یعنی تا این حد افت ؟
من 1 ساعت پیش با ایرانسل یکی تست گرفتم 3 مگابیت داد (تک کانکشن با لندن )
الان که شش گیگ رو میده 15 تومن ... این چند روزه هم ظاهرا پنجاه درصد تخفیف گذاشته تو بسته های دیتا ... حتی اگه به قول شما ارزون هم نباشه ولی باعث بشه که کاربری سرویس ADSL رو جمع کنه و از این سرویس اینترنت موبایل به جای ADSL استفاده کنه اوضاغ همین و بدتر هم خواهد شد ... هر دکل حداکثر به یه تعداد کاربر محدودی میتونه سرویس بده... تعداد یوزر ها که میره بالا مشکلاتی مثل پریدن آنتن و ... پیش میاد. از طرفی شهرداری برای نصب دکل و ... به این اپراتورها سخت میگیره و درنتیجه فقط مصرف کننده هست که ضرر میکنه.
خب حالا برید مقایسه کنید مثلا با اپراتور att آمریکا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اپراتور Verizon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیگم با کانادا مقایسه کنید که اوضاغ از این هم بدتره ... وقتی با اینها مقایسه کنید و این رو هم در نظر داشته باشید که این کشورها اینترنت کابلی با سرعت چهل مگابیت و نامحدود با قیمت های حدود 30 د لار ارائه میدون ولی نمیان رو بستر موبایل اینترنت ارزون و نامحدود بدن ... چرا ؟ چون به لحاظ تئوری و عملی میدونن که شبکه شون نابود میشه .
درسته که گرونی کیفیت نمیاره ولی اینو مطمئن باشید که ارزون فروشی بدون اضافه کردن دکل به نسبت کاربر و پهنای باند کافی مسلما به کیفیت شبکه کمک نمی کنه.
Last edited by saeed9009; 14-12-2015 at 16:21.
مشکل شرکت هست که دکل نمی تونه بزنه نه مصرف کننده
یه جورایی هم اگر قیمت گرون بده شاید سود نکنه!
در کل بحث پیچیده ای هست
ولی یه چیز باید در نظر داشت
اینترنت ایران شبکه ی کابلی ضعیفی داره و این مشکلات قطعا به وجود می یاد
الان چند روزه اینجوری هست رایتل رو چشم زدیم خراب شد سرعتش خوابید
من که اصلا نمیبینم عکس ها وا نمیشن.برای شما هم اینجوری هست.با رایتل اومدم
بلخره راه حل از دید شما چیه؟ بگید تا ما هم متوجه بشیم. اینکه مثل verizon هر گیگو 30 دلار بدن یا مثل کانادایی هایی که میگین بالاتر؟
اونوقت ممکنه ISP ها هم هر گیگو 40 دلار بدن. اونوقت راه حلتون چیه ؟
Last edited by hermione; 14-12-2015 at 21:10.
سلام
الان برای نمایشگاه سیم کارت دیتا که 20 تومن بود رایگان شده؟ تعرفه های سیم دیتا + دانگل چقدر تخفیف خورده؟ من از متنی که گذاشتید متوجه نشدم دقیقا!
پیش ثبت نام 4G یعنی هنوز این سرویس راه نیفتاده؟ قیمت اون رو دارین؟
همین Verizon
داره اینترنت با 18 گیگ رو میده 100 دلار
فکر کنم گیگی 20 هزارتومن به پول ما در بیاد
شما این رو در نظر بگیر که درآمد یه شخص در این کشور چه قدره
بله خب مثل دیگر اپراتورها
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
جالبه پینگ با رایتل میگیرم از همراه اول و ایرانسل خیلی بهتره ولی تو بازیهای آنلاین با همون پینگ پایین لگ زیاده
میشه زنگ زد بهشون درستش کنن؟ مثل پارس آنلاین پروفایل گیم نداره رایتل ؟ خیلی حیفه با این پینگ پایین ولی پر لگ .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)