با سلام
دوستان معنی این جمله چی می شه؟
Individual users, in fact, tend to access the same metadata fields and it would be preferable to have the system make this access easier rather than having users repeatedly select the same set of fields
با سلام
دوستان معنی این جمله چی می شه؟
Individual users, in fact, tend to access the same metadata fields and it would be preferable to have the system make this access easier rather than having users repeatedly select the same set of fields
با سلام.
این جمله رو میخواستم که از فارسی به انگلیسی برگردانده بشه.
باسپاس
هرمان هیرت معتقد بود دشتهای شمال آلمان که اکنون به وسیله مردمان نوردیک ( مردم بومی اسکاندیناوی) اشغال شده است از جنوب این کشور متمایز شده است
He believed that the northern plains of Germany; where now is occupied by Nordics, is distinguished from the south.
دست شما درد نکنه آقا سجاد.
من خودم حس میکنم ترجمه بالا از همه درست تره. والا این متن رو به چند نفر دادم هر کی یه طور ترجمه کرد تحویل من داد آخرش گفتم میرم پی سی ورلد اونجا مطمئن ترین جا هست![]()
خواهش میکنم - اینجا افراد بسیار قوی حضور دارن که بنده کوچیکترینشون هستم
سلام
از دوستان کسی هست که بتونه این عنوان و متن خبری را ترجمه کند؟
بتن ریزی محورهای ۱۱۰ و ۱۲۰ Indurating Building
بتن ریزی فونداسیون محورهای ۱۱۰ و ۱۲۰ در تاریخ ۱۳۹۲/۱۰/۳۰ به مقدار ۱۹۰ متر مکعب انجام شد.
آخرین تصاویر مرتبط را از اینجا مشاهده نمائید.
با تشکر
concreting roads 110 and 120 of ....the name of city
accomplishment of concreting the roads' 110 and 120 foundations; using up to 190 cubic meter concrete, on January 20, 2014
you can see ( find) the latest pictures by following the links at the button of the page ( at here)d
Last edited by sajjad1973; 22-01-2014 at 11:35.
سلام. خدمت تمامی دوستان علی الخصوص آقا سجاد ( علی الخصوص درسته ؟ )
اگه بخواهیم به انگلیسی بگیم :
در طرح x به صورت نسبی مقایسه ایی میان دو چیز انجام داد.
باید چی بگیم ؟
به نظرم جمله فارسی کمی مشکل داره
باید به یکی از شکل های زیر باشه جمله :
در طرح x به صورت نسبی مقایسه ای میان دو چیز انجام شده است / می شود
در طرح x باید به صورت نسبی مقایسه ای میان دو چیز انجام داد
چه مشکلی داره ؟
داریم در مورد شخصی صحبت میکنیم که دیگه در بینمون نیست پس میگیم : در طرح x به صورت نسبی مقایسه ایی میان دو چیز انجام داد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)