تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 639 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    لطفا جواب بدید در مورد وام ازدواج سوال دارم
    اولا این چه قانونیه اخه برای ازدواج بعدی حتی اگر بار اول نگرفته باشی وام نمیدن؟
    بعدش کسی میدونه این مورد رو استعلام میکنن اصلا و اگر میکنن کی؟ بعد ثبت نام در سایت؟ وقتی رفتیم بانک؟ این که قبلا وام گرفته استعلام میکنن رو میدونم ولی اینکه ازدواج کرده رو نمیدونم!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

کسی درباره این طرح "اتو خودرو خدمت" یا یه همچین چیزی که سایپا علم کرده چیزی می دونه؟ من نمی خوام ماشین ثبت نام کنم, شنیدم که میری به یکی از نمایندگیها و اونجا مقدار پولتو یک ساله می خابونی و ظاهرا 10 میلیون رو 250 - 260 می ده. این درسته؟ قابل اطمینان هست که پول بدی بعد نخورن بره پی کارش؟ من سپرده روز شمار فجر تو صندوق مهر اقتصاد داشتم که قبل از داستان کاهش سود بانکی 23% سود می داد که عالی بود اما بعد از نقشه جدید حکومت برای جیب مردم خیلی کمتر شد (عدد جدید سود پرداختی رو نمی دونم). تو فکر اینم که این طرح سایپا که اسمش نمی دونم اتو خدمته یا اتو خودرو خدمت!! ارزش پی گیری و سرمایه گذاری داره یا نه؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دقیقا منم اون سوال رو دارم. الان صندوق ها باز بهتر هستن از اون سودی که بانک مرکزی گذاشته و الکیه 15 درصد. نمیدونم واقعا کسی هست 15 درصد گذاشته باشه!! یا پولش رو کشیده بیرون یا صندوق. صندوق مهر دوست عزیز 20 درصد شده البته ثابت نیست.
    در مورد سایپا اره 20 تومن منم پرسیدم شد 540 تومن و ظاهرا ماشین هم نمیخری ولی خوب به نظر من کمی ریسک داره. عملا میری رو بورس. صندوق هم بورسه ولی حداقل ضامن نقدشوندگی داره ولی سایپا فک کنم ریسکی باشه. عملا داره 30 درصد سود میده دیگه حداقلش و شرط هم نمیزاره. فقط نصفه نباید رعا کنی یه ساله هست. دوستان خواهشا کسی میدونه جواب بده خیلی مهمه

4. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

در طرح جدید اخر تیر ماه اطلاعیه صادر شد
    با توجه به اینکه در بخشنامه قبلی در صورت عدم تحویل خودرو سود انصراف نسبت به سود مشارکت کمتر بوده است در بخشنامه جدید در صورت عدم تحویل
    خودرو سود انصراف مشابه سود مشارکت تعلق می گیرد .
    این یعنی ماشین نخری سودی که دادن رو کم میکنن از پول اصلی و برمیگردونن!؟

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

میشه مبلغ یک حساب سپرده 20 میلیونی رو به شماره کارت یه حسابی در بانک مسکن انتقال داد؟ یه سپرده 20 میلیونی تو بانک پاسارگاد هست که چند روز دیگه تاریخ سر رسیدش تموم میشه و باید این 20 میلیون رو به یه حساب روز شمار که مال کسی هست تو بانک مسکن انتقال بدم. می تونم از تو همون بانک پاسارگاد شماره کارت حساب بانک مسکن رو بدم و انتقال بده بدون اینکه چک یا پول نقد بگیرم و برم بانک مسکن تا واریز کنم؟ یا اینکه باید چک رمز دار خود بانک مسکن رو بگیرم؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

میشه مبلغ یک حساب سپرده 20 میلیونی رو به شماره کارت یه حسابی در بانک مسکن انتقال داد؟ یه سپرده 20 میلیونی تو بانک پاسارگاد هست که چند روز دیگه تاریخ سر رسیدش تموم میشه و باید این 20 میلیون رو به یه حساب روز شمار که مال کسی هست تو بانک مسکن انتقال بدم. می تونم از تو همون بانک پاسارگاد شماره کارت حساب بانک مسکن رو بدم و انتقال بده بدون اینکه چک یا پول نقد بگیرم و برم بانک مسکن تا واریز کنم؟ یا اینکه باید چک رمز دار خود بانک مسکن رو بگیرم؟
    از طریق کارت نمیشه.
    شما شماره شبای مسکن رو بگیر و از پاسارگاد حواله ساتنا بزن، دو ساعت بعد توی حساب هست و کارمزد هم نداره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

8. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

از طریق کارت نمیشه.
    شما شماره شبای مسکن رو بگیر و از پاسارگاد حواله ساتنا بزن، دو ساعت بعد توی حساب هست و کارمزد هم نداره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    شماره شبا رو فقط صاحب حساب می تونه بگیره؟ در واقع حساب در مسکن مال پدرم هست و کارت و شماره حساب رو می دونم و دارم، اگر من برم به من شماره شبا رو می دن یا باید پدرم خودش که صاحب حساب تو بانک مسکن هست بره بگیره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شماره شبا رو فقط صاحب حساب می تونه بگیره؟ در واقع حساب در مسکن مال پدرم هست و کارت و شماره حساب رو می دونم و دارم، اگر من برم به من شماره شبا رو می دن یا باید پدرم خودش که صاحب حساب تو بانک مسکن هست بره بگیره؟
    تو سایت بانک معمولا قسمت مربوط به محاسبه شماره شبا وجود داره. اونجا شماره حساب رو بزنید شماره شبا رو با اسم صاحب حساب میده

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

11. این کاربر از dietman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تو سایت بانک معمولا قسمت مربوط به محاسبه شماره شبا وجود داره. اونجا شماره حساب رو بزنید شماره شبا رو با اسم صاحب حساب میده

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شماره حساب را داشته باشین،معمولا توی سایت بانکها یک لینک هست که میشه ازش شماره شبا را با دادن شماره خساب گرفت،همون بانک هم میتونه شماره شبا را بهتون بده

14. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •