تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 454 از 461 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا من هنوز درگیر این سایت سنجشم. آخه ساعت 2 نصف شب هم میگه شلوغه. من یه روزه دارم زور میزنم.
    رفرش جواب نداد.
    تا حالا 3 بار وارد کردم.
    کسی تونسته از این هیولا بگذره؟ کم کم دارم نگران میشم.
    ای خراب شه اون سازمان سنجش که این یه سال به عناوین مختلف دهن ما رو صاف کرد.
    من دیشب ساعت ۹ و اینا بود انجام دادم و مشکلی پیش نیومد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

احتمالا مشکل از طرف شماست چون من ساعت 12 شب انتخاب رشته کردم راحت.
    حل شد
    اشکال از من بود.
    چون همه رو هی چک میکردم طولانی میشد و ارور میداد

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مهم:
    اطلاعيه دوم سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با رشته‌هاي تحصيلي جديد علاوه بر رشته‌هاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنين ويرايش رشته‌هاي انتخابي در فرم انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1391

1391/05/22

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور پيرو اطلاعيه منتشره مورخ 16/5/1391 بدين‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ داوطلبان شركت كننده در آزمون سراسري سال‌ 1391، مي‌رساند كه با توجه به مكاتبات دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي و همچنين مصوبات جديد شوراي گسترش آموزش عالي كه پس از تدوين دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون مذكور به اين سازمان واصل شده، رشته محل‌هاي جديد و يا اصلاحات رشته‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي شماره 2، طي اطلاعيه‌اي در روز دوشنبه 23/5/1391 بر روي سايت اين سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته و همچنين براساس كدرشته محل‌هاي اطلاعيه مذكور و اطلاعيه قبلي چنانچه تاكنون اقدام به انتخاب رشته ننموده‌اند و يا انتخاب رشته نموده و نياز به ويرايش رشته‌هاي انتخابي خود دارند، مي‌توانند حداكثر تا پايان روز چهارشنبه 25/5/1391 با مراجعه به سايت سازمان نسبت به انتخاب رشته و يا ويرايش رشته‌هاي خود اقدام نمايند.روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از begotten بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مهم:
    اطلاعيه دوم سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با رشته‌هاي تحصيلي جديد علاوه بر رشته‌هاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنين ويرايش رشته‌هاي انتخابي در فرم انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1391

1391/05/22

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور پيرو اطلاعيه منتشره مورخ 16/5/1391 بدين‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ داوطلبان شركت كننده در آزمون سراسري سال‌ 1391، مي‌رساند كه با توجه به مكاتبات دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي و همچنين مصوبات جديد شوراي گسترش آموزش عالي كه پس از تدوين دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون مذكور به اين سازمان واصل شده، رشته محل‌هاي جديد و يا اصلاحات رشته‌هاي مندرج در دفترچه راهنماي شماره 2، طي اطلاعيه‌اي در روز دوشنبه 23/5/1391 بر روي سايت اين سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته و همچنين براساس كدرشته محل‌هاي اطلاعيه مذكور و اطلاعيه قبلي چنانچه تاكنون اقدام به انتخاب رشته ننموده‌اند و يا انتخاب رشته نموده و نياز به ويرايش رشته‌هاي انتخابي خود دارند، مي‌توانند حداكثر تا پايان روز چهارشنبه 25/5/1391 با مراجعه به سايت سازمان نسبت به انتخاب رشته و يا ويرايش رشته‌هاي خود اقدام نمايند.روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوباره تغییرش دادن؟ اینا چرا اینقدر بی شورن.... امیدوارم که کد رشته های پزشکی تغغیر نکرده باشه و گرنه خودکشی میکنم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مهلت انتخاب رشته کنکور تا 25 مرداد تمدید شد

آموزش > عالی- همشهری آنلاین:
    اطلاعیه دوم سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با اصلاح کدرشته‌های انتخابی کنکور منتشر شد، بنابراین چنانچه داوطلبان تاکنون اقدام به انتخاب رشته نکرده و یا نیاز به ویرایش رشته‌های انتخابی خود دارند، می‌توانند حداکثر تا پایان روز چهارشنبه 25 مرداد با مراجعه به سایت سازمان در این باره اقدام کنند.
    به گزارش ایسنا، اصلاحیه دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رابطه با رشته‌های تحصیلی جدید علاوه بر رشته‌های تحصیلی مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنین ویرایش رشته‌های انتخابی در فرم انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد.
    بر این اساس، سازمان‌ سنجش‌ پیرو اطلاعیه منتشره 16 مرداد، بدین‌وسیله‌ به ‌اطلاع‌ داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری سال‌ 1391، می‌رساند که با توجه به مکاتبات دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و همچنین مصوبات جدید شورای گسترش آموزش عالی که پس از تدوین دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون مذکور به این سازمان واصل شده، رشته محل‌های جدید و یا اصلاحات رشته‌های مندرج در دفترچه راهنمای شماره 2، طی اطلاعیه‌ای امروز دوشنبه 23 مرداد بر روی سایت این سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته و همچنین براساس کدرشته محل‌های اطلاعیه مذکور و اطلاعیه قبلی چنانچه تاکنون اقدام به انتخاب رشته ننموده‌اند و یا انتخاب رشته نموده و نیاز به ویرایش رشته‌های انتخابی خود دارند، می‌توانند حداکثر تا پایان روز چهارشنبه 25 مرداد با مراجعه به سایت سازمان نسبت به انتخاب رشته و یا ویرایش رشته‌های خود اقدام کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

بچه ها بین شهرهای همدان , زنجان , سمنان , کاشان ,یزد چطور اولویت بندی کنم می خوام رادیولوژی بخونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    یه جای اروم و راحت و خلوت

پيش فرض

سر سازمان سنجش انقدر شلوغه که به درخواست اعتراض من رسیدگی نمی کنن هر روز هم یه بامبول درست میکنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها بین شهرهای همدان , زنجان , سمنان , کاشان ,یزد چطور اولویت بندی کنم می خوام رادیولوژی بخونم
    ببین این مشکل من هم هست تمام جوانب رو در نظر بگیر . من هم بین سمنان زنجان و کاشان مونده بودم که دیدم با توجه به اینکه خودم زبان ترکی بلدم و راحتتر می تونم تو زنجان ارتباط برقرار کنم قراره اونجا رو انتخاب کنم راستی شرایط آب وهوایی رو هم در نظر بگیر خیلی مهمه در کل همه چی بستگی به نظر خودت داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سر سازمان سنجش انقدر شلوغه که به درخواست اعتراض من رسیدگی نمی کنن هر روز هم یه بامبول درست میکنند
    به نتیجت اعتراض کردی فکر نکنم به این زودی ها رسیدگی کنن فکر کنم باید انتخاب رشته بکنی چون اگه اعتراضت هم جواب بدن دیگه فرصت انتخاب رشته ندن مشکلت کارنامت خیلی اساسی بود؟
    Last edited by saeed 1428; 13-08-2012 at 18:16.

11. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •