بابا اشتباه شده بود. من گوشیمو 295 هزار تومان خریده بودم. یعنی واقعاً فکر کردین من برای گوشی دسته دوم 395 هزار تومان پول دادم.
در ضمن گوشیم ویبره نداره حالشو میبرم!!!
بابا اشتباه شده بود. من گوشیمو 295 هزار تومان خریده بودم. یعنی واقعاً فکر کردین من برای گوشی دسته دوم 395 هزار تومان پول دادم.
در ضمن گوشیم ویبره نداره حالشو میبرم!!!
سلام
Step Counter رو که نصب می کنم، میخوام اجراش کنم، پیغام میده : ساپورت نمی شود! در صورتیکه
این گوشی شتاب سنج داره! آیا تنظیمات خاصی می خواد؟![]()
دقیقاً چه اروری میده ....؟ برنامه رو از کجا دانلود کردی ...؟ از این فروم یا از خود سایت نوکیا ..؟
از سایت نوکیا، ساین هم نخواست! براحتی نصب شد، ولی میخوای اجراش بکنید پیغام می ده که :
گوشی از این امکان ساپورت نمی کنه! اگه نرم افزار بهتر سراغ دارید ممنون میشم لینک بدید؟![]()
آقا من با هر برنامه ای برای آهنگ ها عکس میزارم توی موزیک پلیر گوشیم نشون نمیده. اما توی Coreplayer نشون میده.
میشه بگید با چه برنامه ای این کار رو بکنم.
من با media player 11 و jet audio امتحان کردم عکس کاور رو نشون نمیده.
با سلام خدمت اساتید محترم
من میخواستم توی گوشی N95 فارسی تایپ کنم
برنامه ی psolic crystal farsi هست ، که بعد از چند روز از کار میفته ، کرکش هم دارم ، اما باید گوشی هک باشه
حالا لطف کنید ، اگه راههای دیگه ای هست ، بگید تا استفاده کنیم ، اگر هم این برنامه که گفتم ف خوب هست ، بگید چطوری هک کنم و اصلا هک
کنم یا نه ؟
کدوم یکی از اینا ماله N95 هستش؟ آیا قبل از اجرای برنامه باید کار خاصی، تنظیماتی انجام بدم؟؟
NokiaStepCounter_S60_3_1_beta
NokiaStepCounter_S60_3_2_beta6210
مرسی![]()
تو مدیا پلیر خود گوشی از قسمت آلبوم ها راحت میشه عکس گذاشت واسه هر آلبوم
بهترین راه حل از نظر من اینه که پروداکت کد رو عوض کنید...
پلاگین مربوط به شتاب سنج رو نصبیدید؟؟؟
اگر ممکنه توضیح بیشتری بدید
چطور میتونم پروداکت کد رو عوض کنم و اگر عوض کنم مشکل اجاد نمیکنه ؟
لینک لطف می فرمائید ؟! ممنونپلاگین مربوط به شتاب سنج رو نصبیدید؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)