تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4540 از 4751 اولاول ... 35404040444044904530453645374538453945404541454245434544455045904640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,391 به 45,400 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان به اینترنت نیاز دارم 2 روز دیگه ثبت نام یارانه اس ها
    اگه تخلیه کنم بی اینترنت میشم یه هفته
    یارانه رو رد کردی ثبت نامت کامل شد برو برای تخلیه,من شنیدم مخابرات استان قم سرویسهای نامحدود هم میده به مشترکین

2. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وقتی پولی رو بگیرن دیگه گرفت من اکو رو 6ماهه کردم شاتل که دیگه نمیاد تفاوت اون 6ماه رو به من بده!!! دیگه خیلیییی بخواد قانونی عمل کنه که بعید هست بخاطر اینکه 3گیگ ماهیانه رو کرده 4 گیگ اون پول منو گیگ زورکی به من میده... همین الانش داره تخلف می کنه ! شما دنبال ما التفاوت هستی!

والله من دنبالش نیستم، خودش قولش رو می‌داد. ولی یه نکته جالب اینجاست که دقیق یادمه وقتی بار اول خبر رو می‌نوشت بطور کلی می‌گفت اونهایی که طرحشون ارزون شده. اما الان دیدم که خبر رو اصلاح کردن و دقیقاً گفتن کدوم طرحها که فقط شامل طرحهای کم‌سرعت هست و بالاترها رو در نظر نمی‌گیره.

"حال آن که، محاسبه جبران تغییر تعرفه‌ها برای مشتریان سرویس‌های ECO256-12، ECO256-6، ECO256-3، ECO128-12 و همچنین ECO512-6، ECO512-3 و ECO512-12 که سرویس آنان کاهش قیمت داشته، در حال انجام است و نتایج آن به زودی به اطلاع این دسته از مشتریان خواهد رسید."

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست من،من الان کاشان هستم و اینترنت اینجا هم،بایت هستش...برای همین نمی تونم اصفهان را چک کنم ولی اینترنت کاشانم هم(که از نظر کیفیت و پشتیبانی 2-3 برابر شاتل بهتره)چند روزی هست با اختلال(پینگ 300 و پکت لاست 15%) نوسانی-همراهه..فکر می کنم مشکل از زیرساخت باشه که داره بازهم تغییرات ایجاد میکنه...فقط امیدوارم مثل دفعه قبلی ادامه دار نباشه(چند ماه پیش به مدت 2 ماه تمام!!! مشکل پکت لاست و پینگ بالا داشتم!)
    الان مشکل شبانتون حل شده؟اگه 2 هفته ای هست محدود هستید حتما به پشتیبانی ایمیل بزنید و گلایه کنید که 2 هفته هست محدودم و هنوز بدون اینکه دانلود داشته باشم محدودم کردین و آشنایان ما تعریف شاتل را می کردن و میگفتن کیفیتش خیلی خوبه و..(چاخانشونو بکن)شاید مشکلت حل بشه...راستی چت انلاین به درد نمی خوره حتما ایمیل بزن
    اون گیگ را هم متذکر بشو که مطمئنم اون رو درستش می کنند(امکان نداره بهت پول برگردونند...همون گیگ رو میدن)

این چند شب که گفتین کلاً‌ خاموش کن کرده بودم والان برای تست مجدد وصل کردم که دیدم نه هنوز سرعت بعد از یک شب می‌ره روی دایال‌آپ و نهایت نهایت ۱۲۸ کیلوبیت.
    این ایمیل رو هفته پیش زدم و فکر کنم همون خانم معروفه که اینجا ازش تعریف می‌کردن‌﴿بداخلاق با لحن تند و حرف زدن سریع بدون گوش دادن به حرف طرف روبرو﴾ بهم زنگ زد و بعد از حدود 40-45 دقیقه دیدم غیرمستقیم بهم وعده یک ماه یا بیشتر رو می‌ده. یعنی عملاً چیز مفید و قابل اطمینانی نگفت. برای همین هم بود که موقت اون یکی مودم که مال مبین‌نت هست رو شارژ کردم که حداقل شبها گیر نمونم.

5. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شاهکاری دیگه از شاتل قم
    این ایمیل همین الان اومد در پاسخ به تغییر سرویس به نامحدود یا اکو شبانه رایگان
    با سلام و احترام

جناب

متاسفانهدر مرکز مخابراتی شما امکان تغییر سرویس به سرویس های نامحدود و همچنین سرویس های با بسته شبانه رایگان وجود ندارد.
    شما میتوانید فقط سرویس فعلی خود را تمدید نمایید یا تغییر سرویس به سرویس های 128 یا 256 یا 512 Eco nfg انجام دهید.
    شما می توانید در صورت وجود هر گونه سوال و یا مشکل مالی در مورد سرویس، با یکی از 2 روش زیر به صورت 24 ساعته با همکاران فروش ما در ارتباط باشید:
    1:در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بعد از Login کردن در قسمت "صدای مشتری " مورد خود را شرح دهید، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما از طریق ایمیل خواهند بود.
    2:از طریق ارسال ایمیل به " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    امید است که پاسخ‌گویی به موقع و مطابق مراحل اعلام شده به درخواست‌ها، بتواند رضایت و خشنودی مشتریان عزیز را فراهم سازد.
    با سپاس

این دیگه از اون حرفها بود. مگه نوع اکانت که یه موضوع مجازی هست و توی سرورهای مرکزی خود شرکت (شاتل یا هر جای دیگه) تعیین می‌شه به مرکز مخابراتی ربطی داره. سرعت قابل ارائه یا نویز خط رو می‌شه بهونه کرد، ولی اینکه نمی‌تونیم بخاطر مرکز مخابراتی بهتون شبانه بدیم دیگه از اون باحال‌هاش بود.

7. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ای بابا... 40 درصد که خوبه... کدوم 40 درصد؟ طبق همین چیزی که شما خودت فرستادی میشه 96 درصد!!!
    راستی! این لینک منبع اصلیش رو نداری؟

گزارش اصلی مجلس که ۲۷ صفحه هست و مال همین پریروز یعنی ۱۷ فروردین ۹۳ هست کلاً مطالب جالبی داره و می‌تونه خیلی از بحثهایی که توی این تاپیک یا جاهای مشابه می‌شه رو بطور رسمی جواب بده. از اینجا دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشکلم اینه که خیلی وقتا نمی تونم کانکت بشم!!!

البته با یکی دوتا سرویس دیگه هم تست کردم به غیر از شاتل، که اونا هم مشکل دارن!!!

برای من هم بعضی وقتها اینجوری می‌شه و حتی مثلاً وایبر می‌گه که برنامه بلوک شده. اما کمی بعد دوباره وصل می‌شه. از دوستان و آشنایان هم پرسیدم و وضعیت اونها هم در شرکتهای دیگه یا شاتل اینطور هست. به نظر یه وضعیت کلی هست و باز دارن اون پشت یه کارهایی می‌کنن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والا ما که آرت4 داشتیم به محض اینکه 22گیگ در ماه رو رد کردیم سرعت از 400خورده ای اومده روی 100! بعدش هم باز کمتر شد حتی تا 32 هم اومد!!! ماهی 53 تومن بدم که شاتل محدودم کنه؟! رفتم 2مگ مخابرات گرفتم نامحدود سرعتش از 250 پایین تر نمیاد.

توی چند صفحه پیش سر دلایل نگفتن سقف دانلود شبانه صحبت شد که یکی از دلایل اون دادن امتیازات ویژه به بعضی از اکانتها مثلاً برای متقاضیان یه منطقه جغرافیایی خاص یا اکانتهای گروهی خاص هست. شاید مال ایشون هم از اون مدلها باشه و برای همین مشکل محدود کردن رو نداشتن. یادمه یکی از کاربرهای این تاپیک هم می‌گفت با سرعت ۸ مگابیت، بخش شبانه رو یکسره دانلود می‌کرده و هنوزم می‌کنه و محدودم هم نمی‌شه.

12. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

الان به اینترنت نیاز دارم 2 روز دیگه ثبت نام یارانه اس ها
    اگه تخلیه کنم بی اینترنت میشم یه هفته

اگه نشد مودمهای EDGE/GPRS یا اگه نداشتین همون اینترنت سیم‌کارت توی گوشیهای مدل جدید می‌تونه مشکل‌گشا باشه و خیلی معطل نمی‌مونید.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

گزارش اصلی مجلس که ۲۷ صفحه هست و مال همین پریروز یعنی ۱۷ فروردین ۹۳ هست کلاً مطالب جالبی داره و می‌تونه خیلی از بحثهایی که توی این تاپیک یا جاهای مشابه می‌شه رو بطور رسمی جواب بده. از اینجا دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرم یه تاپیک توی بخش اخبار هم براش درست کنید...

15. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی چند صفحه پیش سر دلایل نگفتن سقف دانلود شبانه صحبت شد که یکی از دلایل اون دادن امتیازات ویژه به بعضی از اکانتها مثلاً برای متقاضیان یه منطقه جغرافیایی خاص یا اکانتهای گروهی خاص هست. شاید مال ایشون هم از اون مدلها باشه و برای همین مشکل محدود کردن رو نداشتن. یادمه یکی از کاربرهای این تاپیک هم می‌گفت با سرعت ۸ مگابیت، بخش شبانه رو یکسره دانلود می‌کرده و هنوزم می‌کنه و محدودم هم نمی‌شه.
    میشه محدود می کنه شاتل بخصوص اکوها رو ! قبلاً برای سرورهای داخلی باز بود اونم الان حتی بسته شاتل!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 43 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 43 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •