تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 4105 اولاول ... 3544044444504514524534544554564574584645045549541454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من کد 119: نیروی دریایی ارتش سیرجان کرمان افتادم
    چجور جاییه؟
    اگه میشه یه توضیح بدید
    دمتون گرم
    سلام
    بچه ها رفیق من هم افتاده مرکز آموزش شهید باهنر کرمان
    من هرچی گشتم تو کدهای صفحه اول چیزی پیدا نکردم
    اینجا دقیقا کجا میشه؟
    ممنونم
    در مورد سوال دومت که خبر ندارم، ولی اولی خدا رحمتت کنه. ما که نیرو هوایی هستیم و اسمش هتله، دهنمون صاف شده!

خب ما اومدیم، پادگان خضرایی نیرو هوایی تا شنبه 5 بعد از ظهر به ما مرخصی داد. البته جیگرمون رو هم ریختن رو زمین. چقدر این سه روز اول سخت بود!! آقا بقیه اش هم همینجوریه یا بهتر میشه؟

2. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

مرسی پیام جان

آره خدا را شکر به نسبت بقیه فرمانده گروهانها خیلی آرومتر و مودبتره اگر بچه ها همت کنند حرفهاشو جدی بگیرند و عمل کنند و یه ذره گیج بازی در نیارند (البته حق دارند روزهای اول وقت میخواد تا جا بیفتیم) میدونم هوامونو داره همانطور که تا الآن داشته (مثلا اکثر فرمانده های دیگه گیرهای خیلی بیخود میدند و تو همین 2 روز هم خیلی دواندندشون! ولی ما اصلا)
    2 تا فرمانده هستند به نام سروان اسماعیلی و یه ستوان دوم که خیلی صدای بلند و رسایی داره (فرمانده گروهان 2و 3 نصر ، گروهان 1 هم غیر فعاله) میبینم چطور با سربازها برخورد میکنم میخوام برم دست موسوی و ماچ کنم

فقط بدیش همون 97 تا پله است =)) که مطمئنم به این گروهان و فرمانده اش خیلی می ارزه

آره منم همین فکر را میکنم البته قضیه شهریوریهای امسال ها! چون مطمئنم واسه عید فطر مرخصی دادند

ممنون از تذکرت منم باید به نحو احسن از این 2-3 روز بهترین استفاده را بکنم و گفتند یه چند تا وسیله هم آماده کنید بیارید که باید تهیه کنم (اکثرشو دارم به جز 2 مورد کلید کنسرو و جعبه برای آنکارد) فط اگر در مورده اون جعبه آنکادر که گفته جعبه ساندیس باشه و بیارید کاغذ کادو بهتون میدیم که ببندید دورش و اینها اگر توصیه یا توضیحی دارید ممنون میشم بدی و کلا اگر چیزی هست که اونجا به دردمن میخوره و یه کم غیرمعقوله بگید که ببریم

بله دقیقا با حرفت موافقم مسئولیتها همه تقسیم شد و شکر خدا نه مسئولیتی به من افتاد و نه خودم چیزی قبول کردم منطقه نظافت هم به گروه ما آسایشگاه دوم افتاد و خیلی بهتر از مناطق دیگه است

بله اونو قبلا عوض کردم و یورد گرفتم فقط یه مشکلی من دارم این پوتینها خیلی به سختی از پا در میاد! واکس که میزنم دردسر چند تا میشه! بند پوتین کشی گرفتم ولی انگار تو یگان آموزشی گیر میدند؟ اگر گیر نمیدند و مهم نیست بگید امشب بندازم که با یه اشاره باز و بسته میشه و راحتتره!؟

ممنون پیام جان بازم سپاسگزارم از وقتی که گذاشتی

مرسی رضا جان

آره خدا را شکر

فرمانده گردانمون (سرگرد رحمانی) ماهه ماه! از همه افراد اونجا صمیمی تر مودبانه تر و دوستانه تر حرف میزنه و گفت هر مشکلی باشه در اسرع وقت براتون حل میکنم

آره انشاءالله به دعای شما دوست عزیز
    در مورد پوتین کشی که باید گفت نعمت بزرگیه البته منم شنیدم گیر میدن ببر ولی روزای اول نپوش
    در ضمن با چکش یا گوشکوب بیفت به جون پوتین اصلی بکوب تا نرم شه البته بعد یه مدت که بپوشی خودش نرم تر میشه ولی نذار پاتو اذیت کنه که مکافاته(تاول،زخم و ...)
    در مورد کارتن هم زیاد سخت نگیر فقط چن تیکه بذار که کوله صاف بمونه (من اصلا همونشم نذاشتم،همون کارتن قبلی رو گذاشتم بمونه)
    منطقه نظافتتم عالیه راحت ترین و بهترینشه

4. این کاربر از reza8766 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

جناب مصطفی عشقی ... خوش برگشتی عزیز

کاری داشتی در خدمتم برادر :*

6. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed_f65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من آموزشی نیروی زمینی بودم 06 پاسداران
    موقع تقسیم افتادم سازمان عقیدتی سیاسی آجا - آج

سوال اول اینکه : چطور جاییه ؟؟؟

باید 10 شهریور معرفی کنم خودمو
    سوال دوم : با توجه به اینکه تعطیل رسمی اعلام شده آیا باید روز بعدش که جمعه هستش برم ؟ یا همون پنج شنبه برم ؟؟ یا شنبه برم که اولین روز اداری هستش؟؟؟

سوال سوم : روز اول چه تیپی باید برم ؟؟؟ لباس نظامی دوره ی آموزشی یا لباس شخصی ؟؟؟

سوال چهارم : آدرس دقیقش کجا هستش ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از بچه ها کسی تو فرودگاه خدمت کرده ؟؟؟ میخوام ببینم چه جوریاس ، سخته ، آسونه ...ساعات خدمت در طول شبانه روز کمه زیاده ....
    خلاصه هر چی از پلیس فرودگاه میدونین بگین ، ... من قراره شنبه برم فرودگاه بندرعباس ، ...درجه هم استوار یکم .

راستی اونایی که بعد آموزشی برگ تقسیمشون با تاخیر میاد (مثل من ) به احتمال 80 درصد میرن فرودگاه!!! .
    برو بچ اینجا فرودگاهی نبــــــــــــود . بابا یعنی یکی از شرایط و حال و هوای خدمت تو فرودگاه خبر نداره ؟؟؟؟؟؟
    از اسمش که باید خوب جایی باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

سلام دوستان اگه کسی حین خدمت معافیت کفالت شاملش بشه میتونه معافیت بگیره؟ و دیگه اینکه اگه معافیت گرفت باید دوباره آموزشی رو بره یا همون یه بار کافیه؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان اگه کسی حین خدمت معافیت کفالت شاملش بشه میتونه معافیت بگیره؟ و دیگه اینکه اگه معافیت گرفت باید دوباره آموزشی رو بره یا همون یه بار کافیه؟
    بله.حین خدمت هم معافیت کفالت میشه گرفت هم پزشکی.
    آموزشی هم نمیخواد برید دوباره.

11. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بله.حین خدمت هم معافیت کفالت میشه گرفت هم پزشکی.
    آموزشی هم نمیخواد برید دوباره.
    اگه حین خدمت بخوایم اقدام کنیم واسه معافیت مرخصی میدن که بریم دنبال کارمون؟؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی پیام جان

آره خدا را شکر به نسبت بقیه فرمانده گروهانها خیلی آرومتر و مودبتره اگر بچه ها همت کنند حرفهاشو جدی بگیرند و عمل کنند و یه ذره گیج بازی در نیارند (البته حق دارند روزهای اول وقت میخواد تا جا بیفتیم) میدونم هوامونو داره همانطور که تا الآن داشته (مثلا اکثر فرمانده های دیگه گیرهای خیلی بیخود میدند و تو همین 2 روز هم خیلی دواندندشون! ولی ما اصلا)
    2 تا فرمانده هستند به نام سروان اسماعیلی و یه ستوان دوم که خیلی صدای بلند و رسایی داره (فرمانده گروهان 2و 3 نصر ، گروهان 1 هم غیر فعاله) میبینم چطور با سربازها برخورد میکنم میخوام برم دست موسوی و ماچ کنم

فقط بدیش همون 97 تا پله است =)) که مطمئنم به این گروهان و فرمانده اش خیلی می ارزه

آره منم همین فکر را میکنم البته قضیه شهریوریهای امسال ها! چون مطمئنم واسه عید فطر مرخصی دادند

ممنون از تذکرت منم باید به نحو احسن از این 2-3 روز بهترین استفاده را بکنم و گفتند یه چند تا وسیله هم آماده کنید بیارید که باید تهیه کنم (اکثرشو دارم به جز 2 مورد کلید کنسرو و جعبه برای آنکارد) فط اگر در مورده اون جعبه آنکادر که گفته جعبه ساندیس باشه و بیارید کاغذ کادو بهتون میدیم که ببندید دورش و اینها اگر توصیه یا توضیحی دارید ممنون میشم بدی و کلا اگر چیزی هست که اونجا به دردمن میخوره و یه کم غیرمعقوله بگید که ببریم

بله دقیقا با حرفت موافقم مسئولیتها همه تقسیم شد و شکر خدا نه مسئولیتی به من افتاد و نه خودم چیزی قبول کردم منطقه نظافت هم به گروه ما آسایشگاه دوم افتاد و خیلی بهتر از مناطق دیگه است

بله اونو قبلا عوض کردم و یورد گرفتم فقط یه مشکلی من دارم این پوتینها خیلی به سختی از پا در میاد! واکس که میزنم دردسر چند تا میشه! بند پوتین کشی گرفتم ولی انگار تو یگان آموزشی گیر میدند؟ اگر گیر نمیدند و مهم نیست بگید امشب بندازم که با یه اشاره باز و بسته میشه و راحتتره!؟

ممنون پیام جان بازم سپاسگزارم از وقتی که گذاشتی

مرسی رضا جان

آره خدا را شکر

فرمانده گردانمون (سرگرد رحمانی) ماهه ماه! از همه افراد اونجا صمیمی تر مودبانه تر و دوستانه تر حرف میزنه و گفت هر مشکلی باشه در اسرع وقت براتون حل میکنم

آره انشاءالله به دعای شما دوست عزیز
    خب ببین دونه دونه بهت توضیح میدم خوب گوش کن !
    اینطوری یه قدم از بقیه جلوتری : دی
    اول اینکه سروان اسماعیلی فرمانده ما بود ، یه روز برو پیشش بگو پیام سعادت سلام رسوند و بگو بهش یه روز میام اونجا یه کاری دارم بهش سر میزنم
    دستیارش ستوان دوم نجات پور هست که پوست مارو هفته های اول کند ، ولی جفتشون آدمای خوبی هستن ، اسماعیلی روزهای اول سخت گرفت بهمون ولی خیلی هم حال داد به جاش
    فرمانده گروهان سوم هم ستوان دوم حکیمی هست ، آدم سوژه ای هست با اون صداش !

در مورد اون وسیله ها اونها برای اردوگاه هست ، یکسری وسیله از جمله قاشق و چنگال و چای و قند و زیرپوش اضافه و ... رو باید تو جعبه کادو کنید و بیارید ، اون جعبه ساندیس هم برای فرم دادن به کوله پشتی هست ، البته اکثر کوله پشتی ها از قبل توش جعبه گذاشته شده ( توسط نفرات قبلی مثل من ! )
    به ما گفته بودن خودتون کادو کنید بیارید ، حالا به شما میخوان کاغذ بدن نمیدونم
    کل فلسفه اینها هم به صورت نمادین هست ، اصلا تو اردوگاه از این کادوهایی که کردید استفاده نمیکنید !
    اون بیسکوییتی هم که گفتن کادو کنید رو بعد اردوگاه بچه ها زدن زیر گوشش : دی
    وسایلی که تو پست های قبل گفتم رو ببر ، خرما خشک یا تنقلات که بتونی تو جیبت بریزی سر نظام جمع و رژه و ورزش صبحگاهی بخوری خوبه و ضروریه
    منطقه نظافت خوبی بهتون افتاده ولی یه بدی که داره اینه که جای شما تو چشم فرمانده هست ، بخواد به نظافت گیر بده اول به شما گیر میده تا اونی که مثلا خیابون پشتی گردان رو داره تمیز میکنه
    بند کشی هم بچه های ما داشتن و مشکلی نبود ، ببین این چیزا برای روز
    فرمانده گردان عوض شده ، قبلش یکی دیگه بود خیلی بهتر بود ، سرگرد صفری که مثل اینکه رفته مرخصی یه مدتی و رحمانی جاش اومده

خلاصه اینکه بهترین گردان افتادی ، نصر یه سری مزیت ها داره که یاسین و فجر ندارن

سوالی بود بپرس
    موفق باشی

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

من آموزشی نیروی زمینی بودم 06 پاسداران
    موقع تقسیم افتادم سازمان عقیدتی سیاسی آجا - آج

سوال اول اینکه : چطور جاییه ؟؟؟

باید 10 شهریور معرفی کنم خودمو
    سوال دوم : با توجه به اینکه تعطیل رسمی اعلام شده آیا باید روز بعدش که جمعه هستش برم ؟ یا همون پنج شنبه برم ؟؟ یا شنبه برم که اولین روز اداری هستش؟؟؟

سوال سوم : روز اول چه تیپی باید برم ؟؟؟ لباس نظامی دوره ی آموزشی یا لباس شخصی ؟؟؟

سوال چهارم : آدرس دقیقش کجا هستش ؟؟؟
    شما مصاحبه عقیدتی شرکت کرده بودید ؟
    منم 06 بودم و مصاحبه شرکت کردم ولی نیفتادم اونجا
    آدرسش چهار راه قصر سید خندان هست ، ساعت کاری 7-2 بعد از ظهر هست و ممکنه لباس شخصی برید
    من لباسمو آماده کردم با لباس نظامی خودمو معرفی میکنم که مشکلی پیش نیاد

14. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه حین خدمت بخوایم اقدام کنیم واسه معافیت مرخصی میدن که بریم دنبال کارمون؟؟
    خب مرخصی گرفتن تو سربازی کار سختی نیست که.چند ماه خدمتی؟
    یه مرخصی 15-20 روزه بگیر برو دنبال کارات.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •