کنید. همون طور که دوستمون گفت عکاسی با دوربین SLR سخت تر از عکاسی با یه دوربین معمولی هست و البته مقدار قابل توجهی از هزینه ای که برای دوربین می کنید صرف ویژگی هایی میشه که برای یه عکاس حرفه ای کاربرد داره.
نکته ی بعدی این که اولا حتی اگه با یه دوربین فیلمبرداری فیلم بگیرید و بعد از روی فیلم یک فریم رو جدا کنید کیفیت اون عکس هرگز قابل مقایسه با یه عکس معمولی نخواهد بود. چه از نظر رزولوشن و چه از نظر کیفیت. دوما دوربین های عکاسی کیفیت فیلمبرداریشون در حد دوربین های فیلمبرداری نیست و قابل مقایسه با اون ها نیستند. و جدا از این ها دلیل نمیشه چون یه دوربین فیلمبرداری قابل قبولی داره حتما بتونه عالی عکس بگیره.
با این اوصاف شما اگر بخواین یه دوربین عکاسی بگیرید که هم خوب عکس بگیره و هم خوب فیلم بگیره به نظر من انتخابتون می تونه در سه رده باشه:
400 تومن panasonic FZ35
800 تومن Canon 500D
1.5 میلیون panasonic GH-1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)