تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 2376 اولاول ... 3554054454514524534544554564574584594655055559551455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

استنشاق آرامش در فضاى رختكن
    سكوت بعد از بلندترين فريادها مى آيد و رنگين كمان بعد از آخرين قطرات باران. اين قانون طبيعت است و تغييرناپدير است. هيچ وقت هم تغيير نمى كند. طوفان بعد از طوفان نمى آيد و باران بعد از باران نمى بارد. بين آنها را آرامش پر مى كند و رنگين كمان.
    •••
    بعد از ۴ هفته اول ليگ و ناكامى هاى استقلال در جمع آورى امتيازات حياتى، حالا نوبت رسيده به رنگين كمان و سكوت. به آرامش و لبخند. بعد از تمام آن داد و بيدادهاى حاضر در رختكن و بعد از ماجراهاى جاسوس بازى كه نقطه اوج جنگ اعصاب در استقلال بود، استقلال به «آرامش» رسيد. انگار كه گلوها و حنجره ها اعتصاب فرياد كرده بودند و اخم ها اعتصاب خشم. انگار لبخندها با هم دست به يكى كرده بودند كه در فلان روز و فلان ساعت يك دفعه روى صورت ها ظاهر شوند.
    •••
    استقلال به آرامش برگشت. هر چقدر كه پرسپوليس به بحران نزديك شد استقلال به آرامش رسيد. بعد از ماجراى جاسوس و جاسوس بازى كه اوج بحران استقلال بود، لبخندها برگشتند، اخم ها بى خيال شدند و اعتصاب كردند و آرامش به تيم بازگشت.
    •••
    ديگر رختكن محل دعوا نيست... ديگر چهره ها با ديدن هم دعوا نمى كنند. ديگر كسى براى آن يكى شاخ و شانه نمى كشد. ديگر كسى براى ديگران پيغام و پسغام نمى گذارد. استقلال تمام اين مواهب را مديون است به على دايى و تيم ملى و تعطيلى ليگ. استقلال مديون است به پايان يافتن بازى هاى اعصاب خوردكن و حاشيه ساز ليگ برتر. حالا با اعصابى مناسب و با خيالى راحت بزرگترين بازى استقلال شكل مى گيرد. بازى با تيم فيروز كريمى. كسى كه بزرگترين كابوس اين چند سال را براى استقلال رقم زد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كارى مى كنيم همه به ما تعظيم كنند
    منيعى: از پرسپوليس كه ۵ گل خورد نصف ما انتقاد نشد

ميثم منيعى چپ پاى استقلال در طول ۴ بازى كه در فصل جديد انجام شده است، نتوانسته رضايت مربيان راجلب كند و به اعتقاد خيلى ها او از شادابى و آمادگى كه هميشه دارد دور شده است با منيعى همصحبت شديم كه در ذيل مى خوانيد:
    • وضعيت استقلال را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - قطعاً براى ما كه مدعى قهرمانى هستيم اين وضعيت خوب نيست وتلاش مى كنيم كه از اين پس امتيازات كامل را كسب كنيم. لياقت استقلال صدرنشينى با ۱۲ امتياز بود اما افسوس كه بدشانسى و ناداورى باعث شد كه ما نتوانيم به حقمان برسيم.
    • از بازى خودت راضى هستى؟
    - وقتى تيم به نتيجه دلخواه نرسيده باشد بازيكن نمى تواند از كار خودش راضى باشد، من تلاش خودم را كردم و سعى كردم در بازى هايى كه به ميدان مى آيم خوب كار كنم. من زمانى از كار خودم راضى هستم كه تيم پيروز شده باشد.
    • پيش از بازى با مس مى گفتند كه اخراج شده اى؟
    - نه، اخراجى در كار نبود من مصدوم بودم همه هم ديدند كه در بيمارستان آتيه بسترى بودم.
    • از بازى صباباترى بگو؟
    - حريف بسيار سختى داريم، فيروز كريمى استقلال را خوب مى شناسد و بازيكنان بزرگ و باتجربه اى هم درتيم حريف هستند از سوى ديگر ما تا به حال در زمين قم بازى نكرديم و به همين خاطر ضمن اينكه مطمئن هستم، با صباباترى ما تيم برنده ميدان هستيم كه بايد به نكات فوق هم توجه كرد و بى گدار به آب نزد.
    • آيا قبول داريد استقلال عملكرد خوبى نداشته است؟
    - عملكرد استقلال خوب بود، نتيجه گيرى كه ما مى خواستيم انجام نشد، مگر بقيه تيم ها چه كار كرده اند، پرسپوليس ۵ گل خورده اما از آنها نصف ما انتقاد نشده است.
    • چه برنامه اى براى آينده داريد؟
    - امسال استقلال سال بسيار سختى را پيش رو دارد و اميدوارم در ادامه بتوانيم اقتدار استقلال را به حريفان خود ديكته كنيم. استقلال به قهرمانى در هر ۳ جام فكر مى كند و با تمام قدرت در ميدان حاضر خواهد شد.
    • نظرت در مورد مربيگرى منصوريان در استقلال چيست؟
    - نظر خاصى دراين رابطه ندارم و چيزى نشنيده ام منصوريان در تاريخ استقلال به عنوان يك بازيكن محبوب ثبت شده است واميدوارم ايشان هر جا كه هستند موفق باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ورمرزيار: از شكست دادن استقلال خوشحال نمى شويم
    صادق ورمرزيار مربى تيم فوتبال صبا باترى قم گفت: از شكست دادن استقلال تهران در هفته ششم ليگ برتر خوشحال نخواهيم شد. مربى سابق تيم استقلال در خصوص ديدار با اين تيم در هفته ششم ليگ برتر گفت: اين مسابقه به هيچ عنوان حساسيت ندارد. ۱۶ سال در استقلال بودم و اكنون فقط به دليل قراردادى كه با باشگاه صبا دارم مجبورم برابر تيم سابقم قرار بگيرم. ورمرزيار تاكيد كرد: بى شك از شكست دادن استقلال خوشحال نخواهيم شد. بازيكنان و اعضاى كادر فنى با تمام انگيزه به ميدان مى روند تا با كسب يك پيروزى، مردم قم را خوشحال كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالى ها دوشنبه با صنايع اراك بازى مى كنند
    استقلالى ها در دومين بازى دوستانه خود روز دوشنبه با صنايع اراك بازى خواهند كرد. آبى پوشان كه خود را براى ادامه رقابت هاى ليگ برتر آماده مى كنند بنا به تشخيص كادر فنى استقلال روز دوشنبه در زمين شماره ۲ آزادى به مصاف صنايع اراك به مربيگرى جواد زرينچه خواهند رفت. نكته جالب در اين ديدار تقابل استقلالى ها با جواد زرينچه مى باشد چون ابتداى فصل قرار بود زرينچه به عنوان يكى از آناليزورهاى استقلال مشغول به كار شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

قرباني: براي فيروز كريمي گل نخواهم برد

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فيروز كريمي مربي قابل احترامي است؛ اما براي او گل نمي برم.

پيروز قرباني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: شرايط تيم روز به روز بهتر مي شود. در اين مدت صبح و بعد از ظهر تمرين كرديم.
    مدافع استقلال در خصوص اينكه چرا اين تيم با وجود شرايط خوب، در ليگ برتر ناكام بوده است، گفت: نقاط ضعفي داشته ايم كه نتوانستيم خوب نتيجه بگيريم. مربيان روي اين نقاط ضعف كار كرده اند و تا قبل از بازي با صبا باتري، اين ضعف ها برطرف خواهد شد.
    قرباني در مورد اينكه براي سرمربي سابق استقلال پيش از بازي با صبا دسته گل خواهد برد، عنوان كرد: تا كنون براي هيچكس گل نبرده و نمي برم. فيروز كريمي هم مربي قابل احترامي است؛ اما برايش گل نخواهم برد زيرا اين مسئله فقط در فوتبال ايران رسم است.
    قرباني در مورد اينكه جاسوس استقلال كدام بازيكن است، گفت: هواداران دوست دارند از اخبار تيم محبوبشان با خبر باشند؛ اما با اين مسئله كه بازيكني اخبار دروني را به رسانه ها بدهد، مخالفم. نبايد به بازيكني در اين خصوص اتهام زد و گفت X يا Y جاسوس هستند.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به دليل ميزباني سايپا در ورزشگاه آزادي صورت مي گيرد تغيير محل بازي استقلال تهران مقابل استقلال اهواز خبرگزاري فارس: احتمال دارد محل مسابقه استقلال تهران و استقلال اهواز در هفته هفتم ليگ برتر به دليل برگزاري مسابقه سايپا با كوروچي تغيير كند. به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار سايپا و كورووچي ازبكستان در ليگ قهرمانان آسيا روز 27 شهريور در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد. با توجه به اين مسئله ديدار دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز در هفته هفتم ليگ برتر كه قرار است طبق برنامه روز 26 شهريور در ورزشگاه آزادي برگزار شود، به احتمال فراوان در ورزشگاه تختي تهران انجام خواهد شد. پيش از اين حسين ضيا آذري مدير مجموعه ورزشي آزداي با برگزاري ديدار سايپا در اين ورزشگاه مخالفت كرده بود؛ اما مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا عنوان كردند تنها ورزشگاه استاندارد در ايران آزادي است و اين مسابقه فقط بايد در اين ورزشگاه برگزار شود. انتهاي پيام/
    Last edited by ™M ™; 05-09-2008 at 15:32.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح الله زاده در گفتگو با مهر:
    قرار به رفتن باشد من زودتر از همه می فهمم / کریمی را نمی خواستیم
    مدیرعامل باشگاه استقلال تهران هرگونه مذاکره با علی کریمی برای پیوستن به این باشگاه را تکذیب و تاکید کرد به هیچ عنوان این بازیکن مدنظر آبی پوشان نبوده است.

علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، پاسخگوی سئوالات و ابهاماتی شد که در بین اهالی فوتبال شنیده می شود.

* خبرگزاری مهر: آقای فتح الله زاده، این زوها از قول حسن روشن مصاحبه های علیه شما در رسانه ها منتشر شده است اما هنوز به این مسائل پاسخی نگفته اید. چرا؟
    فتح الله زاده: دوست ندارم مانند آقای روشن مصاحبه کنم. من مدیرعامل باشگاه استقلال هستم. این باشگاه بزرگ و پرطرفدار آنقدر مشغله دارد که فرصت نمی شود به مسائلی از این دست پرداخت و پاسخ این و آن را گفت. فکر می کنم به جای مصاحبه کردن بهتر است به کارم بپردازم.

* اما اگر در خصوص مسائل مالی که روشن مطرح کرده شفاف صحبت کنید، به نفع باشگاه استقلال است.
    - آقای روشن مصاحبه کرده و عنوان داشته که ما به مربیان تیم های پایه بدهکاریم. من نمی گویم حرف ایشان درست است یا غلط، فقط به اقای روشن می گویم اگر بدهکاری هست فهرستش را بصورت روشن مشخص کنند تا باشگاه نسبت به پرداخت آن اقدام کند. متاسفانه تا به امروز که چنین فهرستی را من ندیدم.

* علی کریمی هم به پرسپولیس پیوست، ظاهرا شما هم او را مدنظر داشتید.
    - با تمام احترامی که برای علی کریمی قائل هستم تا به این لحظه نه با این بازیکن و نه با مدیر برنامه هایش هیچ مذاکره ای نداشته ایم. من به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال تمام مسائلی را که در این خصوص مطرح شده است را تکذیب می کنم.

* اما در رسانه ها آمده بود که هیئت مدیره باشگاه استقلال خواهان عقد قرارداد با علی کریمی است.
    - اولا هیئت مدیره باشگاه استقلال طی چند روز گذشته نشستی نداشته که مصوبه ای این چنینی داشته باشد. ثانیا انتخاب بازیکن براساس اساسنامه باشگاه برعهده هیئت مدیره نیست. در باشگاه استقلال سرمربی تیم گزینه های مورد نظر خود را انتخاب می کند و با هماهنگی مدیرعامل باشگاه نسبت به عقد قرارداد با آنها اقدام می شود.

* تیم استقلال در چند بازی گذشته ضعف گلزنی داشته برای حل این مشکل چه اقدامی صورت داده اید؟
    - فیلم چند بازیکن را دیده ایم که یکی از آنها مورد نظر ما واقع شد. اسم این بازیکن "نانا" بود، البته نه آن بازیکنی که در اردوی ترکیه با ما تمرین کرده بود. من این بازیکن را تایید کردم اما به محض اینکه برای مذاکره با او اقدام کردیم باخبر شدیم که به عضویت یک باشگاه اروپایی درآمده است. این هم از شانس ماست که دست روی هر بازیکنی می گذاریم به باشگاه های اروپا می رود!

* این روزها بازهم شایعاتی پیرامون جدایی شما از هیئت مدیره باشگاه مطرح شده است. با این شایعات چطور کنار می آیید؟
    - این شایعات همیشه هست. اگر قرار باشد من از استقلال بروم قطعا زودتر از همه خودم از این موضوع باخبر می شوم. در ضمن این موضوعات نه از جانب شایعه سازان، بلکه از سوی ریاست مجمع و اعضا هیئت مدیره باشگاه باید مطرح شود که تا به امروز هیچ موردی را شاهد نبوده ایم.

* کار ساخت کمپ و مجموعه ورزشی استقلال به کجا انجامید؟
    - با یک شرکت ایرانی به توافق رسیده ایم و به زودی کار ساخت این کمپ عملیاتی شود. در این خصوص جای نگرانی نیست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نوعي در گفت و گو با ايپنا:
    اگر كريمي پرسپوليسي نمي‌شد، از آمدنش به استقلال استقبال مي‌كرديم/استقلال اين فصل ايده‌آل بازي مي‌كند

X

امير قلعه نوعي گفت: "استقلال در طول فصل خيلي خوب بازي كرد، اما بدشانسي مانع كسب نتيجه شد."

سرمربي استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) گفت: "استقلال را بايد با در نظر گرفتن دو بحث متفاوت ديد. در بحث نتيجه‌گيري، استقلال در اين چهار هفته نتايج ضعيفي را كسب كرده، اما از نظر بازي بايد گفت كه در اين فصل كاملا ايده آل بازي مي‌كند."

وي ادامه داد: "در اين فصل پرسپوليس كه سال گذشته قهرمان شده بود، كاملا تقويت شده و سپاهان بازيكنانش 5 سال است كه كنار يكديگر بازي مي‌كنند و از آمادگي خيلي خوبي برخوردار هستند، اما ما مجبور بوديم تيم را دچار تغييرات كنيم و احتياج به زمان داشتيم تا به آمادگي برسيم. در اين فصل بازيكنان استقلال خيلي خوب بازي مي‌كنند، اما بدشانسي مانع كسب نتيجه شد و ما نتوانستيم نتايج قابل قبولي را كسب كنيم."

وي در خصوص برگزاري كلاس‌هاي روانشناسي براي بازيكنان گفت: "اين كلاس‌هاي روانشناسي براي تقويت روحي و جسماني بازيكنان برگزار شد كه واقعاً كلاس‌هاي پرباري هم بود و به همين دليل تصميم گرفتيم هر دو هفته يك بار اين كلاس‌ها را براي تيم برگزار كنيم."

سرمربي استقلال خاطرنشان كرد: "تعطيلات ليگ كاملاً به ضرر ما تمام شد، اما ديگر كاري نمي‌توانستيم انجام دهيم. در شرايطي كه بايد در تهران بازي مي‌كرديم و ميزبان بوديم به خاطر تعطيلات ليگ هفته ششم نيز بايد خارج از خانه بازي كنيم. در هر صورت تعطيلات براي ما مهم نيست و ما تمرينات خود را حتي فشرده تر پيگيري كرديم به اعتقاد من بازيكني كه پول حرفه‌اي مي‌گيرد بايد حرفه اي نيز تمرين كند."

قلعه نوعي افزود: "ما در استقلال 4 مهاجم خوب داريم كه هر كدامشان در تيم‌هاي قبلي خود نقش يك ستاره را ايفا مي‌كردند، اما در حال حاضر بار رواني بسيار زيادي بر روي دوش آنهاست و ما در تلاش هستيم كه تيم را تقويت كنيم و به زودي يك مهاجم ديگر به تيم اضافه خواهيم كرد."

سرمربي استقلال در خصوص پيوستن علي كريمي به پرسپوليس نيز گفت: "كريمي را خيلي دوست دارم. در تيم ملي يك سال كنار يكديگر بوديم و خاطرات خوشي از يكديگر داريم. خوشحالم كه كريمي به ايران بازگشت. او مي‌تواند الگوي جوانان ايراني باشد. اگر كريمي به پرسپوليس نمي‌رفت ما از آمدنش استقبال مي‌كرديم."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با درخواست مسئولان صباباتري قم

كريمي مقابل استقلال تهران روي نيمكت صبا مي‌نشيند

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه صبا باتري قم از سرمربي تيم فوتبال خود خواسته اند برخلاف تصميم قبلي خود، برابر استقلال تهران روي نيمكت تيم بنشيند.

به گزارش خبرگزاري فارس، صباباتري قم در هفته ششم ليگ برتر ميزبان استقلال تهران است و اين مسابقه در ورزشگاه يادگار امام (ره) برگزار خواهد شد.
    مسوولان باشگاه صبا از فيروز كريمي خواسته اند در اين ديدار حتما روي نيمكت مربيگيري حضور داشته باشد و تيم را از نزديك هدايت كند.
    آنها به سرمربي تيم ياد آوري كرده اند مسائل وي با تيم استقلال مربوط به گذشته است و او در حال حاضر مسووليت هدايت صبا باتري را بر عهده دارد.
    پيش از اين عنوان مي شد فيروز كريمي به احترام هواداران استقلال، مقابل اين تيم روي نيمكت نمي شنيد و صبا باتري را از روي سكوها هدايت خواهد كرد.
    ديدار اين 2 تيم در روز 22 شهريور برگزار خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •