حسین جون مگه گوشی رو خراب می کنه ؟عزیزم نمی تونی لینک مستقیم آپ کنی ؟ من الان سرعت اینترنتم 50.6 هست ، با لینک مستقیم می تونم تیکه تیکه دانلود کنم ولی لینک غیر مستقیم خیلی باید بشینم حدود 3 ساعت ولی آخرش هم خیلی امکان داره خراب باشه / یه کاریش بکن
حسین جون مگه گوشی رو خراب می کنه ؟عزیزم نمی تونی لینک مستقیم آپ کنی ؟ من الان سرعت اینترنتم 50.6 هست ، با لینک مستقیم می تونم تیکه تیکه دانلود کنم ولی لینک غیر مستقیم خیلی باید بشینم حدود 3 ساعت ولی آخرش هم خیلی امکان داره خراب باشه / یه کاریش بکن
1-sony ازاينا كه قهوهاي مشكي
2يادم نيست
3- با گوشي
4- چيزي نمينويسه فقط يك مثلث مياد كه توش علامت اخطاره
آقا يك مشكل ديگه هم كه دارم اينه كه هروقت برنامه اي نصب ميكنم بعد آنيستالش ميكنم آيكوناش رو گوشي ميمونه كلا براي همين ميخوام فرمت كنم
1 و 2 - احتمالا قلابی بوده.
3 و 4 - اول با کامپیوتر فرمتش کن بعد بزار تو گوشی یه بار هم با گوشی فرمتش کن.اگه نشد با یه گوشی دیگه(ترجیحا سیستم عامل ندار) هم امتحان کن.
برنامه هات رو روی مموری نصب کرده بودی؟
من 2 روزه كه پي 990 خريدم اما امكانات خاصشو نميبدونم يعني اكانات خاصي نداره با توجه به هيكلشو قيمتش بايد يه امكانات تصبتا ويژه داشته باشه 337 خريدمش ه جا ديدم نرم افزار word روش نصب ميشه آره ؟
واقعا از اونهايي كه لطف ميكنن اطلاعاتشونو در اختيارمون ميزارن ممنونم ممنون منم سعي ميكنم در هر انجمني كه ميتونستم كمك كنم.![]()
اينم از لينك مستقيم كه هر كدومش تقريبا 2 مگابايته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام خدمت عزيزان
آيا driver دوربين اين گوشيها اومده؟ پدرم درومد از بس كه تار فيلم ميگيره!
چاره اي غير از driver هست؟
قلابي كه نيست چون توهمين انجمن يك سري مشخصات داده بودن باهاش ميخورد
چهجوري با كامپيوتر فرمت كنم
آره همه برنامه هام روي مموريم هست![]()
office داره. چی از گوشیت میخای ؟ این همه چی داره
دوست عزیز فکر کنم این مشکل شما با یک مستر ریست گوشی حل بشه .
بگو p990 چی نداره . صفحه نمایشش که توپه . تاچ اسکرین هم که هست سیستم عاملش قویه و خیلی چیزای دیگه
شما اول گوشی می خرین بعد میرین دنبال مشخصاتش ؟؟؟!!!!
به قول یکی از بروبچ قدیمی کلوپ p990 کاربر خاص خودشو مطلبه که خیلی ها نمتونن باهاش کا کنن و حالشو ببرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)