تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4543 از 4751 اولاول ... 35434043444344934533453945404541454245434544454545464547455345934643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,421 به 45,430 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام . من اگه بخوام یه سرویس محدود با سرعت حداکثر 1 مگ رو برای یک سال بگیرم و در ساعت ترافیک رایگان شبانه دانلود داشته باشم چه ISP رو پیشنهاد میدید در تهران منطقه 5

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

محدود شدن دانلود ربطی به اکانت نداره
    تو مناطق مختلف محدودیت فرق داره

یک نفر تو یه شهر با 10 گیگ دانلود محدود میشه
    یکی تا 25 گیگ هم محدود نمیشه
    دلیلش هم مراکز مخابراتی تو شهر ها و استان ها هست

هرچقدر شهر بزرگتر و شلوغتر باشه (( تهران و ...... )) این محدود فشرده تر هست و راحت محدود میشید به دلیل شلوغی مراکز مخابراتی

ولی اگه یه شهر کوچیک باشه و یا حتی تو یه شهر بزرگ هم مرکز مخابراتی خلوت باشه محدودیت سبک هست

این رو گفتم چون یه مطلع قبلاً توی همین تاپیک گفته بود که به بعضی شهرها آوانس می‌دن که مشتری جمع کنن. جاهایی که مشتری دارن و دم در خوابیده که دیگه نیاز به تشویق ندارن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای اینکه حاج آقاهای اونجا به فساد کشیده نشن!!!!!!!!!!!!!!!!!

اتفاقاً حرفتون به نظرم شوخی نیست و باید هم اینجوری باشه. وگرنه چرا باید یه شهر نزدیک مثل تهران با سرعت دو مگ بده و اونجا اینجور کند باشه؟ پس مشکل از شرکت نیست و یه سیاست منطقه‌ای هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شاتل هم خداییش بد نیست نسبت به شرکت های خصوصی دیگه ای که داشتم از همشون بهتره... من با این سرویس آرت 2 تا الان 15 گیگ دانلود کردم تو 2 روز

باور کنید برای همه نیست و من رفتم توی هفته سوم محدودیت و هنوزم خبری از آزاد شدن اکانتم نیست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اخه خوبیش اینه که مرکز مخابراتی ما پهنای باندش بالاست و خیلی دیر محدود میکنه و سرور داخلی رو محدود نمیکنه مثلا من دو دوره قبل با ارت 1 75 گیگ دانلود داشتم

برای من جالبه که حتی با سرور داخلی و حتی سرور خود شاتل دانلود کردم و محدود شدم. الان هم سرعت هنوز با سرور داخل و خارج یکی هست و در حد دایال‌آپ. گویا این قضیه سرور داخلی هم تشویقی هست و برای یه عده جواب می‌ده و برای یه عده نه. الکی پول یک ماه شارژ برای تغییر آدرس به سرور ایرانی دادم که هنوز هیچ خیری ازش بهم نرسیده. نه توی سرعت و نه توی محدود شدن و یا نشدن.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاتل کلا خیلی باحاله.... من مودم خودمو بعد از 2هفته روشن کردم از شاتل سرعت 8مگ دارم دیشب روشن کردم می بینم سرعت دانلودم روی 11کیلوبیت در ثانیه بیشتر نمیشه!طبق ماده 4 مصوبه جلسه 152 كمسيون تنظيم مقررات ارتباطات مورخ 1391/8/14 شركت هاي فراهم آورنده خدمات بايد حداقل يك هشتم سرعت قرارداري را تضمين كنند. شاتل به هیچ عنوان به این مصوبه پایبند نیست و قوانین برای خودش وضع می کنه.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برای من جالبه که حتی با سرور داخلی و حتی سرور خود شاتل دانلود کردم و محدود شدم. الان هم سرعت هنوز با سرور داخل و خارج یکی هست و در حد دایال‌آپ. گویا این قضیه سرور داخلی هم تشویقی هست و برای یه عده جواب می‌ده و برای یه عده نه. الکی پول یک ماه شارژ برای تغییر آدرس به سرور ایرانی دادم که هنوز هیچ خیری ازش بهم نرسیده. نه توی سرعت و نه توی محدود شدن و یا نشدن.
    عجب!
    چه قدر دانلود کرده بودی مگه؟
    به نظر من سمت سرور ایرانی هم نرو...اول که شدید تابلو شده دوم هم زیر نظر شاتله...اسمت بره تو لیستشون دیگه با خداست از لیست دراومدنت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کسی میدونه بعد از اینکه حجم ترافیک رو فقط موقع دانلود کم میکنن برای آپلود هم محدودیتی گذاشتن یا نه؟
    مثلا اگه بخوام ۳ ۴ گیگابایت آپلود کنم ممکنه مثل قدیما از ترافیکم کم بشه یا سرعتش پایین بیاد؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میدونه بعد از اینکه حجم ترافیک رو فقط موقع دانلود کم میکنن برای آپلود هم محدودیتی گذاشتن یا نه؟
    مثلا اگه بخوام ۳ ۴ گیگابایت آپلود کنم ممکنه مثل قدیما از ترافیکم کم بشه یا سرعتش پایین بیاد؟
    والا اینطوری که درسایت شاتل زده آپلود چند وقتی میشه رایگان شده و حجمی بابت آپلود از کربران کم نمی کنه ولی شما با یک فایل کم حجم تست کن و ترافیکتو بعد از آپلود چک کن

10. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا اینطوری که درسایت شاتل زده آپلود چند وقتی میشه رایگان شده و حجمی بابت آپلود از کربران کم نمی کنه ولی شما با یک فایل کم حجم تست کن و ترافیکتو بعد از آپلود چک کن
    برای من که ارسال رایگان محسوب میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 331 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 331 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •