سلام . من اگه بخوام یه سرویس محدود با سرعت حداکثر 1 مگ رو برای یک سال بگیرم و در ساعت ترافیک رایگان شبانه دانلود داشته باشم چه ISP رو پیشنهاد میدید در تهران منطقه 5
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام . من اگه بخوام یه سرویس محدود با سرعت حداکثر 1 مگ رو برای یک سال بگیرم و در ساعت ترافیک رایگان شبانه دانلود داشته باشم چه ISP رو پیشنهاد میدید در تهران منطقه 5
این رو گفتم چون یه مطلع قبلاً توی همین تاپیک گفته بود که به بعضی شهرها آوانس میدن که مشتری جمع کنن. جاهایی که مشتری دارن و دم در خوابیده که دیگه نیاز به تشویق ندارن.
اتفاقاً حرفتون به نظرم شوخی نیست و باید هم اینجوری باشه. وگرنه چرا باید یه شهر نزدیک مثل تهران با سرعت دو مگ بده و اونجا اینجور کند باشه؟ پس مشکل از شرکت نیست و یه سیاست منطقهای هست.
باور کنید برای همه نیست و من رفتم توی هفته سوم محدودیت و هنوزم خبری از آزاد شدن اکانتم نیست.
برای من جالبه که حتی با سرور داخلی و حتی سرور خود شاتل دانلود کردم و محدود شدم. الان هم سرعت هنوز با سرور داخل و خارج یکی هست و در حد دایالآپ. گویا این قضیه سرور داخلی هم تشویقی هست و برای یه عده جواب میده و برای یه عده نه. الکی پول یک ماه شارژ برای تغییر آدرس به سرور ایرانی دادم که هنوز هیچ خیری ازش بهم نرسیده. نه توی سرعت و نه توی محدود شدن و یا نشدن.
شاتل کلا خیلی باحاله.... من مودم خودمو بعد از 2هفته روشن کردم از شاتل سرعت 8مگ دارم دیشب روشن کردم می بینم سرعت دانلودم روی 11کیلوبیت در ثانیه بیشتر نمیشه!طبق ماده 4 مصوبه جلسه 152 كمسيون تنظيم مقررات ارتباطات مورخ 1391/8/14 شركت هاي فراهم آورنده خدمات بايد حداقل يك هشتم سرعت قرارداري را تضمين كنند. شاتل به هیچ عنوان به این مصوبه پایبند نیست و قوانین برای خودش وضع می کنه.
عجب!
چه قدر دانلود کرده بودی مگه؟
به نظر من سمت سرور ایرانی هم نرو...اول که شدید تابلو شده دوم هم زیر نظر شاتله...اسمت بره تو لیستشون دیگه با خداست از لیست دراومدنت![]()
کسی میدونه بعد از اینکه حجم ترافیک رو فقط موقع دانلود کم میکنن برای آپلود هم محدودیتی گذاشتن یا نه؟
مثلا اگه بخوام ۳ ۴ گیگابایت آپلود کنم ممکنه مثل قدیما از ترافیکم کم بشه یا سرعتش پایین بیاد؟
والا اینطوری که درسایت شاتل زده آپلود چند وقتی میشه رایگان شده و حجمی بابت آپلود از کربران کم نمی کنه ولی شما با یک فایل کم حجم تست کن و ترافیکتو بعد از آپلود چک کن
برای من که ارسال رایگان محسوب میشه.
هم اکنون 331 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 331 مهمان)