سلام دوستان
الان 2 روزه k810 خريدم،دوسش دارم،ولي نمي دونم چي كار كردم كه تنظيمات دوربينش بهم ريخته وقتي عكس گرفته ميشه خيلي تارو تاريكتر مي شه نسبت به اون چيزي كه موقع گرفتن ميبينم
سلام دوستان
الان 2 روزه k810 خريدم،دوسش دارم،ولي نمي دونم چي كار كردم كه تنظيمات دوربينش بهم ريخته وقتي عكس گرفته ميشه خيلي تارو تاريكتر مي شه نسبت به اون چيزي كه موقع گرفتن ميبينم
سلام دوستان
الان 2 روزه k810 خريدم،دوسش دارم،ولي نمي دونم چي كار كردم كه تنظيمات دوربينش بهم ريخته وقتي عكس گرفته ميشه خيلي تارو تاريكتر مي شه نسبت به اون چيزي كه موقع گرفتن ميبينم در جواب اين دوستمون بايد بگم كه سه تا مشكل بيشتر نيست
1- به گوشي ضربه خورده باشه و دوربينش مشكل پيدا كرده باشه
2-مال رمت باشه
3-منم يه دوست داشتم تا گوشيو خريده بود گوشيش اين جوري بود من براش فريمور گوشي رو عوض كردم درست شد
![]()
دوستان عزيز به من بگن براي چه گوشيه پچ ميخوان منم بگردم براشون پيدا كنممشكلي بود بگيد من حل كنم اميدوارم مشكل اين دوستمونم حل بشه![]()
Last edited by 4khane; 14-11-2008 at 10:47.
سلام چطوري ميتوانم مشكل k800 را حل كنم (زماني كه اس ام اسي مياد نام فرستنده اس ام اس بر عكس مياد
متشكرم
اين ممكنه دلايل زيادي داشته باشه
شايد اون عكسي كه گرفتين در نور نسبتا كم بوده و با فلش عكس گرفتين
در مواقعي كه نور نه كمه و نه زياد اگه با فلش عكس بگيري عكس كمي تاريك ميفته
و بايد فلش را خاموش كرده و كمي نور را بطور دستي زياد كني
شما هر پچي كه فكر ميكنين تازه هست تو كلوپ پچ بزارين
Last edited by golmohammadi; 14-11-2008 at 22:07.
عزيم من كه نميدونم شما چه پچاهاي رو تا حالا گذاشتيد ولي باشه چند تا ميزارم
ايتنم يه پك توپ براي كا 850
دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
safe mod میکردم
اما بعدنا با saf modهم نمی نویسه رابطه قطغ شد![]()
گاها رجکت هم میکنم
من يه مشكلي با سوني اريكسون كا 800 پيدا كردم ! وقتي با من تماس مي گيرن يا من با جايي تماس مي گيرم صدا از گوشي در نمياد ! يعني اين كه طرف مقابل صداي منو مي شنوه حرف هم مي زنه ولي من صداي اونو نمي شنوم ! با هندز فري چك كردم صدا ميومد ! وقتي اسپيكر گوشي رو روشن مي كنم هم صداي طرف مياد ! ولي در حالت عادي صداي طرف مقابل به گوش نمي رسه . گوشي هميشه پيش خودمه و بيشتر باهاش موزيك و راديو گوش مي كنم و تو اين شش ماهي كه خريدمش تا حالا زمين نخورده
از اساتيد محترم هركس راهنمايي كنه ممنونش ميشم
دوست عزيز احتمالا از ائنجايي كه صدارو ميشنوي مشكل داره يعني ear phone تستش كن ببين درسته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)