تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 752 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکه اقا
    اصل بود ؟ اگه اصله ادرس مغازه رو به من بده مرسی
    مرسی عزیز
    با توجه به وارد کننده ها تقریبا باید از اصل بودنش مطمئن بود
    به نظر من که اصل بود

راسیت اقای peace شما یه زمانی به من لینک دادی برای تشخیص s4 اصل داری اونو هنوز بدی لینکشو
    منم تقریبا همین مشکل رو دارم پیدا کردن پست های قدیمی خیلی سخت شده مخصوصا که صفحات تاپیک خیلی زیاده.

اقا کلا از ۸۳۰ بهتره یا نه ؟ بیسش چه جوریه ؟ درضمن چراغ قوه رو مدل s5 داره البته اونم قابش چراغ قوه داره که خیلی خزه به نظرم
    آقا کجاش خزه؟ من اصلا فقط به خاطر همون چراغش رفتم خریدم!!
    خارج از شوخی از نظر من 100% بهتره ولی جنس صداش کمی متفاوت است. من که از خریدش پشیمون نیستم. جنس صدای خودش رو داره وبسیار مناسب استفاده پرتابل و طولانی مدت هستش.

2. 4 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تشخیص تقلبی s4 هموطور که رضا گفت خیلی آسونه . کافیه یه ذره با نوشته ی klipsch روش بازی کنی با دست ! مدل تقلبی با 1 دقیقه دست کشیدن روش نوشتش پاک میشه . یعنی همون یکی دو روز اول نوشته ی klipsch روش پاک میشه .

راستی من رفیقم که برام s4 گرفته میگه گارانتیش آرتافورده اما 1 سال گارانتی داره ! آخرش من نفهمیدم یک سال داره یا دو سال ؟
    Last edited by mehrdad_ati; 09-11-2011 at 14:52.

4. 5 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تشخیص تقلبی s4 هموطور که رضا گفت خیلی آسونه . کافیه یه ذره با نوشته ی klipsch روش بازی کنی با دست ! مدل تقلبی با 1 دقیقه دست کشیدن روش نوشتش پاک میشه . یعنی همون یکی دو روز اول نوشته ی klipsch روش پاک میشه .

یکی از دوستان نزدیک خودم که از 2001 رفته امریکا در حال حاضر در کمپانی Klipsch مشغول به کاره... منظورم نمایندگی های خدمات پس از فروش نیست، بلکه کارخونه اصلی که محصولات سری Heritage در اونجا تولید میشه... این دوست ایران که بود کارش نجاری و نقاشی چوب بود و چند سالی میشه که بعنوان نقاش در Klipsch کار میکنه... یکی از دلایل آشنایی من با این برند هم همین دوستم بود... حتی دلیل اینکه در حال حاضر چندتا از مدلهای این برند رو در اختیار دارم اینه که دوستی که داشتم نقشه های باکس و شماتیک های دقیق از محصولات بهم داد که تونستم جعبه رو اینجا درست کنم، همچنین کامپوننت ها (کراس اوور، تویتر، میدرنج و هورن، و ووفر) رو تونستم از طریق ایشون تهیه کنم چون اصولا Klipsch بعنوان پارت یدک هیچ بلندگویی رو بصورت مجزا نمیفروشه... فقط به مشتریانی که محصولی رو خریداری کرده باشن و شماره سریال شناسایی محصول ارائه بدن اونم با ارائه محصول معیوب حاضره مثلا یه ووفر یدک بده... ولی من تمام بخش های بلندگو رو تونستم تهیه کنم... در مورد هدفون هم خودم قبلا S4 داشتم و وصل میکردم به یه آمپ لامپی ... صداش فوق العادست... من در زمینه هدفون تخصص خاصی ندارم ولی خب اصول صداشناسی رو میدونم و وقتی هدفون رو توی گوشم میزارم و یه آهنگی که قبلا بارها و بارها گوش کردم و یه جورایی رفرنس گوشم شده رو میتونم تشخیص بدم که چطور داره پخش میشه... دیتیل صدا چقدره... تفکیک چطوره... سرعت پاسخ بالاست یا پایین (گوش خسته میشه یا نه)... ساند استیج چطوره... داینامیک صدا چطوره... من با برندهای زیادی از Creative تا Dr. dre و سنهایزر مقایسه کردم و به جرات میتونم بگم هدفون 145 هزار تومنی من از اونای دیگه چیزی کم نداشت...
    من اگه یه بار برم به اون فروشگاهی که میگید هدفون میفروشه میتونم تشخیص بدم که فیک هست یا اصلی...
    در ضمن اگه از دوستان کسی بلندگوهای Klipsch رو نیاز داشت میتونم کمک کنم این برند خیلی جای فکر کردن داره... یه بلندگوی 6 میلیونی از این برند از نظر تفکیک و داینامیک و وضوح و شفافیت صدا با اسپیکرهای لوکس گرونقیمت حتی بالای 100 هزار دلار برابری میکنه

6. 6 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با برندهای زیادی از Creative تا Dr. dre و سنهایزر مقایسه کردم
    کاش بعد از تا یه اسم دیگه می آوردی ....

به جرات میتونم بگم هدفون 145 هزار تومنی من از اونای دیگه چیزی کم نداشت
    یعنی با HD800 - HD650 , ... هم برابری میکنه؟!

من اگه یه بار برم به اون فروشگاهی که میگید هدفون میفروشه میتونم تشخیص بدم که فیک هست یا اصلی...
    شما به جاهایی که محصولات آواسان دارند برید حتما میتونید یه نمونه ببینید. خوشحال میشم اگه نظرتون رو بعد از دیدن این محصول بدونم.حتی اگر خواستید بنده میتونم هدفون رو در اختیارتون بگذارم.

ه بلندگوی 6 میلیونی از این برند از نظر تفکیک و داینامیک و وضوح و شفافیت صدا با اسپیکرهای لوکس گرونقیمت حتی بالای 100 هزار دلار برابری میکنه
    اساسا فکر نکنم بشه محصولاتی که تفاوت قیمت 15-20 برابری دارند رو با هم مقایسه کرد. ولی من به شخصه شدیدا مشتاق شنیدن دلایل شما هستم.فکر نکنم کسی بدش بیاد با این هزینه صاحب چنین کیفیتی بشه هرچند که با اطلاعات من فاکتورهای زیادی در خروجی یک اسپیکر دخیل هستند که شاید اسپیکر تنها 20-25 درصد این فاکتورها باشد.

8. 4 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کاش بعد از تا یه اسم دیگه می آوردی ....

یعنی با HD800 - HD650 , ... هم برابری میکنه؟!

شما به جاهایی که محصولات آواسان دارند برید حتما میتونید یه نمونه ببینید. خوشحال میشم اگه نظرتون رو بعد از دیدن این محصول بدونم.حتی اگر خواستید بنده میتونم هدفون رو در اختیارتون بگذارم.

اساسا فکر نکنم بشه محصولاتی که تفاوت قیمت 15-20 برابری دارند رو با هم مقایسه کرد. ولی من به شخصه شدیدا مشتاق شنیدن دلایل شما هستم.فکر نکنم کسی بدش بیاد با این هزینه صاحب چنین کیفیتی بشه هرچند که با اطلاعات من فاکتورهای زیادی در خروجی یک اسپیکر دخیل هستند که شاید اسپیکر تنها 20-25 درصد این فاکتورها باشد.

متاسفانه من استفاده زیادی ندارم از هدفون و فقط گاهی استفاده میکردم (دیگه استفاده نمیکنم)
    حتما میرم ببینم چطوره و بررسی میکنم ... در فروم Klipsch هم دوستان زیادی دارم که 100% میتونن کمک کنن به دیتیکت کردن هدفون فیک... البته اگه فیک وجود داشته باشه که شک دارم
    در مورد اسپیکرها کاری نداره، شما تشریف بیارید براتون تست میگیرم... با توجه به اینکه سیستم من توی یه استودیوی کاملا اکوستیک نیست... آمپلی فایرهای 20-30 میلیونی و گرام های 17-18 میلیونی ندارم... کابل های رابط 1-2 میلیونی ندارم... بلندگوهایی هم که دارم با حدود 3 میلیون درست کردم... آمپلی فایر لامپی که دارم نهایتا 3000 دلار قیمت داره... آمپلی فایر ترانزیستوری هم یه چندتایی دارم که گرونترینش 2000 دلار میارزه... و بهترین گرامی هم که دارم بیشتر از 1.5 میلیون نمیارزه... یعنی در قیاس با شوروم ها و استودیوها شاید 10 برابر از نظر ریالی کمتر باشه سیستم من ولی با همین سیستم براتون دمو میگیرم شما خودت مقایسه کن... اگه صداشناس باشی خودت متوجه میشی... تفکیک و داینامیک و شفافیت و گرمی صدا مشخصه... چشم بندی نیست که! دلیل اینکه کسی هم ازین سیستم ها استفاده نمیکنه اینه که در دسترس نیست... الان این بلندگویی که من با 3 میلیون درست کردم شما اگه از امریکا خریداری کنی، (چون 150 کیلو وزنشه از امریکا به ایران مستقیم نمیاد) باید از نزدیکترین نمایندگی که به ایران امکان ارسال داره خریداری کنید که میشه نمایندگی ایتالیا... 11000 یویور قیمت خود بلندگو میشه... حدود2000 یورو حمل و نقل و بیمه میشه... 45% هم گمرکی میخوره از 13000 یورو... میشه یه چیزی حدود 20 هزار یورو... یعنی اینجوری بگم بلندگو خریده بشه تا توی منزل شما بیاد پایین نزدیک 30 میلیون تومان باید هزینه کنید... وانگهی فقط قیمت ملاک نیست... ملاک های برتری یه بلندگو ایناست:
    قدرت هندلینگ (وات موثر) (در مورد این بلندگو 100 الی 400 وات)
    دینامیک (رابطه مستقیم با وات) (بسیار داینامیک)
    تفکیک صدا (بین 105 تا 112 دسی بل که یعنی فوق العاده... حتی از استودیو مونیتورها هم تفکیک بالاتری دارند و این یعنی دیتیل بسیار و جزئیات کامل و صدای شفاف و گرم و شیشه ای)
    حداکثر SPL (حدود 130 دسی بل که برای یه سیستم های-فای خیلی بالاست.. در ولوم های بالا احساس میکنید که چیزی در داخل بدنتان عبور میکند)
    ...

نمیخوام اغراق کنم ولی تفکیک و شفافیت و وضوح صدای این بلندگوها به قدری بالاست که وقتی شما بعنوان مثال رکوردهای سیاوش قمیشی را گوش میدید نت هایی رو می شنوید که شاید هیچگاه قبلا نشنیده اید... یا در مورد خیلی آهنگسازهای بزرگ دیگه حتی میتونید در مورد رکوردشون ایراد بگیرید (البته اگه از تنظیم و آهنگسازی سررشته دارید)
    Last edited by klipsch; 09-11-2011 at 16:37.

10. 6 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید!
    غرض از مزاحمت، بنده یه هدفونی می خوام فول سایز، تر جیحا Closed (حالا اگه open هم باشه مشکلی نیست زیاد)، قیمت حداکثر 100 تومن، پلیر مورد استفاده آیپاد تاچ و بیشتر هم کانتری گوشی می کنم، یعنی حدودا 60 درصد مواقع کانتری و 40 درصد بقیه ژانرها.
    چی پیشنهاد می فرمایید؟
    خودم سنهایزر HD 205 و eH 250 به نظرم جالب اومدن ولی تا جایی که خوندم مث که 205 باس خوبی نداره.
    و البته کلا این سوال مطرحه که اصلا میارزه برای این نوع پلیر 100 تومن خرج هدفون کردن؟ یا همون ep-635 خودم کافیه؟

12. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

klipsch image S4 اصل و تقلبی رو آقا رضا به اشتراک گذاشته بودند ( نه من ) که این چا لینکش رو گذاشتم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

klipsch image S4 اصل و تقلبی رو آقا رضا به اشتراک گذاشته بودند ( نه من ) که این چا لینکش رو گذاشتم:

آقا بسیار ممنون و سپاسگذار
    100% اصل هست و شک نکنید.
    حالا عکس میگذارم.

16. 5 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من از بچه های فروم Klipsch هم سعی کردم اطلاعات بیشتر بگیرم تا بتونیم بفهمیم اونی که در ایران فروخته میشه فیک هست یا اصلی...

البته درخواست کمک بیشتر هم کردم که میتونید در لینک زیر مشاهده کنید و احیانا ادامه مطالب رو دنبال کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- تا اونجایی که دستگیرم شد بهترین راه فهمیدن اصل بودن S4 اینه که امپدانس هدفون رو با اهم متر اندازه بگیریم... امپدانس نوع تقلبی حدود 33 و نوع اصلی حدود 18 هست:
    نوع اصلی:

نوع تقلبی:
    Last edited by klipsch; 09-11-2011 at 19:57.

18. 11 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

توی چند پست اخیر (یا چند صفحه اخیر) دیدم دوستان زیادی از واژه ای با عنوان "Burn in" استفاده میکنن... با توجه به نزدیک 10 سال تجربه در زمینه های-فای خواستم بگم که چیزی با عنوان Burn in وجود خارجی نداره...
    به تاپیک ما خوش آمدید و امیدوار از تجربه شما بیشتر استفاده کنیم
    اما شما چطور توی این 10 سال تجربه متوجه خیلی چیزهای به این واضحی نشدید؟!
    البته سواد من که زیاد نیست اما Rezaomido با حدود 20 سال تجربه استفاده فقط از هدفون گفته و می گه:
    تقریبآ تمام هدفونهای بالای 200 تومن به Burn in نیاز دارند اما هدفونهای زیر این قیمت چندان تغییرات اساسی در کیفیت قبل و بعد از این مرحله نخواهند داشت
    آیا برای شما پیش اومده دو هدفون که یکی آکبند باشه و یکی یک هفته از استفاده اون گذشته از نظر صوتی مقایسه کنید؟

نه لامپ، نه ترانزیستور و نه بلندگو و هدفون نیازی نداره که 50 یا 100 ساعت کار کنه تا به نهایت کاراییش برسه...
    این نظر اشتباهه:
    از این مواردی که عنوان کردید به ترتیب اولویت تاثیر پذیریشون به مرحله Burn in:
    1. هدفون: همون بلندگو اما متفاوت و باعث میشه که با حساسیت بیشتری این مرحله سپری بشه چون همونطور که 10 سال تجربه شما باید بگه که اسپیکر در مقابل هدفون ریزه کاری صوتی نداره که اون هم بخش عمده ش برمیگرده به فاصله گوش تا مرکز درایور و تلفات محیط پیرامون و . . .

2. بلندگو: به این مرحله نیاز داره چون دیافراگم بسیار بزرگی دارند و این یعنی اصطکاک بسیار زیاد و همچنین تنش و فشار مکانیکی زیاد به خصوص اینکه Surround اونها بسیار عریض هست و به دلیل اینکه فریم درایور دچار عدم یکنواختی سطحی میشه چه بر اثر مونتاژ و چه بر اثر تنش مکانیکی، و باعث میشه دیافراگم سنتر نباشه و فشار زیادی به Spider ها میاره و تا فیکس شدن Spider ها در موقعیت جدید و تا اینکه دیافراگم سنتر نشه و باعث نشه Surround فورم جدید و فیت و پیچیده شده اون هم بر اساس فریم، نگیره صدای خوبی از درایور در نمیاد. آیا به این نمیگن Burn in ؟!

3. لامپ: با اینکه به نظر شمایی که 10 سال تجربه استفاده از لامپ رو دارید:
    ایا تا به حال تصور این رو نداشتید که ایا گرمای لامپ باعث دفورمه شدن قطعات فلزی لامپ (کاتد و آنود و شبکه و . . ) نمیشه؟
    ایا استفاده از یک فلز و آن هم در خلآء باعث تغییرات نا خواسته نمیشه؟
    آیا استفاده از یک تکه فلز در گاز موجود در لامپ باعث تغییرات فیزیکی نا خواسته قطعات نمیشه؟
    آیا لامپها با اینکه به هیتر برای عملکرد نیاز دارند به گرما حساس نیستند؟
    خوب جواب تمام این موارد یک چیز بیشتر نیست که لامپها همونطور که Burn in نیازمند هستند از Burn in دائمی که همیشه درون آنها در اتفاق هست به نوعی باید دور نگه داشته بشن، تا همون کیفیت صدای اولیه و بعد از بیشترین تغییرات ایجاد شده درون لامپ، پایدار بمونه و اینکه شما چطور بعد از این همه سال تجربه به این مسئله توجه نکردید که لامپ از بین رفتنیه ولی صدای آکبند اون با Burn in شده بسیار متفاوته؟!

4. ترانزییستور: با اینکه تخصص rezaomido هست از توضیحش به دلیل انحراف بحث از موضوع تاپیک صرف نظر میکنم

ممکنه
    این هم باید بشه %100.0000
    بر اثر استفاده و گذر زمان از کیف کم بشه (به دلیل نشت کردن خازن های آملی فایر، ضعیف شدن فیلامان لامپ، ذوب شدن شارلاک چوک ها، ضعیف شدن دیافراگم یا آهنربای بلندگو یا هدفون) ولی برعکسش امکان نداره...
    دقیقآ هر چیزی که توی طبیعت وجود داره همیشه در حال تبدیل به چیز دیگه ای هست این قانون بنیادی ماده هست و چیزی نیست که من کم سواد اون رو برای شما که استاد هستید توضیح بدم اما همیشه این تغییرات با سرعت یکنواخت به انتهای مسیر خودشون نمیرسند مثلآ به ترتیبی که شما مثال زدید:
    1. ممکنه توی یه آمپ خازن مورد استفاده در خروجی آمپهای سولید سالها بعد از ، از کار افتادن آمپ باز هم سالم باشه ولی یه خازن مربوط به درایور بعد از یک سال استفاده نیاز به تعویض اون باشه همینطور خازن Power

2. فیلامان تمام آمپها دلیل خرابی لامپ نیست بلکه بیشتر کاتد هست که این مشکل رو ایجاد می کنه و اون هم به خاطر این هست که اغلب آماتورها فکر میکنند که فیلامان خراب شده چون به پایان عمر خودش رسیده بلکه اینطور نیست فیلامان تنگستن لامپها به راحتی دمای بالا رو تحمل میکنه ولی کاتد که نزدیکترین قطعه هست به مررو آسیب دیده و این اولین قسمت هست که اگه با نقشه خوانی آشنایی داشته باشید که صد البته با تجربه 10 ساله ای که فرمودید کاملآ آشنا هستید می دونید که چقدر این کاتد برای یک مدار مهم هست
    به هر حال برای تجربه بد نیست به این لینک هم سر بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3. دیگه برای سیم پیچ ها از شارلاک استفاده نمیشه که بخواد ذوب بشه آخه چند ده ساله که استفاده نمیشه!
    الان به جای اونها از رزین تقویت شده استفاده میشه که به راحتی 400 درجه رو تحمل میکنه البته این درجه تحمل صنعتیش هم نیست چون نمونه صنعتی تا 600 درجه رو تحمل میکنند احتمالآ میدوند که 400 درجه همون مدل تجاری یعنی چه درجه گرمایی

4. مشکل اینجاست که دیافراگ اصلآ ضعیف نمیشه و این اصطلاح بسیار آماتوری کسایی که که تازه از اسپیکر استفاده میکنند و چون بی ربط هم به عنوان تاپیک نیست:
    a. دیافراگم های از 15 سال پیش به این طرف دیگه از کاغذ و پارچه به همراه چسب ساخته نمی شن که بعد از استفاده طولانی پودر و پوسته پوسته بشن
    b. دیافراگم های امروز با قوی شدن مگنت بسیار کوچکتر ساخته می شوند و این باعث طولانی شدن عمرشون میشه چون اصطکاک اونها با هوا بسیا رکم شده
    c. دیافراگ قسمت وسط هست اون دو قسمت ابتدای و انتهایی هستند که آسیب بیشتری می بینند چون فشار مبدا و مقصد ، کششی توی این دو قسمت تلف میشه

5. مگنت های جدید اینقدر ثبات دارند که حتی 5 سال بدون ضریب افت میشه در نظر گرفتشون و به حدی قوی هستند که قابل مقایسه با مگنت های 10 سال پیش نخواهند بود در این حد قوی معادل 2 تسلا و برای اینکه بهتر متوجه قدرتشون بشید قدرت مغناطیسی زمین در حدود 30 میلیونیم تسلا هست البته این مثال فقط شامل مگنت ساده بود و مگنت الکتریکال هم که بعضی اوقات استفاده میشه 3 تسلا قدرت داره
    جهت اطلاع توی هدفونهای موجود مثل سری تسلا beyerdynamic تمامشون از مگنت با قدرت 1 تسلا استفاده شده
    البته جالبه که در نظر بگیرید که نقطه کانونی با اسمبل کردن دایپل ها به طور انتخابی به طور وحشتناکی قوی میشه که این در حال حاظر تکنولوژی روز هست که خیلی داره روش کار میشه و به نفع ما خلاصه میشه

حقیقت اینه که وقتی شخصی با یه کامپوننت (حالا یا بلندگو یا هدفون یا گرام یا آمپ یا هرچی که مربوط به صدا میشه) مدتی موسیقی گوش میده، گوشش با اون صدا (از نظر کیفی و کمی) کالیبره میشه و در حقیقت به اون صدا عادت میکنه و اون صدا براش میشه رفرنس... و وقتی به اون صدا عادت کرد دیگه صدا (مخصوصا نقصان های صدا) به گوشش آزاردهنده به نظر نمیرسن پس شخص فکر میکنه که صدا بعد از مثلا یکماه بهتر شده
    احتمالآ شاید فقط برای شما اینطور باشه
    باورهای نادرست زیادی در صنعت (یا سرگرمی) صدا وجود داره که کاربران رو گمراه میکنه
    مثلآ؟

شما هم موفق باشید.

20. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •