مياي ورلد اسپيد كل كل ؟
هركي باخت ديگه تريبال بازي نكنه :دي
مياي ورلد اسپيد كل كل ؟
هركي باخت ديگه تريبال بازي نكنه :دي
گفتی اسپید... راستی کی اسپید باز میشه که بدون پرمیوم بشه رفت توش؟
خدا وکیلی ایریپابلیک به درد همون 5 دقیقه در روز هم نمی خوره.قا برو بچسب به ایروپابلیکت از اینا خیلی بیشتر حال میده من همشونو امتحان کردم بهترینشون همون ایرپابلیکه __________________
گیم دیزاینشون افتضاحه. فقط کسانی می تونن توش حال کنن که یا کارخونه دار باشن یا سیاستمدار. بقیه فقط باید چرخ بزنن تو بازی و چرت و پرت بخونن.
-------
بگذریم. به صورت جدی و46 رو شروع کردم.
به ما چه كه و46 رو شروع كردي !! به ما ربطي داره ؟ مستر به تو ربطي داره ؟ مسعود به تو چي به تو ربطي داره كه سگ ولگرد ورلد 46 رو به صورت جدي شروع كرد ؟! نه آقا به هيچ كدوم ما ربطي نداره به كارت برس !! :دي
-----
چه عجب يه بار ديديم روح سگ ولگرد اون بازي چرت فضايي رو ول كرد اومد داري بازيهاي باكلاس بازي ميكنه !! :دي
جون داداش ول كن اون بازيهاي درپيت رو واقعا خجالت آوره ادم مياد ميبينه داري يه بازي مضخرف انجام ميدي كلي هم تعريف ميكني كه خيلي خوبه و همه جا هم تبليغشو كردي ولي هيچكي نيومد !! :دي
حالا خداييش بازيش جالبه ؟
-----
در مورد ايروپابليك هم بگم كه اينجوري حرف نزن كه من خيلي ناراحت ميشما !! بازي خيلي توپي هستش ، من خودم يك سال پول جمع كردم !! + پول جمع كرده يك سوال رفيقم رو هم گرفتم شد 200 گلد و يك كارخونه كيو 5 زدم ولي همين كه كارخونه رو زدم اونجايي كه كارخونه زدم داره ارزون ترين قيمت هاي كل جهان رو ميده !! واقعا شانس چرت منو حال ميكني ؟!
حالا اسم من بد در رفته هرجا كسي خوش شانس هست به من ربط ميدن !!
-----
نميدونم جديدا چرا احساس ميكنم دوست دارم زياد زياد مطلب بنويسم !! فكر كنم دستم خيلي سريع شده !! :دي
----
حالا آقاي سگ ولگرد !! شما كه ايروپابليك بازي نميكني !! با اين حرفات هم معلومه كه قبلا بازي ميكردي و يه چيزايي هم ميدوني !! بيا هرچي پول داري به من بده دعات ميكنم خدا زنتو زياد كنه !! :دي
eeeeeeeeeeeeeeee
گلد مفتی
روح سگ ولگرد اینو ولش کن. این از اون خر مولتی هاست. خودش اندازه موهای سرت گلد داره دی:
بیا به من که فقیرم یه گلدی عطا کن. میرم امام زاده دعات می کنم ها دی:
کی منو صدا زد؟بیا به من که فقیرم یه گلدی عطا کن. میرم امام زاده دعات می کنم ها دی:
کارم داشتید؟
ميگم نكنه ها هادی تنه تو به تنه ی ترکها خورده باشه
با سویس جمله بساز![]()
هادي اگه تركه پس چرا سيبيل نداره :دي
دهنت هر سه تاتون مسواک
این چه پست هاییه که می زنید؟
من کلا 4 تا گلد برام مونده تو ایریپابلیک.
میدم به اولین کسی که تو این تاپیک بعد از این پست درخواست بده.
هیجان رو داری؟
آسمان دژ بازی خوبیه اما به دلیل نسخه تست بودنش گرافیک اصلی رو نشده.
نسخه 1 بیاد خودت بیای حال می کنی باهاش.
اما تریبال وارز هم عالمی داره اساسی.
ورد 46 رو جدی ادامه می دم![]()
انگار قسمت من بوده که این 4 گلدو بگیرم
بریز به حسابم. این اسمه اکانتمه
immortal.master
راستی کدوم امام زاده برات دعا کنیم.![]()
Last edited by Master generals; 24-01-2010 at 15:40.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)