پانا ال ای دی های قابل تاملی نداره . سعی کنید پول بگیرید .
چند میفروشی بچه ها اینجا مثه خودم دنبال این تی وی میگردیم شما پقیمتت رو بگو
پانا ال ای دی های قابل تاملی نداره . سعی کنید پول بگیرید .
چند میفروشی بچه ها اینجا مثه خودم دنبال این تی وی میگردیم شما پقیمتت رو بگو
ye habe ghand کم کم داری مشکوک میزنی؟نکنه جریان چیز دیگست؟
تو سایتهای معتبر (cnet-avforums)از led pana مدلهای d25 , e30 تعریف شده.نظرتون چیه؟
من میتونم حداکثر با 10 درصد زیر قیمت بدم.باز هم تاکید میکنم هنوز از عینکاش استفاده نکردم اصلن شارژش نکردم.بر چسب و متعلقاتش جدا نکردم.با امروز میشه 4 روز که خریدم خیال جمع باشه
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
چرا مشکوک می زنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
dfbdp شما ظاهرا اهوازی هستید من چون مهندس شرکت نفت هستم در امیدیه هم کار می کنم هم زندگی.
البته روز 5 شنبه از نمایندگی پانا در اهواز(رویال)خریدم 2580000که نهایت با تخفیف 2520 بهم داد.فاکتور هم موجوده .می تونید برید سوال کنید.لطفا دیگران متهم نکنید
دوستانی که در این 2 سال یکی از مدلهای v10.v20.vt20,st30,vt30 پاناسونیک را خریدن میدونن که مشکل برایتنس و کنتراست تو این مدلها نیست مشکل دوستانی که میان بحثهای الکی راه میندازن از جای دیگست. به جای حل مشکل تقصیرو به tv ربط میدن. مثلا میگن نور پنجره میوفته رو پنل و تصویر ماته, 4 میلیون هزینه کردن ولی حاضر نیستن چند هزار تومان خرج یه پرده تیره بکنن یا مکان tv رو عوض کنن یا میان روبروی tv لامپ در حد تالار روشن میکنن و رو صفحه رفلکس میندازه میگن تصویر ماته این چیه خریدیم! و عده ای هم حالا با دلیل یا بی دلیل دنبال ایراد میگردن؟ میزان برایتنس vt30 طبق بررسی با فوتومتر با کنتراست36 و برایتنس2+ عدد 89 کاندلا بوده و در حالت دینامیک چند برابر بیشتر هم خواهد بود. ای کاش این عزیزان قبل از vt30 یک lcd led داشتن تا به جواهری که دارن پی میبردن.
دوستانی که در این 2 سال یکی از مدلهای v10.v20.vt20,st30,vt30 پاناسونیک را خریدن میدونن که مشکل برایتنس و کنتراست تو این مدلها نیست مشکل دوستانی که میان بحثهای الکی راه میندازن از جای دیگست. به جای حل مشکل تقصیرو به tv ربط میدن. مثلا میگن نور پنجره میوفته رو پنل و تصویر ماته, 4 میلیون هزینه کردن ولی حاضر نیستن چند هزار تومان خرج یه پرده تیره بکنن یا مکان tv رو عوض کنن یا میان روبروی tv لامپ در حد تالار روشن میکنن و رو صفحه رفلکس میندازه میگن تصویر ماته این چیه خریدیم! و عده ای هم حالا با دلیل یا بی دلیل دنبال ایراد میگردن؟ میزان برایتنس vt30 طبق بررسی با فوتومتر با کنتراست36 و برایتنس2+ عدد 89 کاندلا بوده و در حالت دینامیک چند برابر بیشتر هم خواهد بود. ای کاش این عزیزان قبل از vt30 یک lcd led داشتن تا به جواهری که دارن پی میبردن.
آقا من شرمندم قیمت هارو اصلا ح کردم.
این تلویزیون خوابو ازمن گرفته ساعت 2شب بود ومن هم خواب آلود.
توی این تاپیک چه چیزا که ندیدیم بحث دلارو سیاسی اقتصادی اجتماعی کم بود به قول اون دستمون مشاوره خانواده هم اضافه شده الانم که تبدیل به بازاچه شد!!
یه پست دیگه خاج از قوانین ببینم مخصوصا اون دوستایی که اینجارو با سالن بورس اشتباه گرفتن دسترسی اون کاربرو به سایت قطع میکنم آقایون یا خانومهایی هم که دو سه تا دو سه تا آی دی درست کردن با خودشون وارد بحث میشن حواسشون باشه.
Last edited by *Alucard*; 13-02-2012 at 21:39.
حالت thx بنظرم جالب نيست رنگش به زردي ميزنه واسه شما هم همينطوره روي كانالهاي hd هم امتحان كردم نمي دونم واسه چه فيلمي خوبه كه ميگن بهترين حالت براي فيلم تو سايت ها نوشتن اگر تست كرديد نظرتونو لطف مي كنيد
برای فیلمهای بلو ری اوریجینال مخصوصا فیلمهایی که گواهی THX دارن این حالت نزدیک ترین دقت رنگ و جزئیات رو به فیلم ضبط شده با دوربین داره برای همین به نوعی نزدیکترین تصویر به اون استانداردی هست که سازنده برای پخش فیلم در نظر گرفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)