تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 754 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان اهل فن خط من خطای CRC زیاد داره کسی تجربه نداره چطور حلش کنم یا پیگیری کجا رو انجام بدم به نتیجه برسم
    گاهی اینقدر زیاده که باعث میشه مودم ریستارت بشه.نظر دوستان چیه

سلام خطای crc اگر مطمئنی خطت نویز نداره یا مثلا از کنار کابل برق رد نشده از پورته و با تعویض پورت حل میشه
    ولی الان هم مشکلی نداره رو 11مگ هم ببندن مشکلی نیست

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اینجوری که من دارم میبینم خط شما شدیدا نویز داره و وضعیتش خوب نیست . اسپیلیتر رو عوض کن و سیم کشی تلفن ساختمون از دم در ورودی رو چک کن . پریز تلفن رو هم اگه فرسوده شده عوض کن . کابل تلفن رو هم عوض کن . شاید سیم تلفن منزل از کنار سیم برق رد میشه . مسیرشون رو از هم جدا کن . اگه میتونی مودم رو ببر دم در ورودی ساختمون و به سیم های اصلی مخابرات وصل کن و و اونجا رو هم تست کن ببین نویز چنده . اگه مودم رو بردی دم ورودی منزل حتما یه اسکرین شات بگیر تا ما هم نتیجه رو ببینیم .
    مرسی اقا میثم
    از باکس خط تلفن که تو کوچه هستش مودم وصل کردم ،نویز کمتر بود اما نه اونقدر ا تفاوت نداشت
    مساله بعدی اینه که دوباره از کنتور تا خود پریز تلفن ،برقکار اومده سیم تلفن رو کنار سیم برق رد کرده
    حداقل یه 30 40 متری میشه
    خب حالا به نظر شما و دوستان راه چاره چیه ؟
    از طرفی هم مستقیم از باکس تلفن سیم بکشم تا تو اتاق ؟چون شدنیه.حدودا 10 متر کابل میخواد
    الان 4 ماهه اینترنتم اوضاعش داغونه

بعضی اوقات گوشی تلفن رو که برمیداری دقیقا میتونی بشنوی دو نفر دیگه دارن باهم حرف میزنن
    یعنی خط رو خط میشه
    از مخابرات اومدن سیم ها و کابلها رو چک کردن
    بازهم رفع نشد

چون مشکلات من از روزی شروع شد که پورتم رو عوض کردن
    مشکل از پورت نیست؟
    Last edited by trbvn20; 05-03-2016 at 16:49.

4. این کاربر از trbvn20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من خطای CRC زیاد داره کسی تجربه نداره چطور حلش کنم یا پیگیری کجا رو انجام بدم به نتیجه برسم
    بنظرم ANNEX Mode باید روی ANNEX A باشه
    Last edited by dvb55; 06-03-2016 at 13:31.

6. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ئهمشی71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    6.0 7.0 db
    Line Attenuation
    :
    27.0 17.5 db
    Data Rate
    :
    10272 1056 kbps
    Max Rate
    :
    10560 1248 kbps
    CRC
    :
    0 0
    سلام دوستان نظرتون چیه؟؟snrخیلی پایینه چکار کنم؟؟سیم کشی اوکی هستش مودم تا سیم مخابرات باز همین بود و از مخابرات اومدن جعبه تقسیم رو چک کردن نویز اومد پایین تر ولی مشکل اصلیم اینه که از عصر که هوا تاریک تر میشه چراغ adslخاموش میشه دوباره روشن میشه بعد crcمیره بالا یا پاکت لاس باز چراغ adslرو خاموش میکنه زنگ میزنم 2020میگه مشکلی نداره از اینجا حتی مرکزmdfهم فیوز واسم عوض
    کرد باز اوکی نشد راهنمایی کنید لطفا
    قضیه قطع و وصلی چراغadsl تا ساعت3یا4ادامه داره
    Last edited by ئهمشی71; 06-03-2016 at 11:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    6.0 7.0 db
    Line Attenuation
    :
    27.0 17.5 db
    Data Rate
    :
    10272 1056 kbps
    Max Rate
    :
    10560 1248 kbps
    CRC
    :
    0 0
    سلام دوستان نظرتون چیه؟؟snrخیلی پایینه چکار کنم؟؟سیم کشی اوکی هستش مودم تا سیم مخابرات باز همین بود و از مخابرات اومدن جعبه تقسیم رو چک کردن نویز اومد پایین تر ولی مشکل اصلیم اینه که از عصر که هوا تاریک تر میشه چراغ adslخاموش میشه دوباره روشن میشه بعد crcمیره بالا یا پاکت لاس باز چراغ adslرو خاموش میکنه زنگ میزنم 2020میگه مشکلی نداره از اینجا حتی مرکزmdfهم فیوز واسم عوض
    کرد باز اوکی نشد راهنمایی کنید لطفا
    قضیه قطع و وصلی چراغadsl تا ساعت3یا4ادامه داره
    سلام
    با توجه به مطالبی که گفتین تنها راه حل کاهش پهنای باند شماست.با پشتیبانی تماس بگیر و بگو خط رو روی 8 مگ ببنده .
    Last edited by dvb55; 06-03-2016 at 13:29.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    با توجه به مطالبی که گفتین تنها راه حل کاهش پهنای باند شماست.با پشتیبانی تماس بگیر و بگو خط رو روی 8 مگ ببنده .
    فكر كنم خودشونم ميتونن با استاندارهاي پايين تر adsl در مودم سرعت رو كم كنن
    مال بنده هم نويز داره گذاشتم روي G lite يا T1.413 تا ١.٥ مگ اومد پايين و نويز حدود ١٠ شماره اومد بالا خوب شد ولي سرعت خيلي خراب شد

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

مرسی اقا میثم
    از باکس خط تلفن که تو کوچه هستش مودم وصل کردم ،نویز کمتر بود اما نه اونقدر ا تفاوت نداشت
    مساله بعدی اینه که دوباره از کنتور تا خود پریز تلفن ،برقکار اومده سیم تلفن رو کنار سیم برق رد کرده
    حداقل یه 30 40 متری میشه
    خب حالا به نظر شما و دوستان راه چاره چیه ؟
    از طرفی هم مستقیم از باکس تلفن سیم بکشم تا تو اتاق ؟چون شدنیه.حدودا 10 متر کابل میخواد
    الان 4 ماهه اینترنتم اوضاعش داغونه

بعضی اوقات گوشی تلفن رو که برمیداری دقیقا میتونی بشنوی دو نفر دیگه دارن باهم حرف میزنن
    یعنی خط رو خط میشه
    از مخابرات اومدن سیم ها و کابلها رو چک کردن
    بازهم رفع نشد

چون مشکلات من از روزی شروع شد که پورتم رو عوض کردن
    مشکل از پورت نیست؟
    چرا مشکل به احتمال زیاد از پورته . اگه از دم در ورودی منزل باز هم نویز داشتی پس مشکل از خود مخابراته . دست به سیم کشی خونه نزن . به نظر من با شرکت اینترنتی تماس بگیر و مساله رو بهشون بگو . موظف هستن پیگیر باشن . احتمالا مشکلاتت از سالن mdf آب میخوره .

11. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

چرا مشکل به احتمال زیاد از پورته . اگه از دم در ورودی منزل باز هم نویز داشتی پس مشکل از خود مخابراته . دست به سیم کشی خونه نزن . به نظر من با شرکت اینترنتی تماس بگیر و مساله رو بهشون بگو . موظف هستن پیگیر باشن . احتمالا مشکلاتت از سالن mdf آب میخوره .
    مرسی میثم جان
    خود شرکت شماره یه سیم بان مخابرات رو به من دادن
    اومدن کل سیمهای ورودی خروجی دم باکس دم خونه همه رو چک کرد و همونطور که گفتم از سرباکس مودم وصل کردیم باز هم نشد
    حالا به شرکت میگم پیگیر باش ،الان سه روزه خبری نیست و هر روز هم زنگ میزنم میگن مخابرات جواب نمیده
    از یه طرف از شانس من مخابرات ،حقوق شیش ماهه این کارکنانش رو نداده
    ولی برام سواله مگه الان MDF به امون خدا ول شده؟ 4 سال از این شرکت سرویس داشتم عالی بود ولی متاسفانه خراب شده
    اگر باز هم این مشکل رو حل نکردن میرم شاتل
    الان فن آوا هستم
    به نظرت شرکت رو تغییر بدم بهتر نیست ؟

13. این کاربر از trbvn20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان سلام

من خلاصه میگم و یک سوال

من مشکلم اینه که اینترنتم با زنگ تلفن 45 ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه...............بعد از خداحافظی نیز باز قطع میشه و وصل میشه.......

ببینید داخلی خونه رو کنترل کردم و همه چیز رو عوض کردم.سیم مستقیم درجه 1-اسپیلت خوب
    کارشناس اومده سر خط رو چک کرده و میگه روی 10 مگ،اس ان آر 23 هست.راست میگه ولی مشکل اینه که در 24 ساعت متغیره یعنی یک موقعهایی میشه 9.....میگم بهشون که هر موقع خراب بود بیاین سر خط رو کنترل کنین...میگن مگه ما بیکاریم؟

تا اینکه یک روز تو خونه دیدم 9 هست(اس ان آر).....فوری رفتم سر خط و خودم مودم رو اونجا وصل کردم...زنگ زدم شرکت میگم الان چنده میگه 23!!!

اومدم خونه رو سیستم دیدم آره 23......گیج شدم.................8 ساعت 23 بود همون سر خط.....صبح بلند شدم می بینم شده 12............گیج تر شدم

حالا خلاصه به 2 چیز شک دارم

1- کابلها مخابرات از مخابرات تا سر خط.....یعنی اونا بعضی وقتها نویز دارند
    2- مودم و اتصالات آن.................

به نظرتون مودم میشه نویز بندازه.........تو رو خدا راهنمایی کنید.....حاضرم مودمم رو هم عوض کنم.یک مودم عالی هم بگید

مخابرات هم قول داده بیاد کافو رو کنترل کنه ولی نمیاد

حس می کنم با گرما و سرما این متغیره.....خلاصه به همه چیز شک کردم.

گاهی سوکتهای مودم و اسپیلتر و تلفن رو در میارم ودوباره جا می زنم یکدفعه کلی تغییر می کنه

کمک کنید لطفا.........................
    هیچکس کمک نمی کنه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

هیچکس کمک نمی کنه؟؟
    اگه احساس میکنید snr با دما تغییر میکنه احتمالن ایراد از سیم کشی کهنه و نفوذ آب هست.که چون سیم داخلی رو عوض کردید پس باید ایراد از بیرون باشه
    اینکه سیم مستقیم کشیدید اگه این سیم مستقیم به موازات سیم قبلی هست فکر میکنم تاثیری توی نویز نمیتونه داشته باشه چون نویز از طریق سیم قبلی
    توی سیم جدید میتونه منتشر بشه مگه اینکه سیم قبلی رو از سر خط از پریز جدا کنید.
    ولی تجربه شخصی من اینه که Snr تاثیری روی سرعت نداره و اگه مودم شما قطع و وصل نمیشه و کشش خطتون هم از سرعت سرویس مورد استفاده شما بیشتر هست
    زیاد خودتون رو با این چیزا اذیت نکنید.مهم اینه که خط وصل بشه.
    Last edited by paveej; 07-03-2016 at 22:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •