تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4549 از 4751 اولاول ... 35494049444944994539454545464547454845494550455145524553455945994649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,481 به 45,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

چرا پس من توییتت رو نمیبینم!
    والا نمیدونم امین جان !
    من تازه پا گذاشتم تو عرصه ی توییتر و دکمه ی کامپوز رو زدم و ارسال کردم. که dj77 هم ریتوییت کرد پستم رو.
    از dj بپرس میدونه چه جوری پیدا کنی توییتم رو

با اسمه mohandes omid هستم اونجا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by zaza2z; 10-04-2014 at 14:02.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا نمیدونم امین جان !
    من تازه پا گذاشتم تو عرصه ی توییتر و دکمه ی کامپوز رو زدم و ارسال کردم. که dj77 هم ریتوییت کرد پستم رو.
    از dj بپرس میدونه چه جوری پیدا کنی توییتم رو

با اسمه mohandes omid هستم اونجا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم فالوت کردم هم این که ریتوییت ولی باید اول توییتت اینو میزاشتی تا بره واسه شاتل

@ShatelGroup

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فک کنم تویییت های شاکیانو پاک میکنه!

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

فک کنم تویییت های شاکیانو پاک میکنه!
    منم همین فکرو می کنم
    اما مگه میتونه ؟؟
    مشکلی نیست در هر صورت تو صفحه ی من هست جمله ی تبریک و تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عجب!
    چه قدر دانلود کرده بودی مگه؟
    به نظر من سمت سرور ایرانی هم نرو...اول که شدید تابلو شده دوم هم زیر نظر شاتله...اسمت بره تو لیستشون دیگه با خداست از لیست دراومدنت

مگه توی دو هفته که تازه چند روزش هم نبودم و مودم خاموش بوده، چقدر می‌تونه بشه؟ یادمه شما می‌گفتین اگه از شاتل شکایت کنید، دمار از روزگار طرف درمی‌یارن. اما من شکایت نکرده وضعم به اونجا کشیده و الان هم که دارم این پست رو می‌زنم هنوز محدود هستم و وسطهای هفته سوم هستم. یعنی موندم چطور یه عده اینجور از شاتل تعریف می‌کنن. یا اونها ویژه هستن و شاتل اذیتشون نمی‌کنه یا خیلی اهل اینترنت و سرعت همیشگی نیستن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

باید بدونی چطور دانلود کنی !!! همون اینترنت مخابراتی که می گی، برو فرومشو بخون ببین چه بساطی داره... اولش سرعت اکیه، شاهنامه آخرش خوشه!!!

حداقل تو شاتل یه جایی هست که بشه تماس گرفت و 24 ساعته پاسخگو باشن...

البته برای من و افراد مشابه من که این پاسخگو بودن یعنی فقط ورداشتن گوشی. وگرنه راهنمایی و یا حل مشکل که وجود نداره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این رو اقعا خوب گفتی بدترین پشتبانی در ایران برای مخابرات هست من یک خطم روی مخابرات هست 3 سالی می شه یک بار هم زنگ نزدم

ولی پشتبانی شاتل واقعا با سواد و
    کار راه انداز هست ولی کاربر هنوز درک نکرده اون پشتبانی اونچا نشته سیاست کلی شرکت رو داره انجام میده برای سرعت اینترنت و محدودیت ... هیچ کاری نمی تونه بکنه .

یک چیزی بگم حاصل 7-8 سال هست اینترنت در هر منطقه فرق می کنه من جایی بودم کوچه پشتی ما از یک مرکز بود من از یک مرکز دیگه من سرعت 1.1 مگ روی شاتل داشتم اون به زور 150 می رسید حالا بر عکس اون مخابرات بهتر بود ماله من بدتر این همه شرکت هست باید هی تحقیق کنی تا به شرکت ایده آل برسی خدا رو شکر این همه باگ دارن که دل سیری از عزا در بیاری

خوب دوست عزیز شما که خودتون حرف خودتون رو در آخر جمله نقض کردین. پشتیبانی رو گذاشتن که حلال مشکل و راهنمای مشتری باشه، اگه هیچ کار نمی‌تونه بکنه که به چه درد می‌خوره؟؟؟ گپ و چت؟ این پشیبانی و بخش شکایت شاتل الان سه هفته هست که نه به من جواب می‌دن و نه راهنمایی می‌کنن. فقط به قول شما می‌گن نمی‌دونیم و هیچ کاره‌ایم. موندم یعنی دکور هستن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب اینکه همش عالیه ! پس چرا ما داریم میریم از شاتل میگیریم که نهایت میگذاره 100 گیگ دانلود کنی با پوله دو برابر ؟؟

دارم فکر می کنم بدیه مخابرات چیه که کسی زیاد نمیره طرفش یا هنوز خیلی ها مشتری امثال شاتل اند ؟؟

اینجور که اینجا خوندم و شنیدم مخابرات توی همه شهرها و همه مراکز سیستم یکسان نداره. مثلاً تهران دو مگ می‌ده ولی قم اینکار رو نمی‌کنه.
    بعد هم توی شاتل و اومدنشون، شاید یه عده مثل خود من هستن. یعنی من شب عید شاتل رو گرفتم و توی ایام عید هنوز دو هفته مصرف نکرده، شبهام شده در حد دایال‌آپ و هنوزم درگیر این مشکل هستم. خوب منطقاً اگه قرار باشه پول بدم و مصرف نکنم که به نوعی شاتل خودش داره من رو بیرون می‌کنه. به تعریف دیگه اومدم اما انتظارم رو برعکس کرد.
    بعد هم اگه می‌بینید یه عده از شاتل تعریف می‌کنن هم برای این هست که مشکل من رو ندارن. یعنی شبها دانلود می‌کنن و محدود نمی‌شن. پس این رو در هم در نظر بگیرید که مشکلات همه‌‌گیر و عمومی نیست و شاید برای یکی باشه و برای یکی دیگه نه. البته شاتل سرعت روزهاش بدک نیست و خوبه. گفتم بدک نیست چون از تعطیلات به این سرعت روزهام بجای ۶ به ۴-۵ می‌رسه و کندی دارم. ولی قبلش خوب بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینایی که شما گفتی به جای خود - خود منم میدونم شاتله تهه دزده و واقعا هم گرون فروشه و هم حداقل مثل تعهد مخابرات عمل نمی کنه.

ولی سوال من چیزه دیگه ایه. من میخوام بدونم مثل من و شما خیلی های دیگه هم سیستمه دزدیه شاتل رو میدونن و محدودیته دانلودش رو. پس چرا خیلی ها نمیرند سمته مخابرات ؟ حتما یک سری بدی داره که من دقیقا میخوام بفهمم اونا چیه.

من قصدم اینه که شاتل رو نگه دارم واسه وب گردی و برم از مخابرات هم یک خط تلفن بگیرم و روش یک مگ راه بندازم واسه دانلود. شما که میگی در ماه 300 گیگ میگیری با دو مگ ، پس من هم میتونم 150 گیگ بگیرم با یک مگ دیگه. درسته ؟

اما نگرانم برم خط بخرم ، مودم بخرم ، پول هم دو جا بدم آخر سر وقتی بیان وصل کنن ببینم مثلا 4 روز وصله 5 روز قطعه. یا مثلا اصلا نگذارند سرعتم بیاد روی 125 کیلوبایت. یا اصلا نگذارند 100 گیگ دانلود کنم.

واسه همین دارم جستجو میکنم ایرادهای اینترنته مخابرات رو در آرم که بیشتر از این ضرر ندم. شاتل که دهنه مارو آسفالت نمود !

به نظرم کلاً خوبه که با شرکتهای اینترنتی نه لج و قهر کرد و نه باهاشون عروسی کرد که بشن ناموس آدم. اگه خوب بودن بریم سراغشون و اگه مقطعی بد بودن، بریم سراغ شرکتهای دیگه. یادش بخیر یه موقع وضعیت اینقدر خوب بود که اکانت یک ساله می‌گرفتی توی کیفیت و قیمت خیلی تفاوت نمی‌دیدی. الان اینقدر همه شرکتها بد شدن که اکانت سه ماهه هم ریسک هست و می‌تونه باعث عذاب بشه. شاتل هم در مقایسه با مخابرات شاید سرعت روزهاش خوب باشه، ولی دانلود شبانه‌اش از عذاب طبقه هفتم جهنم هم بدتره. البته برای بعضی‌ها.

11. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •