اگه ممكنه يكي اموزش كار با 3ds max 9 رو بزاره
(قابل توجه اقا مجيد حرفه اي)
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اگه ممكنه يكي اموزش كار با 3ds max 9 رو بزاره
(قابل توجه اقا مجيد حرفه اي)
1-آیا کسی همین cj فقط سفیدشو نداره؟ 2-چطوری میشه منوی کل بازی را فارسی کرد؟(فقط نام برنامشو بگین کافیه)
امین گرامی جواب سوال اولی بله است.
---------------------------------------------
این فرام تو هست نه؟
و مدل هایی که میزاری بعضی از اون ها برای Member ها هست نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگو نه چون از اخلاقی که با سایر کاربران یا Members داشتی این کار رو خوب لو میده؛چرا چون همیشه میگفتی: "فلان کار خیلی باید با دقت شروع و تموم بشه؛ اصلا بگو خودم او ن رو برات میسازم" و دلیل دوم این بود که تو همیشه کار هایت رو سریع انجام میدادی در صورتی که SPy 3D هم به سرعت تو نمیرسید؛ در یک روز 2 بدنه خودرو رو بیرون آوردن یک DReam هست.
Last edited by Danoosh Pichgahe; 07-07-2008 at 10:48.
آیا کسی همین cj فقط سفیدشو نداره؟ (اگر دارید لطفا برام بزارید)
2-چطوری میشه منوی کل بازی را فارسی کرد؟(فقط نام برنامشو بگین کافیه)
دوستان يه كم براي چيز هايي كه ميخواهيد جستجو كنيد
بفرماييد :
در مورد فارسي سازي ميشه ولي چون تعداد كاراكتر هاي انگليسي از فارسي كمتره به مشكل بر ميخوريد . و اگر نه آقا مجيد مي زاشت چون ساخته بود . اما ميشه فونتشو عوض كرد كه توي تاپيك سرچ كني من گذاشتم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي ميتونه با اين وانت اسپورت يك وانت مزدا اسپورت بسازه؟
![]()
آقای Mohammadrezasams دستت درد نکنه که جوابمو دادی!
سوال:آیا قسمت زمان را از مرحله هامیشه حذف کرد؟
منظور شما رو درست متوجه نشدم منظور شما اينه كه مرحله هايي كه مثلا هفت دقيقه بهت وقت ميده زمانش وايسه ؟من توي gta vice city تراينرشو داشتم اما تراينر هايي كه براي جي تي اي سن آندرس دارم اينطوري نيستن . در كل با تراينر ميشه . توي لينك زير تراينر هست دانلودشون كن شايد يكي اين امكانو داشت .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 07-07-2008 at 14:36.
من اینکارو میکنم اما بازی اصلا اجرا نمیشه ، پیام خطا میده!
چکار کنم؟
اینم رنو تو بازی
البته دمو هاش تنظیم نیست و فقط بدنه هست و داخلش هیچی نیست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)