تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4546 از 4751 اولاول ... 35464046444644964536454245434544454545464547454845494550455645964646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,451 به 45,460 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

این پست دوباره ارسال شد ... sorry !

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما تو پست 45433 یک سوال پرسیدیم هیچکس اصلا مارو ندید که بخواد جواب بده ! دوباره میپرسم امیدوارم پاسخی دریافت شه .

سه سوال مهم - لطفا دوستان راهنمایی کنن :

1- اگر من برم یک خطه دیگه از مخابرات بگیرم ( میخوام اون شاتل رو نگه دارم ) ، بهم روش 2 مگه نامحدود میدند ؟ ( تهران ام )

2- با 2 مگه نامحدود در 30 روز حداکثر میشه چند گیگ دانلود کرد بدون افته سرعت ؟

3- و سوال آخر اینکه 2 مگ چقدر سرعت میده بهم ؟
    1-بله
    2-پانصد تا شیشصد گیگ در ماه
    3- 256کیلوبیت در ثانیه

3. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

1-بله
    2-پانصد تا شیشصد گیگ در ماه
    3- 256کیلوبیت در ثانیه
    خب اینکه همش عالیه ! پس چرا ما داریم میریم از شاتل میگیریم که نهایت میگذاره 100 گیگ دانلود کنی با پوله دو برابر ؟؟

دارم فکر می کنم بدیه مخابرات چیه که کسی زیاد نمیره طرفش یا هنوز خیلی ها مشتری امثال شاتل اند ؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اولا که من سرویسهای اکو شاتل منظورم هست که حجمی هستند,دوماً که مصوبه جلوی منه شما از بند چند این مصوبه استخراج کردی که برای اکانتهای حجمی هست؟! بگی ما هم بدونیم حداقل بند شماره چند شما منظورته خوبه؟!
    ساعت رایگان جزو این قانون نیست عزیز شما زنگ بزنید به شاتل بگید شبانه برداره یعنی دانلود بدون شبانه می بنید سرعت همیشه روی همون سرعت خرید هست .

در مورد نامحدود شما با سرعت 128 در ماه می تونید 40 گیگ دانلود کنید که شاتل بیشتر از این میده پس باز شامل این قانون نمی شه .

دوم شما در مصوبه خیره نشید این مصوبه ها نوشتاری بیش نیست مثل هزار نوشتاز دیگه مثل شکایت هست که کشکی بیشتر نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعت رایگان جزو این قانون نیست عزیز شما زنگ بزنید به شاتل بگید شبانه برداره یعنی دانلود بدون شبانه می بنید سرعت همیشه روی همون سرعت خرید هست .

در مورد نامحدود شما با سرعت 128 در ماه می تونید 40 گیگ دانلود کنید که شاتل بیشتر از این میده پس باز شامل این قانون نمی شه .

دوم شما در مصوبه خیره نشید این مصوبه ها نوشتاری بیش نیست مثل هزار نوشتاز دیگه مثل شکایت هست که کشکی بیشتر نیست

آهااااا شما قانون از خودت در میاری که ساعات رایگان جزء قانون اشتراک 1 به 8 نیست برام جالبه... حالا من از شاتل شکایت کردم طبق همین بند کاری نداره مشخص میشه به نتیجه میرسه یا نه دیگه شما اینم در نظر داشته باش که منم دارم با 2مگ مخابرات ماهی 300گیگ دانلود انجام میدم و حتی اگر تا 500گیگ در ماه هم پیش برم منو محدود نمی کنه مثل شاتل.
    پس نتیجه می گیریم شاتل اصلا سرویس نامحدود ارایه نمیده!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اینکه همش عالیه ! پس چرا ما داریم میریم از شاتل میگیریم که نهایت میگذاره 100 گیگ دانلود کنی با پوله دو برابر ؟؟

دارم فکر می کنم بدیه مخابرات چیه که کسی زیاد نمیره طرفش یا هنوز خیلی ها مشتری امثال شاتل اند ؟؟
    اولاً که مخابرات استان تهران طرحهایی مثل نامحدود داره وبقیه استانها اگر نگیم همه ولی حجمی ارایه می دهند,دوما اینکه من یکی به این راحتی خط شاتلم رو تخلیه نمی زنم چون می دونی مردم ما عادت کردن به یه چیزی که بهشون بگی نمیشه طرف هم قبول می کنه! کار به نظر من نشد نداره! منم بخاطر اینکه شاتل رو نگه داشتم بخاطه اینه که پیگیره حقم هستم و می خوام ببینم این اشتراک 1 به 8 کجا داره رعایت میشه که ما نمی بینیم. وگرنه من دیشب پینگ مخابرات هم فکر کنم تو تاپیک استان خوزستان گذاشتم پینگش زیر 150 هست!
    ولی اینکه برای منی که دارم ارشد IT می خونم شاتل بیاد به من بگه که نمیشه منم تخلیه بزنم برای خود من زور داره. من اینهارو ول نمی کنم طبق همون جدولی که در سایت 195 هم اومده در بخش پرسشهای متداول عین اون تعرفه های نامحدود رو مخابرات داره ارایه میده ولی شاتل از ارایه ش به مشترک سر باز میزنه.
    همه اینها مشکل هست. وگرنه مودم شاتل من بالای 2هفته ست خاموشه!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

اولاً که مخابرات استان تهران طرحهایی مثل نامحدود داره وبقیه استانها اگر نگیم همه ولی حجمی ارایه می دهند,دوما اینکه من یکی به این راحتی خط شاتلم رو تخلیه نمی زنم چون می دونی مردم ما عادت کردن به یه چیزی که بهشون بگی نمیشه طرف هم قبول می کنه! کار به نظر من نشد نداره! منم بخاطر اینکه شاتل رو نگه داشتم بخاطه اینه که پیگیره حقم هستم و می خوام ببینم این اشتراک 1 به 8 کجا داره رعایت میشه که ما نمی بینیم. وگرنه من دیشب پینگ مخابرات هم فکر کنم تو تاپیک استان خوزستان گذاشتم پینگش زیر 150 هست!
    ولی اینکه برای منی که دارم ارشد IT می خونم شاتل بیاد به من بگه که نمیشه منم تخلیه بزنم برای خود من زور داره. من اینهارو ول نمی کنم طبق همون جدولی که در سایت 195 هم اومده در بخش پرسشهای متداول عین اون تعرفه های نامحدود رو مخابرات داره ارایه میده ولی شاتل از ارایه ش به مشترک سر باز میزنه.
    همه اینها مشکل هست. وگرنه مودم شاتل من بالای 2هفته ست خاموشه!
    اینایی که شما گفتی به جای خود - خود منم میدونم شاتله تهه دزده و واقعا هم گرون فروشه و هم حداقل مثل تعهد مخابرات عمل نمی کنه.

ولی سوال من چیزه دیگه ایه. من میخوام بدونم مثل من و شما خیلی های دیگه هم سیستمه دزدیه شاتل رو میدونن و محدودیته دانلودش رو. پس چرا خیلی ها نمیرند سمته مخابرات ؟ حتما یک سری بدی داره که من دقیقا میخوام بفهمم اونا چیه.

من قصدم اینه که شاتل رو نگه دارم واسه وب گردی و برم از مخابرات هم یک خط تلفن بگیرم و روش یک مگ راه بندازم واسه دانلود. شما که میگی در ماه 300 گیگ میگیری با دو مگ ، پس من هم میتونم 150 گیگ بگیرم با یک مگ دیگه. درسته ؟

اما نگرانم برم خط بخرم ، مودم بخرم ، پول هم دو جا بدم آخر سر وقتی بیان وصل کنن ببینم مثلا 4 روز وصله 5 روز قطعه. یا مثلا اصلا نگذارند سرعتم بیاد روی 125 کیلوبایت. یا اصلا نگذارند 100 گیگ دانلود کنم.

واسه همین دارم جستجو میکنم ایرادهای اینترنته مخابرات رو در آرم که بیشتر از این ضرر ندم. شاتل که دهنه مارو آسفالت نمود !

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اونها دیگه اصل دزد هستند... مرکزشم همونجاست دیگه...
    مخابرات ما تنها بدرد گیم انلاین میخوره..که اونم با این خرابکاری های زیر ساخت و بستن پروتکل udp بدرد نمیخوره....!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

اینایی که شما گفتی به جای خود - خود منم میدونم شاتله تهه دزده و واقعا هم گرون فروشه و هم حداقل مثل تعهد مخابرات عمل نمی کنه.

ولی سوال من چیزه دیگه ایه. من میخوام بدونم مثل من و شما خیلی های دیگه هم سیستمه دزدیه شاتل رو میدونن و محدودیته دانلودش رو. پس چرا خیلی ها نمیرند سمته مخابرات ؟ حتما یک سری بدی داره که من دقیقا میخوام بفهمم اونا چیه.

من قصدم اینه که شاتل رو نگه دارم واسه وب گردی و برم از مخابرات هم یک خط تلفن بگیرم و روش یک مگ راه بندازم واسه دانلود. شما که میگی در ماه 300 گیگ میگیری با دو مگ ، پس من هم میتونم 150 گیگ بگیرم با یک مگ دیگه. درسته ؟

اما نگرانم برم خط بخرم ، مودم بخرم ، پول هم دو جا بدم آخر سر وقتی بیان وصل کنن ببینم مثلا 4 روز وصله 5 روز قطعه. یا مثلا اصلا نگذارند سرعتم بیاد روی 125 کیلوبایت. یا اصلا نگذارند 100 گیگ دانلود کنم.

واسه همین دارم جستجو میکنم ایرادهای اینترنته مخابرات رو در آرم که بیشتر از این ضرر ندم. شاتل که دهنه مارو آسفالت نمود !
    سلام دوست عزیز
    مخابرات پاییز خیلی قطعی نت داشت و پشتیبانی ضعیف ....اصلا کسی نبود جواب بده(دلیل فرار کردن مشتریان).ولی الان نه قطعی داره نه سوالات ادم رو هوا میمونه .هستند برای جواب گویی
    درضمن سرعت های نامحدودش فقط 1 و 2 مگ و 256 نامحدودش واقعی هستش !!!!برا همین زیاد طرفدار نداره!!!پینگش برا بازی آنلاین و فیلم دیدن خوب نیست
    اگه برا وب گردی میخوای و دانلود 1 مگ نامحدود عالیه که سرعت حدود 100 میچرخهمن الان 128 نامحدود دارم 4-8کیلوبایتهدرصورتی که باید 16 باشه.(و این یعنی دزدی)

11. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته حرف شما آدم قبل از خرید هرچیزی باید تحقیق کنه,منم اول دقدقه شما رو داشتم چون 2سال پیش مخابرات رو میدیدم که اوضاع سرویسهاش واقعاً داغون بود! مثلا 2 3 سال پیش شما 512 میگیرفتی سرعتت از 30کیلو بالاتر نمی رفت! داتستان منم اینطوری بود که شهریور پارسال شاتل همین بازی رو سر من در آورده بود و فقط کم بود بزنم مودم رو خورد کنم از دست شاتل که یکی از بچه های MDF مخابرات رو دیدم بهم داستان رو توضیح داد که مخابرات مثل اولش نیست خوب شده اولش منم باور نکردم ولیبعد از یکی دو هفته گفتم خط ثابت که 50 تومنه ! اینم ما تست کنیم چه اشکال داره! خلاصه من رفتم خط رو گرفتم اومدن کارهاشم انجام دادند سرویس اولیه منم روی 1مگ گرفتم بعد که دیدم نه واقعا داره 130تا 120کیلو دانلود رو به من میده و نرم افزار مانیتورینگ منم این رو تایید می کنه رفتم 2مگش کردم گفتم ماهی 74 تومن نوش جونشون!

ولی دلیل اینکه شما میگی چرا با اینکه مخابرات داره همچین سرویسهایی میده باز ملت میرن سمت شاتل چند تا دلیل عمده داره : 1-در اکثر استانها مخابرات فقط سرویسهای محدود میده و نه نامحدود 2-مشترکینی هستند که طرز فکر پارسال نو دارند و فکر می کنند کیفیت مخابرات مثل سابق مونده 3-ترس از اینکه خط شاتل رو تخله بزنند و نکنه مخابرات بد باشه و سرویس شاتل هم از دست بدند 4-قطعی های زیاد که احتمال می دهند وجود داشته باشه
    باز دوستان اگر مواردی می خواند اضافه کنند بفرمایند ما هم خوشحال میشیم.

13. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •