سلام خطای crc اگر مطمئنی خطت نویز نداره یا مثلا از کنار کابل برق رد نشده از پورته و با تعویض پورت حل میشه
ولی الان هم مشکلی نداره رو 11مگ هم ببندن مشکلی نیست
سلام خطای crc اگر مطمئنی خطت نویز نداره یا مثلا از کنار کابل برق رد نشده از پورته و با تعویض پورت حل میشه
ولی الان هم مشکلی نداره رو 11مگ هم ببندن مشکلی نیست
مرسی اقا میثم
از باکس خط تلفن که تو کوچه هستش مودم وصل کردم ،نویز کمتر بود اما نه اونقدر ا تفاوت نداشت
مساله بعدی اینه که دوباره از کنتور تا خود پریز تلفن ،برقکار اومده سیم تلفن رو کنار سیم برق رد کرده
حداقل یه 30 40 متری میشه
خب حالا به نظر شما و دوستان راه چاره چیه ؟
از طرفی هم مستقیم از باکس تلفن سیم بکشم تا تو اتاق ؟چون شدنیه.حدودا 10 متر کابل میخواد
الان 4 ماهه اینترنتم اوضاعش داغونه
بعضی اوقات گوشی تلفن رو که برمیداری دقیقا میتونی بشنوی دو نفر دیگه دارن باهم حرف میزنن
یعنی خط رو خط میشه
از مخابرات اومدن سیم ها و کابلها رو چک کردن
بازهم رفع نشد
چون مشکلات من از روزی شروع شد که پورتم رو عوض کردن
مشکل از پورت نیست؟
Last edited by trbvn20; 05-03-2016 at 16:49.
بنظرم ANNEX Mode باید روی ANNEX A باشهمن خطای CRC زیاد داره کسی تجربه نداره چطور حلش کنم یا پیگیری کجا رو انجام بدم به نتیجه برسم
Last edited by dvb55; 06-03-2016 at 13:31.
سلام دوستان نظرتون چیه؟؟snrخیلی پایینه چکار کنم؟؟سیم کشی اوکی هستش مودم تا سیم مخابرات باز همین بود و از مخابرات اومدن جعبه تقسیم رو چک کردن نویز اومد پایین تر ولی مشکل اصلیم اینه که از عصر که هوا تاریک تر میشه چراغ adslخاموش میشه دوباره روشن میشه بعد crcمیره بالا یا پاکت لاس باز چراغ adslرو خاموش میکنه زنگ میزنم 2020میگه مشکلی نداره از اینجا حتی مرکزmdfهم فیوز واسم عوض
Downstream Upstream SNR Margin :6.0 7.0 db Line Attenuation :27.0 17.5 db Data Rate :10272 1056 kbps Max Rate :10560 1248 kbps CRC :0 0
کرد باز اوکی نشد راهنمایی کنید لطفا
قضیه قطع و وصلی چراغadsl تا ساعت3یا4ادامه داره
Last edited by ئهمشی71; 06-03-2016 at 11:31.
سلام
با توجه به مطالبی که گفتین تنها راه حل کاهش پهنای باند شماست.با پشتیبانی تماس بگیر و بگو خط رو روی 8 مگ ببنده .
Last edited by dvb55; 06-03-2016 at 13:29.
فكر كنم خودشونم ميتونن با استاندارهاي پايين تر adsl در مودم سرعت رو كم كنن
مال بنده هم نويز داره گذاشتم روي G lite يا T1.413 تا ١.٥ مگ اومد پايين و نويز حدود ١٠ شماره اومد بالا خوب شد ولي سرعت خيلي خراب شد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
چرا مشکل به احتمال زیاد از پورته . اگه از دم در ورودی منزل باز هم نویز داشتی پس مشکل از خود مخابراته . دست به سیم کشی خونه نزن . به نظر من با شرکت اینترنتی تماس بگیر و مساله رو بهشون بگو . موظف هستن پیگیر باشن . احتمالا مشکلاتت از سالن mdf آب میخوره .
مرسی میثم جان
خود شرکت شماره یه سیم بان مخابرات رو به من دادن
اومدن کل سیمهای ورودی خروجی دم باکس دم خونه همه رو چک کرد و همونطور که گفتم از سرباکس مودم وصل کردیم باز هم نشد
حالا به شرکت میگم پیگیر باش ،الان سه روزه خبری نیست و هر روز هم زنگ میزنم میگن مخابرات جواب نمیده
از یه طرف از شانس من مخابرات ،حقوق شیش ماهه این کارکنانش رو نداده
ولی برام سواله مگه الان MDF به امون خدا ول شده؟ 4 سال از این شرکت سرویس داشتم عالی بود ولی متاسفانه خراب شده
اگر باز هم این مشکل رو حل نکردن میرم شاتل
الان فن آوا هستم
به نظرت شرکت رو تغییر بدم بهتر نیست ؟
هیچکس کمک نمی کنه؟؟![]()
اگه احساس میکنید snr با دما تغییر میکنه احتمالن ایراد از سیم کشی کهنه و نفوذ آب هست.که چون سیم داخلی رو عوض کردید پس باید ایراد از بیرون باشه
اینکه سیم مستقیم کشیدید اگه این سیم مستقیم به موازات سیم قبلی هست فکر میکنم تاثیری توی نویز نمیتونه داشته باشه چون نویز از طریق سیم قبلی
توی سیم جدید میتونه منتشر بشه مگه اینکه سیم قبلی رو از سر خط از پریز جدا کنید.
ولی تجربه شخصی من اینه که Snr تاثیری روی سرعت نداره و اگه مودم شما قطع و وصل نمیشه و کشش خطتون هم از سرعت سرویس مورد استفاده شما بیشتر هست
زیاد خودتون رو با این چیزا اذیت نکنید.مهم اینه که خط وصل بشه.
Last edited by paveej; 07-03-2016 at 22:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)