چرا تو این تاپیک شمارش میشه . من 8 هستم با 1,077 اول مصطفی هست با 3910 پست
تو هم اون ته مه ها هستی با 400 پست
راستی برگردیم سر بحث اولمون. کی می خواد شرط بندی کنه؟
چرا تو این تاپیک شمارش میشه . من 8 هستم با 1,077 اول مصطفی هست با 3910 پست
تو هم اون ته مه ها هستی با 400 پست
راستی برگردیم سر بحث اولمون. کی می خواد شرط بندی کنه؟
نخیر من نفر 25 هستم.
بعدش اون موقعه که اینا 3000 تا پست زدن تاپیک روزی حخداقل هزار تا پست می خورده.ما که نباید خودمون رو مقایسه کنیم
هینطوری بخوایم پست بزنیم می تونیم امیدوارم باشیم که حدود 2 الی 3 سال دیگه می شیم اندازه مصطفی.![]()
اینجا رو. عجب مشنگ هایی پیدا می شن دی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همه ی دوستان .
کسی فردا می خواد بیاد اسپید راند ؟؟؟
می خوام بعد عمری یه دست بزنم !![]()
ديگه من نرم اكانت هامو بيارما ... هركي ندونه شما ميدونين تا حالا 20 بار بن شدم هنوز هم 20 تا اكانت ذخيره دارم ... بدون محدوديت
من 10 پوينت روي مرتظي شرط ميبندم
اگه سعيد باخت بايد بهم 10 پوينت بده![]()
hm...
اولا که بعضی چیزا یا مسابقات شناختن یه طرف کافیه !!!
مثلا میگن سعید مسابقه داره : دی
یعنی دیگه حریفش مهم نیس کیه و چون ممکنه سعید رو بشناسه یکی و بازیشو دیده باشه نیازی به دیدن بازی حریفش نیست.
و اما در مورد اینکه میگین من چندتا یوزر ساختم و ... : دی
من همین یه یوزرو هم 4-5 سال پیش وقت آزاد زیاد داشتم که ساختم : دی
اما در مورد مهدی !!!!
من ایشون رو به4 تا نبی(علی-مرتضی-ممد) معرفی میکنم...
که ادعاتون نشه !!!
همیشه همه جا فکر می کنین ..
ایشون مهدی هستن رنک 1 دنای 25 برای 6 ماه !!! با یوزر Shadow.empire
در حالی که رنک 1 پرطرفدارترین و شلوغ ترین دنیای تریبال بود بخاطر نداشتن وقت اکانتشو دلیت کرد اما بعد از 3 هفته من پسوردوازش گرفتم و تابستون می خوام با اکانتش ادامه بدم.
تو اکانتش 1041 روستا داره !!!!!!!!!
تو و ممد تا حالا تو هیچ وردی 1041 کلیک هم نکردین بچه نوب ها : دیییییییییییییییی
اگه من بودم خفه میشدم : دی
تو دنیای رنک یک هست که roy midlton یا همون MiggY یا همون World38n00b بازی می کنه !!!!
کسی که مثلا الن تو دنیای اسپید تو این راند با 1.5 میلیون رنک یک هست و رنک 2 فقط 100 هزار پوینت داره !!!
لطفا چرت و پرت نگین : دی
مرتضی روز مسابقه میبینمت.
Last edited by a3m00n; 04-02-2010 at 15:20.
ميگم محمد با با 2 3 تا از اون یوزرتات پست بده بریم بگیم این پست ها ماله رنک 1 ورلد های 17. 33. 40 بوده
حاجي خيلي به خودت مطمئنی. چیزی در این مورد نگم بهتره . چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان استمثلا میگن سعید مسابقه داره : دی
یعنی دیگه حریفش مهم نیس کیه و چون ممکنه سعید رو بشناسه یکی و بازیشو دیده باشه نیازی به دیدن بازی حریفش نیست.
بیبم یه سوال صادقانه ازت می پرستن جواب بده. تا حالا شده تو ورلد های معمولی تعداد روستاهای اکانت خودت به 15 تا برسهو اکانتش 1041 روستا داره !!!!!!!!!
تو و ممد تا حالا تو هیچ وردی 1041 کلیک هم نکردین بچه نوب ها : دیییییییییییییییی
اگه من بودم خفه میشدم : دی
این جوابت بوده. الان یه نگاه به اکانت من تو رولد 42 بنداز. و موقعیت منو ببین خودت جوابتو می گیری.
محمد خودش مهدی رو میناسه ...
اگه دوس دارین پسوردو بهتون بدم برین 30 ثانیه اکانتشو ببینین : دی
من تو اولین وردی که بازی کردم 400 کیلو پوینت رسیدم و دیگه هیچ وقت خیلی ادامه ندادم آخه من دانشجوی بهترین رسته و یکی از بهترین دانشگاها هستم بیکار نیستم که : دیییییی
درضمن بخدا خندم میگیره که واقعا خودتو با من مقایسه می کنی : دی
لولللللللللللل
یادش بخیر منم یه دو سالی رنک یک ورلد یک بودم
یه ده میلیون روستا داشتم.یادته مرتضی.پسوردش رو بهت دادم.الان هست بده سعید بره ببینه
اره دیگه اقا سعید.اینطوریاست.به دلیل ذیق وقت دیگه ورلد یک رو گذاشتم کنار.یادش بخیر.
چه حالی میداد ادم رنک یک ورلد یک باشه.الان ممد بیا از اونم بپرس![]()
حالا اینارو بیخیال.اینجا رو بچسبید.:
اینها از زحمات گران قدره من هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)