تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4544 از 4751 اولاول ... 35444044444444944534454045414542454345444545454645474548455445944644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,431 به 45,440 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

آقا ما آرت یک داشتیم زدیم 70 گیگ دانلود کردیم و محدودمون کردن. گفتیم عیبی نداره میریم آرت 2 که محدودیت برداشته شه. آرت 2 رو که گرفتم 30 گیگ دانلود کردیم باز زدن محدودمون کردن !

یعنی عملا در یک ماه شد 100 گیگ. طبق گفته ی پشتیبانی که زدم دهنه شرکت رو صاف کردم با این حجمه دانلود اما خب چه کنیم ؟ نیازه بابا ... مجبورم میفهمی ؟؟ مجبوورر

حالا سوال مهم اینه که لطفا دوستان راهنمایی کنن :

1- اگر من برم یک خطه دیگه از مخابرات بگیرم ( میخوام اون شاتل رو نگه دارم ) ، بهم روش 2 مگه نامحدود میدند ؟ ( تهران ام )

2- با 2 مگه نامحدود در 30 روز حداکثر میشه چند گیگ دانلود کرد بدون افته سرعت ؟

3- و سوال آخر اینکه 2 مگ چقدر سرعت میده بهم ؟

جنبه ندارم دیگه .. نیاز به دانلود بالای 100 گیگ دارم در ماه

در آغاز فعالیت Online4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

والا ما که آرت4 داشتیم به محض اینکه 22گیگ در ماه رو رد کردیم سرعت از 400خورده ای اومده روی 100! بعدش هم باز کمتر شد حتی تا 32 هم اومد!!! ماهی 53 تومن بدم که شاتل محدودم کنه؟! رفتم 2مگ مخابرات گرفتم نامحدود سرعتش از 250 پایین تر نمیاد.
    باید بدونی چطور دانلود کنی !!! همون اینترنت مخابراتی که می گی، برو فرومشو بخون ببین چه بساطی داره... اولش سرعت اکیه، شاهنامه آخرش خوشه!!!

حداقل تو شاتل یه جایی هست که بشه تماس گرفت و 24 ساعته پاسخگو باشن...

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

برای من که ارسال رایگان محسوب میشه.

برای شما که نه، برای همه!

شاتل کلاً ترافیک آپلود رو چند ماهی هست برای همه رایگان کرده و اصلاً جزو آمار ترافیک حساب نمیکنه...

توی my.shatel.ir می تونی بری ببینی...

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید بدونی چطور دانلود کنی !!! همون اینترنت مخابراتی که می گی، برو فرومشو بخون ببین چه بساطی داره... اولش سرعت اکیه، شاهنامه آخرش خوشه!!!

آره حداقل تو شاتل یه جا هست بزنن اینترنت 8مگتو تبدیل کنن دانلودشو به 11کیلوبیت در ثانیه...
    والا من الان بیشتر از 6ماهه نت مخابرات دارم مصرفمم با Networx مانیتور می کنم ماهیانه میانگین من 300گیگ دانلود انجام دادم با مخابراتو اقعاً نامحدودی که به شما میده نامحدود هست! نه مثل شاتل حتی رو آرتشم باشی یه گیگ خاص رو رد کنی بزنه بترکونت!
    با شاتل 300گیگ دانلود کنی که کلاً میان خطو جمع می کنن
    میگم مخابرات خوبیش اینه که اشتراک 1به8 رو رعایت می کنه وگرنه سرعت الان خط 2مگ من هنوزم که هنوزه روی 250کیلوبیت بر ثانیه هست و پایین تر نمیاد!
    میگم منم کاربر تازه مخابرات نیستم از شهریور پارسال 2مگ نامحدودشو دارم در کنار خط شاتل ولی محدودیتی ن تو سرویسهای نامحدود مخابرات ندیدم!
    Last edited by dj77; 09-04-2014 at 18:55.

5. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

این رو اقعا خوب گفتی بدترین پشتبانی در ایران برای مخابرات هست من یک خطم روی مخابرات هست 3 سالی می شه یک بار هم زنگ نزدم

ولی پشتبانی شاتل واقعا با سواد و کار راه انداز هست ولی کاربر هنوز درک نکرده اون پشتبانی اونچا نشته سیاست کلی شرکت رو داره انجام میده برای سرعت اینترنت و محدودیت ... هیچ کاری نمی تونه بکنه .

یک چیزی بگم حاصل 7-8 سال هست اینترنت در هر منطقه فرق می کنه من جایی بودم کوچه پشتی ما از یک مرکز بود من از یک مرکز دیگه من سرعت 1.1 مگ روی شاتل داشتم اون به زور 150 می رسید حالا بر عکس اون مخابرات بهتر بود ماله من بدتر این همه شرکت هست باید هی تحقیق کنی تا به شرکت ایده آل برسی خدا رو شکر این همه باگ دارن که دل سیری از عزا در بیاری

7. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این رو اقعا خوب گفتی بدترین پشتبانی در ایران برای مخابرات هست من یک خطم روی مخابرات هست 3 سالی می شه یک بار هم زنگ نزدم

ولی پشتبانی شاتل واقعا با سواد و کار راه انداز هست ولی کاربر هنوز درک نکرده اون پشتبانی اونچا نشته سیاست کلی شرکت رو داره انجام میده برای سرعت اینترنت و محدودیت ... هیچ کاری نمی تونه بکنه .

یک چیزی بگم حاصل 7-8 سال هست اینترنت در هر منطقه فرق می کنه من جایی بودم کوچه پشتی ما از یک مرکز بود من از یک مرکز دیگه من سرعت 1.1 مگ روی شاتل داشتم اون به زور 150 می رسید حالا بر عکس اون مخابرات بهتر بود ماله من بدتر این همه شرکت هست باید هی تحقیق کنی تا به شرکت ایده آل برسی خدا رو شکر این همه باگ دارن که دل سیری از عزا در بیاری
    آره درسته پشتیبانی مخابرات واقعاً ضعیف هست هررر از بر تشخیص نمیده قبول دارم این حرف رو چون چیزیه که واقعاً هست! شما هم درسته مثلا طی 1ماه یکی دو بار مشکل پیدا کنی و به پشتیبانی نیاز داشته باشی منم نمی گم وجودش لازم نیست بلکه خیلی هم واجبه ولی همین شاتل که پشتیبانی خوبی هم داره آیا طرح خوبی هم برای افراد پر مصرف (طرحهای واقعاً نامحدود) داره؟! شما در طول روز هم که نمی خوای با پشتیبانی فایل دانلود کنی یا کار انجام بدی مهم طرح تعرفه و نوع سرویس شماست که شاتل هم طرح تعرفه نامحدود نداره کلاً . وگرنه کی بدش میاد شاتل هم بیاد مثل مخابرات تعرفه های نامحدود با همون ضریب اشتراک استاندارد 1به 8 ارایه بده ما هم ازش استفاده می کینم!

مخابرات هم از حق نگذریم کیفیتش از اوایل خیلی بهتره شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من امروز اینترنت شاتلم وصل شد. سرعت قرارداد 1024
    اینم تست سرعتش:

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آره درسته پشتیبانی مخابرات واقعاً ضعیف هست هررر از بر تشخیص نمیده قبول دارم این حرف رو چون چیزیه که واقعاً هست! شما هم درسته مثلا طی 1ماه یکی دو بار مشکل پیدا کنی و به پشتیبانی نیاز داشته باشی منم نمی گم وجودش لازم نیست بلکه خیلی هم واجبه ولی همین شاتل که پشتیبانی خوبی هم داره آیا طرح خوبی هم برای افراد پر مصرف (طرحهای واقعاً نامحدود) داره؟! شما در طول روز هم که نمی خوای با پشتیبانی فایل دانلود کنی یا کار انجام بدی مهم طرح تعرفه و نوع سرویس شماست که شاتل هم طرح تعرفه نامحدود نداره کلاً . وگرنه کی بدش میاد شاتل هم بیاد مثل مخابرات تعرفه های نامحدود با همون ضریب اشتراک استاندارد 1به 8 ارایه بده ما هم ازش استفاده می کینم!

مخابرات هم از حق نگذریم کیفیتش از اوایل خیلی بهتره شده

منم از خدامه که همیشه صبح تا شب با سرعت خفن دانلود کنم و اصلاً سرعتم کم نشه! نکته ای که خیلی مهمه اینه که اگه قرار باشه همه صبح تا شب دانلود کنن دیگه چی می خواد به بقیه که فقط Page باز می کنن یا CHAT می کنن برسه!؟
    در هر صورت هر چیزی فرهنگ استفاده خودش رو می طلبه!!!سرویس اینترنت توی ایران Share هست، اشتراکیه پس بدیهیه که سرعت بر اساس مصرف کاربر نوسان داشته باشه... من خیلی از دوستام از مخابرات سرویس داشتن و الان همه شون Switch کردن روی شرکتهای خصوصی...

واقعیتش مخابرات پهنای باند مال خودشه، پس تا جایی که راه داره سرویس می فروشه و همیشه مشترکا از سرعت افتضاحش می نالن... البته توی برخی مرکز هم اوکیه!

من به نظرم باید یه جوری به گوش شرکتهای خصوصی مثل شاتل برسونیم که سرویس نامحدود برای Downloader ها راه بندازن...

11. این کاربر از Online4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم از خدامه که همیشه صبح تا شب با سرعت خفن دانلود کنم و اصلاً سرعتم کم نشه! نکته ای که خیلی مهمه اینه که اگه قرار باشه همه صبح تا شب دانلود کنن دیگه چی می خواد به بقیه که فقط Page باز می کنن یا CHAT می کنن برسه!؟
    در هر صورت هر چیزی فرهنگ استفاده خودش رو می طلبه!!!سرویس اینترنت توی ایران Share هست، اشتراکیه پس بدیهیه که سرعت بر اساس مصرف کاربر نوسان داشته باشه... من خیلی از دوستام از مخابرات سرویس داشتن و الان همه شون Switch کردن روی شرکتهای خصوصی...

واقعیتش مخابرات پهنای باند مال خودشه، پس تا جایی که راه داره سرویس می فروشه و همیشه مشترکا از سرعت افتضاحش می نالن... البته توی برخی مرکز هم اوکیه!

من به نظرم باید یه جوری به گوش شرکتهای خصوصی مثل شاتل برسونیم که سرویس نامحدود برای Downloader ها راه بندازن...

آره چه اشکالی داره برای افرادی که دانلود زیاد می کنن سرویس نامحدود قرار بدن و سرویسشون از بقیه مشترکین جدا بشه! میگم من ساعاتی که دانلود نمی کنم هم پیج باز کردن مخابرات مناسبه واقعاً یا مثلا تک کانکشی 2مگ تا220 کیلو هم دانلود میده,کیفیت سرویسهای مخابرات با دو سال پیش خیلی فرق کرده 2,3 سال پیش یادمه همش قطع میشد یا سرعت پایین تر از سرویس بود ولی بعد از افزایش قیمتهای پارسال سرویسهاش و تبدیل اشتراک 1به 10 به 1به8 واقعاً کیفتش بالا اومد.

بعدش هم شاتل الان بیشترین پهنای باند کشور رو در اختیار داره و مشترکینش هم از مخابرات بیشتر نیست ,پس این نشون میده واقعا اگه بخواد سرویس دانلود نامحدود ارایه بده می تونه خودش نمی خواد چون به صرفش نیست و دیگه کسی سراغ سرویس اکویی که منی که 8مگ دارم ور داشته سرعتمو کرده 11کیلوبیت در ثانیه نمیره واقعاً

اگر هم واقعاً به صرفه نبود این سرویسها مخابرات ور نمی داشت 2مگ نامحدود رو بده 74 تومن براش هم مهم نباشه شما چقدر دانلود می کنی. چون همون پهنای باندی که داره به مخابرات فروخته میشه با همون قیمت هم به شاتل فروخته میشه که شاتل داره به اسم کیفت بهتر و پشتیبانی بهتر پول اضافه تری بابت سرویسهاش میگیره
    من یه چیزی هم به شما بگم شاتل سرویس اختصاصی هم داره یعنی 1به1 برای مثال 128 اختصاصی رو شاتل داره میده بالای 150 تومن بطور ماهیانه(نامحدود) ولی همین سرویس رو مخابرات داره میده ماهی 42 (1مگ نامحدود) اینجاست که گران فروشی شاتل محرض یشه.

13. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان وضعیت شاتل با فیـلتر شکن ها چطوره؟
    میشه با فیـلترشکن از یوتیوب مستقیم فیلم دید بدون قطع و وصلی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •