با یه دست کاری کوچیک ntfs هم میشناسه بعضی رام های کاستوم این کار رو انجام میدن
دو تا راه داره :
راه اول :
نكته : اين راه روي بعضي از كرنلها جواب نميده و كرنل بايد ترجيحا CF-root يا Stock باشه
1 - گوشيتون بايد روت باشه
2 - برنامه ترمينال اديتور رو اگر ندارين نصب كنين
3 - فايل ntfs.zip رو دانلود و اكستركت كنين
4 - مطابق عكس زير با دستور insmod فايل ntfs.ko رو لود ميكنيم
5 - كابل و هارد رو به گوشي وصل كنين ( در اين مرحله اگر هارد يا فلش شناسايي نشد مشكلي نيست )
6 - در خط فرمان دقيقا مانند تصوير فرمان زير رو تايپ كنين
نكته : دقت كنين اگر ميخواين نام فايل يا فولدرهايي كه به زبوني غير از انگليسي هستند نمايش داده بشه داخل دستور بالا "iocharset=utf8" حتما تايپ بشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7 - براي اعمال دستور بالا و نمايش فايلهاي داخل هارد دستور زير رو مطابق عكس وارد كنين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا اجراي دستور بالا محتويات داخل هارد نمايش داده ميشود و با برنامه Astro ميتونين فايلها رو مديريت كنين!
8 - براي جدا كردن و هارد و unmount كردن هم دستورات زير رو وارد كنين :
توجه : اگر هاردتون شناخته نشد بخاطر تامين برق هاردتون هست كه بايد از Splitter USB استفاده كنين .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه دوم :
1 - فايل ntfs-galaxysii_way2.zip رو دانلود و اكستركت كنين و به گوشي انتقال بدين
2 - داخل مسير زير فولدي به نام modules بسازين :
3 - فايل fuse.ko رو در داخل فولدر ساخته شده در بالا كپي كنينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 - فايل ntfs-3g رو هم به مسير زير انتقال بدين ( توجه داشته باشين كه root explore در حالت R/W باشه تا بتونين فايل رو جايگزين كنين )
5 - در مسير زير فولدري به نام usb بسازين :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6 - حالا كابل OTG و هارد رو به گوشي وصل ميكنين و دستورات زير رو داخل ترمينال وارد ميكنين :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7 - شما موفق شدين با استفاده از فايل منيجر و مسير sdcard/usb به هاردتون دسترسي داشته باشينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8 - براي unmount كردن از دستور زير در ترمينال استفاده كنين :
من این دوتا روش رو تست کردم و تونستم هارد نصب کنم.این برنامه هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
USB Mass Storage Watcher OTG
که میتونه ntfs مونت کنه ولی تست نکردم.
در ضمن از دوست خوبم C0D3R هم تشکر می کنم
برنامه رو هم میتونین از اینجا بگیرین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.gif)
جواب بصورت نقل قول