شما پینگ بگو من همین الان برات رو خط مخابرات بگیرم,من که 2مگ دارم از 250 پایین نمیاد خداییش
اگر هم 128 شما واقعا روی 8 داره میچرخه تو سایت پایین ثبت شکایت کن از مخابرات استانت
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما پینگ بگو من همین الان برات رو خط مخابرات بگیرم,من که 2مگ دارم از 250 پایین نمیاد خداییش
اگر هم 128 شما واقعا روی 8 داره میچرخه تو سایت پایین ثبت شکایت کن از مخابرات استانت
خب پس با حساب حرفهای دوستمون mv217010 و dj77 وسوسه شدم برم درگیره خط تلفن و مودم خریدن و راه انداختنه اینترنته یک مگ روش شدم. فقط خداکنه مخابرات واسه ما تاقچه بالا نگذاره که نداریم 1 مگ و بهت نمیدیم و ... من مخابرات شهید غریبی ام و ظاهرا یک کم گیر اند.
اوه راستی داستانه خرید مودم هم جای خود داره. یکی از دوستان رفته بود مخابرات بهش گفته بودند فقط دی لینک باشه یا تی پی لینک. به نظرتون از خودشون بخرم که بعدا درگیره گیرهاشون نشیم ؟
به شدت تصمیم دارم بزارم رو دانلود شب تا صبح همون 100 کیلوبایت رو بگیره . خداکنه بهم ماهیی 150 گیگ رو بده و نزنن محدودمون کنن مثل شاتل.
الان به اسمه شاتل حساسیت پیدا کردم. میخوام بزنم منهدمش کنم !![]()
در مورد مودم هم بهت پیشنهاد میدم این 2تا مارکی که گفتی رو نگیر کلا چون کیفتش مودمهاش پایینه و اون حرف هم که حتما باید این باشه چرته,بهت پیشنهاد میدم zyxel بگیر کیفتش خوبه و رو خطتت هم تاثیر منفی نداره من برای دوستمم که نت تازه گرفته بود zyxel گرفتم کانفینگ کردم رو خط مخابراتش الانم داره مثل هلو دانلود می کنه مشکلی هم نداره راضی هم هست. ولی از اون tp-link ها من دیدم که قاطی کنه تنظیمات رو اصلا داخل خودش نگه نداره یا نویز زو خط ایجاد کنه.
این هم یه نمونه پینگ مخابرات همین الان گرفته شد برای راهنمایی بیشتر دوستان
مخابرات اصلا محدود نمیکنه برو خیالت تخت![]()
شکایت زدم.......میکن 1 به 8 هستش دیگه
طبیعیه
جالب اینجاست 256 نامحدودش رو 30-32 قفل شده و واقعیه.............مخابرلت مازندران نموده ما رو![]()
خوب راست میگن! 256 باید روی 30تا 32 باشه! قانون سازمان تنظیم هم تقسیم 1به 8 هست
دوستان شاتل در تویتر اکانت رسمی داره به آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شکایتی حرفی سخنی دارید می تونید بیایید اونجا بهش بگید.من که اعتراض می کنم کلاً سخنی برای گفتن نداره...
آره - الان مودمه خودم هم زایکسله و از 365 روزه سال 366 روز روشنه و مشکلی هم نداره.
نه من منظورم این بود برم واسه مخابرات این مارکایی که خودشون میفروشن رو بگیرم که اگه اینترنتشون به هر دلیل قطع شد فوری نگند به خاطره مودمته و به ما ربطی نداره. ( کاری که تو خیلی از آی اس پی ها میشه )
یا مثلا بهشون بگی خودتون بیاید راهش بندازید و تحویلم بدید ، واست بازی در آرند.
کلا کانفیگش مشکلی نداره اما من همیشه معتقد ام واسه راه اندازیه هر سرویسی باید بگی خود شرکت بیاد بهت تحویل بده که بعدا مساله نشه.
نه رو خط مخابرات منم الان زایکسل هست عالیه,خواستی بگیری زایکسل بگیر,مارکهایی که خودشون میفروشن کیفیتش پایینه! وگرنه مودم ADSL وقتی ست بشه خودش وصل میشه. جدیداً مخابرات هواوی هم آرده مودم کلا تو کار چینی درجه 2 و 3 هست....
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)