تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 1185 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504554954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام. منم مدتی دنبالش بودم. احتمالا نیست ولی زنانه اش پیدا میشه. تو فیلم گنجهای سیرا مادره ( 1948) وقتی همفری بوگارت تو ارایشگاه است، بعد از شیو صورتش ارایشگر افترشیو میزنه به صورت همفری. اسمش رو میدونید؟
    نه من فیلم گنجهای سیرا مادره رو ندیدم هنوز (متاسفانه )
    حالا چی بود اسمش؟؟

منم یک مدت دنبال این گشتم (چه زنونه و چه مردونه) متاسفانه پیدا نکردم تست کنم. خیلی تو اروپا طرفدار داره
    بعضی از سایتها هم زدن ولی بعید میدونم موجود داشته باشند
    درسته خیلی طرفدار داره....بوی خاصی نیست ولی خیلی باحال و فرش هست...و مطمئنم خانم ها خیلی از بوش خوششون خواهد اومد...
    راستی دنبال اپیوم پارفیوم برای شما بودم که با کمک برخی از دوستان به این سایت رسیدم...مثل اینکه به ایران هم شیپینگ داره و با توجه به قیمتش حدود 170 تومن پاتون در میاد....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه من فیلم گنجهای سیرا مادره رو ندیدم هنوز (متاسفانه )
    حالا چی بود اسمش؟؟

درسته خیلی طرفدار داره....بوی خاصی نیست ولی خیلی باحال و فرش هست...و مطمئنم خانم ها خیلی از بوش خوششون خواهد اومد...
    راستی دنبال اپیوم پارفیوم برای شما بودم که با کمک برخی از دوستان به این سایت رسیدم...مثل اینکه به ایران هم شیپینگ داره و با توجه به قیمتش حدود 170 تومن پاتون در میاد....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از این که بعد از این همه مدت هنوز تو فکر من بودید ممنونم.
    اگر بشه خرید کرد که عالی میشه.
    ولی نمیدونم نحوه ارسالش به ایران چطور هست؟ فقط تا گمرک میرسه و باید خودمون کار ترخیصش رو انجام بدیم یا در کالا در خونه تحویل داده میشه؟
    از پیگیریتون کمال تشکر رو دارم

4. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از این که بعد از این همه مدت هنوز تو فکر من بودید ممنونم.
    اگر بشه خرید کرد که عالی میشه.
    ولی نمیدونم نحوه ارسالش به ایران چطور هست؟ فقط تا گمرک میرسه و باید خودمون کار ترخیصش رو انجام بدیم یا در کالا در خونه تحویل داده میشه؟
    از پیگیریتون کمال تشکر رو دارم
    ممنونم عزیز...کار خاصی نکردم
    یه دونه و حتی دو تا عطر معمولا مشمول گمرکی نمیشه...و برای همین مستقیم میاد دم در خونتون...
    البته در گمرک باز میشه بسته و بعد در یک پاکت دیگه گذاشته میشه و مهر و موم میشه و فرستاده میشه دم خونتون...
    من از مسئول گمرک پستی اصفهان پرسیدم گفت که حداکثر دو تا ادکلن باشه و بیشتر باشه شاید گمرکی بخوره..
    البته قانون اصلی این هست که باید حداکثر ارزش جنس 50 دلار باشه ولی معمولا ارزیاب گمرک چون قیمت جنس رو نمیدونه یه قیمت حدودی میزنه...البته اگر در فاکتور قیمت قید شده باشه کمی مشکل میشه...هرچند جنس شما 46 پوند هست و حدود 70 دلار ارزش داره و بعید هست که گمرکی بخوره...مخصوصا وقتی تکی باشه...
    بهتر هست از خود مسئول فروش سایت درخواست بکنید که قیمت حقیقی کالا رو در برگه اینویس ننویسه و یا قیمت پایین تر بنویسه یا اصلا قیمت نزنه...
    در کل بنده احتمال اینکه به جنستون گمرکی تعلق بگیره رو کمتر از 10 درصد میدونم و به احتمال زیاد بدون مشکل میاد دم خونه...

6. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنونم عزیز...کار خاصی نکردم
    یه دونه و حتی دو تا عطر معمولا مشمول گمرکی نمیشه...و برای همین مستقیم میاد دم در خونتون...
    البته در گمرک باز میشه بسته و بعد در یک پاکت دیگه گذاشته میشه و مهر و موم میشه و فرستاده میشه دم خونتون...
    من از مسئول گمرک پستی اصفهان پرسیدم گفت که حداکثر دو تا ادکلن باشه و بیشتر باشه شاید گمرکی بخوره..
    البته قانون اصلی این هست که باید حداکثر ارزش جنس 50 دلار باشه ولی معمولا ارزیاب گمرک چون قیمت جنس رو نمیدونه یه قیمت حدودی میزنه...البته اگر در فاکتور قیمت قید شده باشه کمی مشکل میشه...هرچند جنس شما 46 پوند هست و حدود 70 دلار ارزش داره و بعید هست که گمرکی بخوره...مخصوصا وقتی تکی باشه...
    بهتر هست از خود مسئول فروش سایت درخواست بکنید که قیمت حقیقی کالا رو در برگه اینویس ننویسه و یا قیمت پایین تر بنویسه یا اصلا قیمت نزنه...
    در کل بنده احتمال اینکه به جنستون گمرکی تعلق بگیره رو کمتر از 10 درصد میدونم و به احتمال زیاد بدون مشکل میاد دم خونه...
    این گمرک هم پدر سوختس یه اینویزبل شیلد واسه آیپادم از شیکاگو گرفتم وقتی اومد در خونه پاکتشو جر وا جر کرده بودن بعد توش نوشته بودن ماده شوینده!!! سواد انگلیسی در حد مرغ!!!

8. 4 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام...
    دوستان بحث دئودورانت هم به اینجا مربوط میشه؟!
    میخواستم ببینم بهترین برند اسپری ضد بوی زیر بغل چیه؟؟؟
    تا الان Rexona رو امتحان کردم که افتضاح بود و بعد از اون هم فقط Axe استفاده کردم که بو رو خوب از بین میبره ، اما بوی خودش تو مایه های پیف پافه بدم میاد :|
    فقط هم اسپری میخوام...
    خیلی ممنون

10. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای مهمونی های رسمی Scared Love رو توصیه میکنم

12. 2 کاربر از atige بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام...
    دوستان بحث دئودورانت هم به اینجا مربوط میشه؟!
    میخواستم ببینم بهترین برند اسپری ضد بوی زیر بغل چیه؟؟؟
    تا الان Rexona رو امتحان کردم که افتضاح بود و بعد از اون هم فقط Axe استفاده کردم که بو رو خوب از بین میبره ، اما بوی خودش تو مایه های پیف پافه بدم میاد :|
    فقط هم اسپری میخوام...
    خیلی ممنون
    نیوآ .

14. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان در مورد اون کاپتان بلک که عرض کردم چیزی دستگیرتون شد؟ در ضمن میخواستم قیمت ادکلن منچستر یونایتد و پلیس وی آی پی رو بدونم و نظرتون در مورد رایحه و موندگاری این دو تا ادکلن..

16. 2 کاربر از farina1709 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان در مورد اون کاپتان بلک که عرض کردم چیزی دستگیرتون شد؟ در ضمن میخواستم قیمت ادکلن منچستر یونایتد و پلیس وی آی پی رو بدونم و نظرتون در مورد رایحه و موندگاری این دو تا ادکلن..
    داداش خب نه عکسی نه چیزی؟منم دو مدل کاپتان بلک بیشتر ندیدم که دوتاشون هم خیلی بوشون شبیه

بود.عینه توتونش و سیگارش بود.

18. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ﺳﻼﻡ ﻣﻮاﻓﻘﻴﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻋﻂﺮ ﺳﺒﻚ ﺳﻨﺘﻲ ﻳﻌﻨﻲ ﺳﺒﻚ ﻓﺮاﻧﺴﻮﻱ ﺑﺎ ﺳﺒﻚ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎﻳﻲ
    ﻳﻌﻨﻲ ﺳﺒﻚ ﻣﺪﺭﻥ ﻣﻂﻠﺒﻲ ﺑﺸﻨﻮﻳﺪ?
    ﺷﺮﻳﻒ ﻋﻂﺎﺭ
    سبک فرانسوی در عطرسازی (عطّاری) یا سبک سنّتی، سبکی قدیمی است که در فرانسه مرسوم بوده و هنوز در ساخت برخی از عطرها استفاده می شود. در این سبک، عطر دارای سه چهره ی متفاوت می باشد. (نوت اوّلیّه، نوت میانی و نوت پایه) یعنی در طول تبخیر عطر، عطر سه مرحله رایحه را نمایش می دهد.
    مروّج بزرگ این سبک از عطّاری، عطّار جین کارلز، (عطّار فرانسوی) رئیس مدرسه ی عطّاری جیوودان در پاریس بوده است. در این سبک تعداد زیادی از مواد اوّلیّه، مثلاً 10 الی 30 مادّه، ساختار اصلی عطر (که 80% وزن مواد اوّلیّه را می سازند) را تشکیل می دهد.
    در سبک آمریکایی یا سبک مدرن که امروزه در دنیای عطّاری رایج است عطرهایی طرّاحی می شود که از ابتدای استعمال تا انتها، راحیه ی تقریباً ثابتی دارند. به اصطلاح این نوع عطرها را عطرهای یکپارچه یا خطّی می گویند. این سبک مربوط است به کار عطّار سوفیا گروجسمن (عطّار زن آمریکایی)
    در این نوع عطرها تعداد کمی مادّه (4 الی 10 مادّه) که اغلب بسیار پایدار هستند و در گروه پایه قرار دارند یا جز پایدارترین مواد گروه میانی هستند، 80% ساختار عطر را شکل می دهند. 20% باقی مانده نیز با مواد قوّی برای تزیین ساختار اصلی عطر گرداگرد 80% مابقی را می پوشانند.
    شریف عطّار

20. 8 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •