تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 616 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام دوستان
    متولد تیر ماه 71 - دو بار کنکور داده - دومین بار دانشگاه پیام نور قبول شده - یک ترم هم نگذشته - دارای معافیت تحصیلی -
    حالا میتونه برای بار سوم کنکور سراسری 91 رو شرکت کنه ؟
    ممنون
    دوستان خواهش میکنم ........

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام . مدت مجاز تحصیل کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته که برامون معافیت تحصیلی صادر میشه ،همون 3 سال معادل 6 ترم هست یا عوض کردن ؟!
    باتشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام . مدت مجاز تحصیل کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته که برامون معافیت تحصیلی صادر میشه ،همون 3 سال معادل 6 ترم هست یا عوض کردن ؟!
    باتشکر
    معافیت تحصیلی کوتاه می‌شود
    معاون انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به‌مدت تحصیل دانشجویان در مراکز آموزشی تأکید کرد: در مصوبه جدید مجلس، مدت تحصیل در دانشگاه‌ها تغییراتی داشته که البته تاکنون این طرح ابلاغ نشده است.

به گفته کمالی در مصوبه جدید مجلس مدت تحصیل در دوره کاردانی از 3 سال به 2.5 سال، در مقطع کارشناسی ارشد از 8 سال به 6 سال، کارشناسی پیوسته از 6 سال به 5 سال، دکترای تخصصی از 5 سال به 6 سال تغییر یافته است. بر این اساس مدت تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترای پزشکی تغییری نکرده و به‌ترتیب همان 3 و 8 سال است.
    معاون انسانی ستاد کل نیروهای‌مسلح همچنین با بیان اینکه به دانشگاه‌ها فرصت داده شده تا دو ترم بیشتر از مدت مجاز به دانشجویان اجازه تحصیل بدهند، خاطرنشان کرد: به سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز دستور داده شده که به آن دسته از مشمولانی که در مدت قانونی و ارفاقی موفق به گذراندن واحدهای تحصیلی خود نشده‌اند به اندازه دو ترم نیز اجازه ادامه تحصیل بدهد.

او همچنین داشتن معافیت تحصیلی برای ادامه تحصیل را یکی دیگر از شرایط تحصیل در دانشگاه‌ها اعلام کرد وگفت: هیچ فردی نمی‌تواند همزمان حین خدمت ادامه تحصیل بدهد.

کمالی به‌مدت تحصیل دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: در گذشته دانش‌آموزان می‌توانستند تا پایان 24‌سالگی در مقاطع تحصیلی درس بخوانند اما در طرح اصلاح مواد قانون این مدت به 20 سال کاهش پیدا کرده و دانش‌آموزان ‌باید در این مدت درس خود را تمام کنند در غیراین صورت غایب محسوب می‌شوند.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

خیر
    قبلا که فقط یک بار میتونستید انصراف بدید
    حالا فکر کنم همون یه بار هم با اما و اگر میشه

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خیر
    قبلا که فقط یک بار میتونستید انصراف بدید
    حالا فکر کنم همون یه بار هم با اما و اگر میشه
    بار اول که نرفته دانشگاه که بخواد انصراف بده ........
    مگه نباید بیشتر از دو ترم نگذشته باشه ؟ خب تیر ماه سال بعد میشه دو ترم ...... معافیت تحصیلی هم که دوباره تمدید نمیشه .... یعنی از دوباره صادر نمیشه

اصلا میشه فعلا انصراف نداد و شرکت کرد و بعد از قبولی انصراف داد ؟
    Last edited by nits; 19-12-2011 at 15:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من متولد بهمن 71 هستم. انتخاب رشته نکردم و پشت کنکور موندم. میخواستم بدونم این ابلاغیه ی جدید شامل حال من هم میشه؟ یعنی منظورم اینه که باید همون 18 بهمن (حداکثر) دفترچه رو بفرستم؟ مشکل دیگه ای نیست؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

من متولد بهمن 71 هستم. انتخاب رشته نکردم و پشت کنکور موندم. میخواستم بدونم این ابلاغیه ی جدید شامل حال من هم میشه؟ یعنی منظورم اینه که باید همون 18 بهمن (حداکثر) دفترچه رو بفرستم؟ مشکل دیگه ای نیست؟
    سلام،ابلاغیه اعلام نشده اما شما باید 18 بهمن دفترچه رو بفرستید

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

تو رو خدا جواب منم بدین دارم سکته میزنم به خدا
    سلام،

والا تا جایی که من می دونم قانون انصراف تا 2ترم بود و بعد 2ترم دانشجو حق کنکور دادن نداشت!

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

سلام
    من تک پسر هستم و پدرم الان 57 سالش هست و دارم کارشناسی میخونم
    و تا دو ترم دیگه هم میتونم درس بخونم و سن پدرم هم بالای 59 سال میشه و می تونم از کفالت استفاده کنم

ولی انگار قراره این قانون رو بر دارن چون میگن مجلس این قانون رو تایید کرده و فقط مونده موافقت شواری نگهبان

حالا میخوام بدونم این قانون فقط برای سن پدر هست که میخوان بردارن یعنی دیگه پدر بالای 59 هم شد و تک پسر شد دیگه معافیت نمیدن ولی از کار افتادگی چی ؟!!

یا از کار افتادگی رو هم قرار بردارن یا این ربطی به سن 59 نداره

من میخواستم سن پدرم بره بالای 59 تا خیلی راحت معاف بشم حالا که سن پدرم به 59 نرسیده باید برم دنبال معافیت از کار افتادگی ؟!!!

یا به نظرتون تا یک سال یا دوسال دیگه هم که دارم درس میخونم میتونم برم دنبال از کار افتادگی

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
    از کار افتادگی قراره جانشین این قانون بشه ،و معلوم هم نیست که این قانون کلا کی تغییر کنه!

9. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

آقا بالاخره مدت زمان مجاز بره فرستادن دفترچه بعد فراغت تحصیل 1 ساله یا 6 ماه
    ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

آقا بالاخره مدت زمان مجاز بره فرستادن دفترچه بعد فراغت تحصیل 1 ساله یا 6 ماه
    ؟
    برای دانشجو های فارغ التحصیل 6 ماه هست

12. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[QUOTE]
    سلام،ابلاغیه اعلام نشده اما شما باید 18 بهمن دفترچه رو بفرستید[COLOR="Silver"]
    ببخشید عزیز یعنی چی قانون ابلاغ نشده؟یعنی این اصلاحیه از کی میخواد اجرا بشه یا من سوالم اشتباهه!؟

نقل قول ما نقل قولها
    Last edited by نادر1368; 21-12-2011 at 22:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •