دوستان خواهش میکنم ........
دوستان خواهش میکنم ........
سلام . مدت مجاز تحصیل کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته که برامون معافیت تحصیلی صادر میشه ،همون 3 سال معادل 6 ترم هست یا عوض کردن ؟!
باتشکر![]()
معافیت تحصیلی کوتاه میشود
معاون انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنانش با اشاره بهمدت تحصیل دانشجویان در مراکز آموزشی تأکید کرد: در مصوبه جدید مجلس، مدت تحصیل در دانشگاهها تغییراتی داشته که البته تاکنون این طرح ابلاغ نشده است.
به گفته کمالی در مصوبه جدید مجلس مدت تحصیل در دوره کاردانی از 3 سال به 2.5 سال، در مقطع کارشناسی ارشد از 8 سال به 6 سال، کارشناسی پیوسته از 6 سال به 5 سال، دکترای تخصصی از 5 سال به 6 سال تغییر یافته است. بر این اساس مدت تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترای پزشکی تغییری نکرده و بهترتیب همان 3 و 8 سال است.
معاون انسانی ستاد کل نیروهایمسلح همچنین با بیان اینکه به دانشگاهها فرصت داده شده تا دو ترم بیشتر از مدت مجاز به دانشجویان اجازه تحصیل بدهند، خاطرنشان کرد: به سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز دستور داده شده که به آن دسته از مشمولانی که در مدت قانونی و ارفاقی موفق به گذراندن واحدهای تحصیلی خود نشدهاند به اندازه دو ترم نیز اجازه ادامه تحصیل بدهد.
او همچنین داشتن معافیت تحصیلی برای ادامه تحصیل را یکی دیگر از شرایط تحصیل در دانشگاهها اعلام کرد وگفت: هیچ فردی نمیتواند همزمان حین خدمت ادامه تحصیل بدهد.
کمالی بهمدت تحصیل دانشآموزان اشاره کرد و گفت: در گذشته دانشآموزان میتوانستند تا پایان 24سالگی در مقاطع تحصیلی درس بخوانند اما در طرح اصلاح مواد قانون این مدت به 20 سال کاهش پیدا کرده و دانشآموزان باید در این مدت درس خود را تمام کنند در غیراین صورت غایب محسوب میشوند.
خیر
قبلا که فقط یک بار میتونستید انصراف بدید
حالا فکر کنم همون یه بار هم با اما و اگر میشه
بار اول که نرفته دانشگاه که بخواد انصراف بده ........
مگه نباید بیشتر از دو ترم نگذشته باشه ؟ خب تیر ماه سال بعد میشه دو ترم ...... معافیت تحصیلی هم که دوباره تمدید نمیشه .... یعنی از دوباره صادر نمیشه
اصلا میشه فعلا انصراف نداد و شرکت کرد و بعد از قبولی انصراف داد ؟
Last edited by nits; 19-12-2011 at 15:34.
من متولد بهمن 71 هستم. انتخاب رشته نکردم و پشت کنکور موندم. میخواستم بدونم این ابلاغیه ی جدید شامل حال من هم میشه؟ یعنی منظورم اینه که باید همون 18 بهمن (حداکثر) دفترچه رو بفرستم؟ مشکل دیگه ای نیست؟
سلام،ابلاغیه اعلام نشده اما شما باید 18 بهمن دفترچه رو بفرستید
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
سلام،
والا تا جایی که من می دونم قانون انصراف تا 2ترم بود و بعد 2ترم دانشجو حق کنکور دادن نداشت!
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
از کار افتادگی قراره جانشین این قانون بشه ،و معلوم هم نیست که این قانون کلا کی تغییر کنه!
آقا بالاخره مدت زمان مجاز بره فرستادن دفترچه بعد فراغت تحصیل 1 ساله یا 6 ماه
؟
برای دانشجو های فارغ التحصیل 6 ماه هست
[QUOTE]ببخشید عزیز یعنی چی قانون ابلاغ نشده؟یعنی این اصلاحیه از کی میخواد اجرا بشه یا من سوالم اشتباهه!؟
نقل قول ما نقل قولها![]()
Last edited by نادر1368; 21-12-2011 at 22:31.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)